somehow, someway, someday, somewhere

Blev en lugn kväll hos the neighbour Felix. Lite filmtittning medan han tryckte in sina sprutor i sina ben, väntade förgäves på att emma skulle dyka upp men hon åkte hem och vilade istället. Gripande film, för många rollkaraktärer men bra. A mighty heart hette den, angelina jolie. En sådan där seriös film man bara kan se med en viss skara människor. Skulle aldrig gå och se den med flickorna eller bfo for example.

Imorgon vankas vattenkrig, godnatt!

mooooors dag

Började morgonen med att starta Dirty Dancing. Längesen jag såg den filmen och lika förälskad blir jag varje gång, namnam!
Det är en sådan film jag skulle kunna se en gång i veckan utan att lessna!

Nu blir det att städa lite innan det blir morsdagslunch på arctura. Hejaheja!

pausehäng, like it used to be

Blev Pause ikväll med min kära elin röden. En chailatte och en bärpaj senare tog vi en liten promenad genom ett regnigt östersund innan vi begav oss hemåt. Puss på däää

wanna wanna wanna

  
Sugen? Varsågod, kom å ta!


göttmos

proppmätt, tack för att det finns kinamat.

löööööööööööööördag

Tog en svängom på stan med Karin och fyndade diverse saker. Sedan har det städats och städats. Tänkte så mamma slipper göra allting själv inför studentmottagningen på fredag.
Får ser vad kvällen erbjuder, tror inte jag tänker sitta hemma ikväll igen så tror att jag beger mig mot staden. Elin hade tydligen klassgäng och bjöd in mig, får se hur det går, en teknikare bland NEU'are kan ju inte bli annat än bra. Men vi får seeee...

hörs hej

besviken.

Mycket sömn, gick och la mig tidigare än vad jag brukar göra på vardagar när jag egentligen skulle hängt på marite med liet goa människor. Men vi får ta igen det helt enkelt.

Tror jag ska brumma in till stan idag och göra undan lite bestyr, morsdagspresent kanske?! Ute i tid som vanligt.

MÖSSPÅTAGNINGSBAL WARGENTIN

Och däääääär var mössorna på.
Kommer trivas bra i min förutom då det vankas dans, svett svett svett. Det märkte vi igår efter middagen då det bjöds på allt från styrdans till luftgitarr. Ett kanongäng fick man vara med och jag hade superkul.
Tills vi kom till G3 och tobbe hade beslutat sig för att bjuda drinkar hejvilt, då bidde det kalas innan det var dags för hemgång. Johan vinkade in en random bil som körde oss till hooden och väl där somnade jag nästan på köksgolvet. TRÖTT

Dagen vill jag inte ens kommentera, så trevlig har den varit. Mmmmmm!

onsdagonsdagonsdag

Sitter hos Olivia med diverse flickor, de spelar fia med hutt och jag väntar bara på att någon ramlar av stolen. Sedan bär det nog av mot marite verkar det som. Jag tog bilen ikväll så för mig blir det lugna gatan, men imorgon, imorgon är det mösspåtagningsbal. Då är det fest!

För övrigt är precis alla skolarbeten inne nu och känslan nu är obeskrivlig, finns inget bättre.


PROGRAMBAL 2010





Hörde det var bal igår, här är de enda bilderna som togs med min kamera. Bjuder på dem!


bok bok bok bok

Näääää, tror det blir sovdags nu och ska försöka läsa ut förnuft och känsla...bara 120 sidor kvar. Har bara försökt läsa ut den i 2 månader nu. Kanske världens segaste bok med världens minsta text.

godnatt

rocknroll is kinggggg

Massor av balansträning för knät och en rask promenad senare sitter jag här väldigt nöjd med allt jag hunnit med denna dag. Ska väl kaaasta mig in i duschen nu så jag hinner innan grabbarna under covering kommer hit.

later


kom hem när du vill, jag är vaken hela natten

Tanken var att det skulle bli lite utav en hemmakväll igår. Gjorde klart lite skolarbeten och grejer, PÅ EN LÖRDAG VA, i studenttider dessutom. Men men, nu är det gjort.
Sen brummade jag in till Nathalie där 10 st diverse flickor och BFOare var. Vi såg film, tog 45 min att bara välja film vilket resulterade i the Illusionist så jag var nöjd iaf.

