abstinensen

Nu blir det en löptur i den härliga vinterklimatet. Har inte sprungit ute på 2 månader, det här blir sjukt. Mmmmm!

POUR SOME SUGAR ON ME

Hemma igen efter en helkväll med familjen. Först spöade jag mina två systrar i bowling efter x antal strikes sen blev det en mysig middag på lilla siam där jag lyckades äta en hel måltid med pinnar, skam den som ger sig.
Efter det gick vi på bio. Bright star. Pappa gick efter en timme, vi andra satt och halvsov och insåg att vi aldrig ska gå och se en film om en poet. hmpf!

Sitter nu i min nyårsklänning. Ska nog banta lite till imorgon om jag ska kunna äta någon god middag hos Sofie. Det blir trerätters. Om vi nu lyckas ta oss till efterrätten återstår att se. Tjejerna lär ju ligga under bordet eller stå på det innan vi ens kommit igenom halva varmrätten.
Brukar bli så, tro mig...jag vet!

speechless


pussssss

Hemma efter en tur över hela stan, då är slandrom inräknat, eller bättersia! Jag och joel insåg att ingen av oss hade något ärende på stan så vi åkte till slandrom där hans far bjöd på hembakat. top notch!

Sen har jag och elin inhandlat kvällens ingredienser då det ska lagas mat och efterrätt här hemma. NU HAR DOM BÖRJAT ANLÄNDA.

HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS

long time, no seen

Igår kämpade jag mig in till stan för att kaaaanske fynda något på rean. Det gjorde jag, billigt billigt.
Jag fyndade även två tjejer, matli och lina sprang jag in i det första jag gjorde. Det var ett kärt återseende!

Idag fick Emilia upp mig tidigt för att träna vid 10. Det kändes himla bra även fast kroppen inte var i form och illamåendet snabbt var framme, sen vill ju inte hälen läka. Hela den här hösten har varit ett fiasko träningsmässigt, jag blir så arg.

Nu ska jag susa in till stan och träffa Joel som man inte sett på år och dar. Sen blir det mysmiddag med mina hästtjejer här i Backen, fullt schema!
so long

the jönsson family


från oss alla till er alla, en riktigt god jul...osv osv!


fuck a duck

Och förresten...jag satte mig ner för att kika på Anna Ankas jul en stund.
dsohgdglähkrtjgg NFKSFOISDJG  fsdflsdf. 4656y45069 !½!!!!!1!!!!!

SNACKA OM PANTAD KVINNA. Åååååh det bara kryper i kroppen när jag tittar, vad tänker människan med, inte fan är det hjärnan. Ibland undrar man ju verkligen vart världen är på väg!?


jul 2009

Nuuuu kan man andas lite igen. Att ha blogg under lov och helger är inget för mig märker jag, att sitta vid datorn halva dagarna var något jag gärna gjorde förut. Ytterst sällan nu...

Julfirandet är över, smärtfritt. Lugn jul hemma med familj, mormor och våran jättegran. Jag fick äntligen en ny mobil så nu kan folk faktiskt höra mig om jag ringer, till allas glädje förhoppningsvis. Ska försöka dra på mitt smsande nu, börjar gå över gränsen. Nyårslöfte 2010?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan låna bilen..för jag har körkort, tjalalala!!!!

stressen

FULLT UPP, men tjenare.
nu ska jag in till stan och handla julklapp, ute i sista minuten som vanligt...blir aldrig ändring på det

jjjjjjjjjjullov

julov då och vad ska man göra!?
Idag väntar iaf en middag på EasternPalace med friidrottsgymnasiet och sen funderar jag på att bänka mig i soffan hemma med SexandtheCity-boxen. Jag är så tröööööttt. 12 timmars sömn på 3 dygn är inget jag rekommenderar.

NU: stan och inhandla den sista julklappen
SEN: träning, mumma

hezt

 


shewolf

Alltså svinto, jag har inte hoppat ponnyn på 3-4 år men så fort man sitter upp är man tillbaka. Tillbaka i tiden då jag var som klistrad på lillponnyn. Idag var det bara att tuta och köra, kändes dock som jag kunde knyta mina ben runt magen på honom.
Tänker tillbaka till mina små ponnytider med Svinto, min vita lilla springare.

