guldfingrar

BY THE WAY,
i veckan kom det ett äldre par in i spelet och frågade specifikt efter mig. Tänkte att "vilka är det där, måste vara ett misstag", när det håller fram en trisslott med 100 000:- GÅNGER TVÅ på.
"Den här sålde du till oss". Och det blev kramkalas och klappar på kinden.

Med ett stort leende på läpparna avslutade jag den jobbdagen. MAGIC FINGERS.

Nu ska vi susa till Stockholm. Hörs och hej!

Stendött

Kan man säga, riktigt tomt på inlägg. Har hunnit med en del de senaste dagarna. Mest jobb då men även fjällvandring, stråka, bio, ridning, yrankamp. Kanske därför jag är så ruggigt trött nu? För mycker saker jag vill vara med på och för få timmar på dygnet.

Har nu lyckats få en femdagars semester, känns plötsligt helt fantastiskt att få fler än en dag ledigt. Ska starta med en sovmorgon imorgon och sen försöka mig på dessa "projekt" som man alltid tänkt man ska göra när man blir ledig.

Nu ska jag iallafall sjunka ner i soffan tillsammans med Ingrid & Frida och se Stolthet och Fördom. Gäller att passa på att ha tjejkväll och se romantiska filmer när Johan inte är hemma. Thats how we do.
 

ser fram emot kvällen

Och som vanligt blir det heldött här så fort jag sätter min fot på jobbet. Har iallafall en ledig helg nu och är så fantastiskt nöjd. Dock pojkvänsfri helg vilket är lite dumt men det kompenserar jag med att ha tjejmiddag här ikväll. Stökat i köket hela eftermiddagen, förhoppningsvis ser jag nöjda miner ikväll och då är det lätt värt allt slit.
 
Kanske det blir en sväng på Marite...kanskeeeee?????
 

suck å stön

Ångesten över att min lediga dag snart är slut börjar komma krypande.....Det här är dock bara en 4-dagars arbetsvecka så jag ska nog överleva. Men nu är det dags för promenix.

lullar på..

LEDIG DAG. En riktig slappardag, kände att jag behövde det. Ska snart åka till gymmet eftersom jag inte fick någon intervallkompis idag.

I helgen var vi iväg och fiskade i Pamelas stuga. Säger som Simon, bättre än krogen en lördagkväll. Bra för själen. Synd bara att jag skulle jobba igår så att jag var tvungen att bege mig på tok för tidigt, efter på tok för lite sömn.

Nu ska jag laga smoothie, ja tack!

spiderman vs. catwoman

Igår var det biokväll. Nya Spiderman i 3D, helt okej ändå. Om jag var superhjälte så tror jag att jag skulle vara Spiderman, eller Catwoman. Svårt val, tuffingar bägge två.
 
Min lediga dag började inte med en sovmorgon men med ett avsnitt Sons of Anarchy. Skulle ju gärna sjunka ner i soffan och se ett par till men nu ska jag ta pickupen och brumma till mormor, vi är utkörda ur huset idag då Anders anordnar svensexa för hans vän. Så imorgon, på min dag då jag övergår från 20 till 21, får jag vakna upp i Hackås. 
 
Time 2 goooooo..........

allt bara flyter på

Rix FM har börjat med en bra programpunkt. Skämslistan, låtarna man skäms för att man gillar. Imorse spelade de Drängarna, erkänner att jag trummade med fingrarna på ratten. Synd bara att det äger rum strax innan 7 på mornarna.

I övrigt så jobbar jag just nu rumpen av mig. Började på schema i onsdags och har jobbat sedan dess, fortsätter till och med mitten/slutet på augusti. BRA LÖNESPEC.

Den här veckan bjuder på lite glädje ändå, 21-årsdag på torsdag. Ska tydligen bjuda på fika på jobbet, grabbarna har mage att kräva två olika sorter. Pyttsan....

RSS 2.0