Nu ska jag köra lite rehabträning här i min ensamhet och invänta mitt kära företag för att skriva årsredovisning. Skön söndag.

JW


världens finaste.


hockeeeeeeey

SEDAN STÅR DET JU 2-1 TILL SVERIGE NU. Det här gillar jag.

balfolk, promenad, chaufför och allmänt less

Var och tittade och fotade ett par otroligt festliga flickor igår. Såg sådär lagomt städade ut när de anlände...men när man sedan tittade förbi där lite senare på kvällen så var de fulla som kastruller, kollade i kors och grejer.
Kvällen erbjöd även middag i Odensala, promenad med Emmelin, Stina och Frida och skjutsning av små hockeygrabbar som verkar gå in för det här med att studenten endast ska bestå av fylla.

fredaaaaag

DET KOMMER BILDER JENNIFEEEER.
Såg att the lovely little lady matilda hade lagt ut lite bilder på facebook, även karin hade gjort ett litet album. Åååh, alla var så fina. Sen slog det mig att även jag tog massa bilder igår, med mobilen dock så kvaliteten lär ju vara sådär, men alltid något.
Nu har jag och sofie ätit nudlar och hon rusar runt, (lite smått panikartad om jag får säga det själv), och fixar hår och smink och har nyss rullat ut de fina papiljotterna hon hade i håret. zöt.

BRA KVÄLL

Fin kväll, fin klänning, fin kavaljer, fina vänner.
Balen igår var riktigt trevlig, började med en snabb förfest hos Johans klasskompis innan vi begav oss till gamla teatern där det var överbefolkat. God middag, lite för lång väntan mellan varven och noll underhållning. Efter middagen försvann alla åt sina håll. Tror det var G3 som lockade mest för där var det balklänningar åt höger och vänster när vi kom dit. Kvällen blev inte överdrivet lång så man lyckades vakna halv 8 imorse och vara piggpigg.
Johan åkte till skolan och jag blev bjuden på frukost av Sofie i granngår'n.
Idag ska jag kika på mina fina som har bal sen vette sjutton vad som händer.

PC-bal

....och ikväll är det bal tillsammans med den kära från odensala.

MATTE, älskade matte

Vaknade imorse och ögonen var skapligt uppsvullna. Tror det har blivit lite för lite sömn den här veckan. Men efter 4e juni får jag sova så mycket jag vill så onödigt att lägga tid på det nu.

Snart är det sistasistasista matteprovet. För första gången på väldigt länge så känns det stabilt inför ett matteprov, bara för det så lär det inte gå vägen alls. Vore ju skönt att få briljera lite i sista mattrekursen, men det är väl en önskedröm det med.

förväntansfull.

Balklänningen är almost klar. Känner ingen vidare panik trots att jag ska ha den om sisådär mindre än 24 timmar, mamma vet vad hon gör.

Kvällen har varit sunk, liksom hela dagen. Förutom att gå en sväng på stan med den blonda och den brunhåriga, dvs sandi änd sofää.

caught in the middle

Ibland är man en bra stolt svensk. Som häromkvällen, SOM IKVÄLL. Ibland är hockey sådär extra roligt.

Annars ikväll har det varit full planering inför balen på tosdag. Provat frisyrer och sminkning. Mamma är nästan klar med klänningen nu också, fiiiiiiiin. Lite stil och finess ska det minsann bli på mig.

So long, sovdags nu om jag ska orka med ännu ett träningspass med sjukgymnast. Imorgon står gym på schemat.

electric feel

Det var lite jobbigt att kliva upp imorse när jag vet att Johan får ligga kvar och sova men sen kom jag på att det endast var en halvtimme tills han skulle upp och då blev jag genast lite muntrare. Frös lite smått ihjäl när jag gick till bussen, regn och blåst. Var är värmen? Hoppas för guds skull det blir lite finväder till på torsdag, har som alltid föreställt mig att den dagen jag går på bal så ska det vara strålande sol, SÅ KOM IGEN!

Nu blir det att slå ihjäl lite tid i Photoshop, tälja ihop en smörkniv, hjälpa sandra med matten och sedan ska jag träffa sjukgymnasten som ska få stötta mig och mitt inflammerade knääää.

hörs häy

today is the day

Riktigt onödig skoldag måste jag få säga. Vett och etikett och hälften var bara skitsnack och andra hälften kunde man. Sedan mötte jag upp med Johan, Holtan och Nathalie för att köpa finskor till grapparna. Kräsnare killar får man leta efter alltså!