Nu ska jag nog ta mig ett snack med John Blund för imorgon är det två lektioner och sedan ett jullov som väntar


KAROLINA

FÖRRESTEN DROG LINA SIN FÖRSTA VURPA IDAG.
utanför kärnan
bland allt folk
jag SKRATTADE
hon blödde invärtes


tell me youre OK annie

Här snackar vi bloggtorka alltså. Har varken haft tid eller ork att sätta mig vid en dator i helgen.
Helgen har bestått av bilkörning, bilkörning, olerays, träning, bilkörning, hockey, hästshow och julklappar, dessvärre noll sömn tror jag. Idag har det varit kritiskt med att hålla ögonen öppna alltså.

Jag fick gå in i ett fullsatt ridhus igår och leka Michael Jackson till ett låt-medley vi gjort dans och mimande, succé. Det var awesome. Elin och Jennifer skuttade runt där på söta ponnyer och vi gjorde det vi sa innan att vi skulle göra, vi ägde!

!

åt helvete...

heal the world

En natt med knappt någon sömn kan ju funka, får bara se hur länge. Nu ska jag träffa elin, vi har en julshow att planera.

black or white

Jag lånade pappas racerbil och åkte upp till ridskolan för att ha julshowmöte med elin. Vi kom fram till finfina ideér.
 Så nu ska det bara vara ett otroligt KAOS av förberedelser och stress hit och dit ända till showen på söndag, då vi beslöt att vi ska ä g a. höhö

Grattis storebruuuschan idag också!
Godnatt

christmas

Under vår tretimmarslektion i Virtuell Design fick vår lärare för sig att spela julmusik för oss. Otroligt effektivt för att få oss att jobba...eller snarare tvärtom, vi har fått höra mycket högsång av både den ena och den andra i klassrummet. fint


i am flying...OCH SÅ VIDARE

Varför ska alla gå och sjunga på Higher-låten? Den biter sig fast i huvudet nu.

Träningsvärk everywhere och trött, kändes som om dagen skulle kunnat få börja med några timmars sovmorgon. Men det var att tydligen för mycket begärt, dock lov lov lov alldeles snart.

gööööölllliiiiigggttt

Jag och Kosse blev precis tillsammans. Över msn, fan vad fint.

får tydligen dela han med Hetta, men okej. För den här gången...

kreativ pojke


tack johan björk, väldigt fin


ttttttisdag

Inser nu att mamma och pappa kommer utnyttja att jag tagit körkort efter allt deras skjutsande genom åren. Fick åka och hämta Karin på träningen ikväll och jag har en känsla av att det inte är sista gången.

Idag förvandlades jag till en kalv på grönbete. Kunde köra fullt ut på träningen och man studsar fram, fick dock känna att man lever. Man blev som lite liiiiiite trött i kroppen.

tack sandra för lunchen. snäll tjej, mycket

klipsk kille

"Då synade dom sina bekännelser...eller jag menar, bekände sina synder"
Markus Rud, 18 år


undercoveringUF

Känns nu på efterhand att man inte tränat riktigt på 5 veckor. Eller tränat har jag gjort men den här rehabträningen har inte varit vad jag vanligtvis kör, så efter ett svettigt pass imorse är man tillbaka på banan igen. U N D E R B A R T !

Var på PC idag och började så smått sy våra cykelsadelskydd då tygerna äntligen anlänt, frääääänt. Roligt att sy också, ska bli ännu roligare att se Elias, Johan och Kim sätta sig bakom symaskinen.
Nu är det en dusch och en tandborste som väntar på mig. so long

blir bara bättre och bättre...

Det verkar som att det inte bara är Matlis dator som blivit utsatt för virus.
Okej, min dator har väl inte virus precis men den sjunger definitivt på sista versen.

monday

Det var den helgen det, mysig och effektiv. Nu är i princip alla julklappar inhandlade och mitt körkort ska hämtas imorgon så för tillfället är det tummen upp där!

Det verkar ju som att vi får en vit jul trots allt. Vad jag dock inte förstår är att allllllll snö ska komma på samma gång? Fast jag klagar inte, jag gillare...

Nu ska jag åka och hoppa häst och för en gångs skull är det jag som ska hämta Rebecca på vägen dit och inte tvärtom!

xmas all around us

Befinner mig nu i Uppsala hos storasyrran. Dagen, heeeeeeeeeeela dagen, har spenderats på stan där de flesta julklapparna nu blivit inköpta. skönare.
Nu väntar en god middag innan vi bänkar oss i tv-soffan och ser någon drama/komedi/romantik på 4an.