Nu blir det mat, sen hezt

U2

Nästan så man skulle vilja säga som min kära vän Karlsson: skitliv.
Men snart kommer söta grannen emma hit och muntrar upp mig så då får man inte vara sur. 

Att bo här i Backen har medfört tre guldklimpar alltså. Emma, Ingrid och Felix.


London beckond

Som jag trodde, har suttit och pluggat matte i princip hela dagen och blev jag nå klokare av det? Ja, det kan man säga men tror det finns roligare sysselsättningar.

Mamma syr min balklänning för fullt, tror den kommer bli riktigt schnögg. Men som man säger, allt klär en skönhet.
Okej, ibland får man vara kaxig, i ett försök till att muntra upp sig själv liksom.

söndag

Blev en skön hemmakväll igår med syskon och Ingrid. Agerade lite taxi till farmor och farfar och kikade på deras ankor, Petter och Lotta. Lite roligare än höns liksom..

Idag är meningen att vi ska åka till mormor och kratta hennes gård, Tror dock att jag måste placera mig inomhus med näsan i matteboken, men snart är det över. På torsdag är det sista matteprovet, sista mattelektionen, sista gången någonsin jag läser matte. Tacka gudarna!

dilles megababe

NU SITTER JAG HÄR MED VÄRLDENS BÄSTA INGRID. VI HAR JÄTTEROLIGT!
Typ feeezt nästan. 


.

Om vi säger så här.....det kunde varit bättre. Så jävla mycket bättre.
Men antar att det bara är att finna sig i ledet som alltid.

fredag

Nyss varit och kikat på Johan när han var fint uppklädd för bal. Stiligt värre och det var en stolt sandra och en stolt britta som stod och kikade. Sen gick jag och köpte en påse cheezballz så nu tänkte jag tröstäta dem och invänta en Westman.


.

Helt sjukt vad bra jag mår, wihoo. Har nog aldrig mått bättre.
Livet leker.....som bara den.

Eller hur var det nu?

SM I UNG FÖRETAGSAMHET

Hemma efter äckligt intensiva dagar i stockholm.
På ditvägen gick bussen sönder strax utanför Brunflo så vi var tvungen att åka tillbaka och byta vilket gjorde att vi blev försenade i 2 timmar.
Måndagen bestod av att bygga monter, måste säga att vi överträffade oss själva. Sedan höll vi vår företagspresentation inför juryn, gick inte vidare bra men gjorde inget alls, då slapp vi gå upp på scen inför 1000 pers och prata.
På kvällen var det invigning med Martin Björk från Fråga Olle som konfrencier. Ruggigt rolig, heeeerrree min skapare vad vi skrattade. Stora som små. Vips så vandrade även Reinfeldt in på scenen och började sexskämta tsm med Björk.

Igår var det mässa från 9-15. Vi sålde slut på i princip alla sadelskydd men tog dessvärre inte hem några priser, men det gjorde inte heller så mkt. Galamiddagen på kvälllen var minst lika kul och Björk höll vårat humör uppe.
Klockan 23 lämnade i Stockholm med buss. Klockan 6 klev vi ur på parkeringen utanför Wargen.
Jag var på skolan klockan 10. LITE trött nu.

this is it

Tror jag minsann ska ta mig en liten biltur. Destination ICA MAXI.
Måste handla upp mig lite inför bussresan imorgon.

kbry

Blev som ganska så jätteless nu.
Varför går saker inte som de ska...fast ifos, har de någonsin gjort det?


min dagbok, den blev stulen

Verkar som det blir utgång av något slag iallafall. Ska försöka på något vis, vët inte hur ta mig till stan alternativt byskogen så jag kan därefter åka till frösösportstuga. Eller något!


Blev som tokigt när man inte har några föräldrar i huset som kan köra mig eller en lillasyster som kunde ha fått köra mig på mopepeden. hehe.

DUSCH NU.
hörshey

.

Gå på rugbyn, inte gå på rugbyn?
En världslig sak kände jag men om jag inte går betyder det att jag måste hem och plugga....sååååaaatttteeee!

Jag och Elias for och snurrade runt hela lillänge för att hitta var Schenker låg. Vi hittade och har nu skickat iväg våra monterväggar på en lastbil som FÖRHOPPNINGSVIS kommer stanna på stockholmsmässan.

Kvällen då, ut ska jag, men fortfarande ett huuuuuuuuuuge frågetecken på var, när och hur!?

GYMMAAAA

Färdigtränad och idag gick det braaaaa. BRA MED STORT B. Nytt personbästa i frivändingar med cirkus 5 kg och kände att mer finns att hämta. Wohoo, life is good.

Nu ska jag ta bilen och uträtta lite ärenden runt om in den stora staden. Shoppa loss lite på JULA tänkte jag. heja

beautiful nightmare

Klockan ringde innan kl 6 så nu har man varit uppe i cirkus 2 timmar. GÖTT.
Ska dra mig iväg och träna nu innan en fullspäckad dag står på schemat, men ikväll väntar utgång med favoriter.

PUSS


Famous

....FÖRRESTEN så ringde farmor idag och berättade att hon sett oss och våra cykelsadelskydd i tidningen Land som finns över hela sverige. Man fick en smärre chock, men ack så roligt det var!

torsdag

Gjort klart allt inför Sthlm nästa vecka. Jobbat sen 9 imorse förutom ett litet inslag på matte i 90 min. Men nu har vi packat ihop monterväggarna som vi ska lämpa hos Schenker imorgon så de kör ner det till sthlm.

Sitter hur som helst i hooden nu hos en Johan som står i duschen å passar just nu på att kolla igenom hans dator. Mycket intressant.

Hörs häy


long time, no seen

tre år.

Sofia Andersson
18/11-1990 - 5/5-2007


PUSS


Flickor flickor, JAG uppskattar er iaf. KOM IGEN TJEJER!

VISSTE DET, självklart fick vi ännu en designuppgift som ska göras. Denna gång ska vi designa en smörkniv(?), vet inte var våra lärare får idéerna ifrån, värdelösa är de iaf.


UF

hata hata hata tisdagar. Nu är det snart design i tre timmar och trots vi gjort TUSEN uppgifter där så lär vi ju säkert få en till idag, bara för att jävlas.

Om en vecka precis står vi på mässan i Stockholm och säljer våra FANTASTISKA sadelskydd. Det är också en sak som kan gå precis hur som helst!
Nervös över att det finns en liten chans att du får gå upp på scenen inför 1000 pers och snacka? Inte alls

måndag

nää, nu blev jag av med juan också. Fast jag är ju ändå sur på honom så det gjorde ju inte så mycket....alls. Tröståt lite sockerkaka för att må lite bättre.

Nu ska jag gå och måla lite monterväggar

in the ghetto


britta gilla


måndag

Tänkte sätta mig och skriva lite hemprov om buddhismen innan Juan kommer hit. Står en sockerkaka i ugnen också, jag som hade tänkt försökt hålla mig hyfsat nyttig fram till tävlingssäsongen drar igång. Går lite upp och ner med det måste jag säga.

Skrev även RIÖ-prov imorse, gjorde en träningsplanering över ett år. Lite ordbajs här och lite ordbajs där så är läraren nöjd.

just det

Betat av bra med plugg den här helgen så nu är ångesten inte lika stor längre.
Studenten is supposed to be fun? Var ju vad jag trodde iaf.

mjoooooooooooo

tror jag aldrig har varit såhär glad i hela mitt liv.
Eller så ljög jag där


.

sämst sämst sämst sämst sämst
sämst sämst sämst sämst sämst
sämst sämst sämst sämst sämst
sämst sämst sämst sämst sämst
sämst sämst sämst sämst sämst
sämst sämst sämst sämst sämst
just det

valborg

Igår blev det en otroligt god middag i Byskogen med mina söta flickvänner. Vi stod och grillade allt möjligt i regnet och sedan bänkade vi oss på Jozos altan för att svulla. 3 av 8 tjejer höll sig nyktra, jag var en av dem så jag tog bilen till Offerdal sen. Tog även bilen hem i min ensamhet klockan 2 inatt, i regnet.


Nu ska jag, Frida, Elin och Emma ta och bege oss till Nälden.
Ske ma, ell ske ma dääns?

RSS 2.0