Julsånger spelas överallt och jag börjar komma i stämning, just enligt ordning.

lovely


Min körlärare var snabb att dra fram mobilen och fota efter jag kört. Sen skickade han tydligen bilden vidare till Anderzons fanclub på facebook....FINT


körkort

Nervositeten hann aldrig riktigt landa hos mig så det var bara att tuta och köra. Körlektionen innan kunde ju gått bättre men sen var det bara att bita ihop när vi kom till vägverket.
Skulle först göra en säkerhetskontroll av lysena, där gjorde jag ju bort mig rejält då jag inte visste vart man tände lamporna. Sen skulle vägverket-gubben helt plötsligt hämta min körlärare så då trodde jag det var slut på det roliga. Men det var tydligen bara något vingel med någon lampa och jag fick fortsätta min kontroll med hjälp av min körlärare.
Sen körde jag lite på E14, genom halva stan och backade runt ett hörn och helt plötsligt var jag klar. 25mins körning och sen fick jag höra de ljuvliga orden DU ÄR GODKÄND

HUUUUUUUUUUUUJ


KÖÖÖÖÖRRRRKKKOOOOOOORRRRRRTTTTT   !!!!!!!

ÄKTA GLÄDJE


köra bil köra bil köra bil

Nu har företaget en nystartad grupp på facebook också. Dit det bär det bär det.

Jag gillar att Sandra hade varit in på Anderzons igår för att fråga vilken tid jag hade uppkörning, somt ur var lämnar dom ju inte ut såna uppgifter så det var en snopen sandra som gick därifrån, hehe! Tur för mig.

sommar 2008


this years love

Igår var det mysigt födelsedagsfika hos Simon. När man väl får fika a lot och det inte finns någon hejd, ja då är man i princip mätt. Tyyyypiskt.
Sen var jag ute och backade runt hörn med pappa och det går ju som bra nu, hehehehheheheeeeeeeeee...får se vad det blir av det där!

För första gången under min gymnasietid känner jag att jag kan slappna av på kvällarna ordentligt utan att behöva tänka på fysik, kemi och matte. Matte läser vi iofs fortfarande men det är ingen vidare börda. Resten av ämnena nu är ju inga pluggämnen så Brittis ska inte klaga.

Ikväll ska jag packa då jag åker till Uppsala med lillasyster på fredag. skön skön sköööööönare. Kanske det är dags att ta tag i det där som kallas julklappsinköp. Har inte en susning vad jag ska handla och i år orkar jag inte vara ute i sista minuten. Ska ju handla något till älsklingssandra också, VIKTIGT!

virtuell design

Ännn en lektion där läraren pratar pch vi inte lyssnar....Blir lätt så när man har en dator framför sig!

skrutten

 


like a rootless tree

Blev inte helt som jag tänkt mig det här. Vaknade och kände mig som vanligt men märkte när jag ställde mig upp att det snurrade en aning och insåg att jag inte orkade gå särskilt långt förrän jag var trött.
Bättre nu iaf, noll kraft dock men ska kanske orka mig in mot skolan senare i eftermiddag. Så fruktansvärt less på att sitta hemma. Förstår inte hur folk kan tycka det är så himla skönt att ligga på soffan och se film efter film eller sova bort halva dagarna, ingenting för mig har jag märkt.

sjukling

...och så hade en helg kastas bort på att ligga i en soffa, ha feber, lukta äckligt och se film. Kan ju inte säga att det var värt även fast filmerna var något utav favoriter. Till we meet again, PS I love you och the Notebook. Tre kärleksdraman som varenda grabb skulle skaka på huvudet åt. Surt för dem!

Ska förhoppningsvis kunna pallra mig på skolan imorgon, inte är det för att jag saknar lektionerna, utan för att jag saknar tjejerna, hej hååå..snart ses vi!
godnatt

stek

TEKNIK-2007-A


you are coming home

Idag fick jag en efterlängtad sovmorgon. Har varit tidiga mornar i flera månader nu och i veckan har jag känt mig som john blund himself. Förhoppningsvis blir varje fredag framöver såhär med tanke på att jag är ledig. Blir fint det sörru.

Veckans guldstjärnor går till Matli, Dea och Marcus för att de såg när mina mungipor hängde nere vid fotknölarna och ville muntra upp mig genom att bjuda på fika, det var fint det hörrni. MmmMmMMm!
Nu ska jag snart umgås med Ingafromschweden.

fina


.

sämre

h1n1

Sprutan igår var ingen bagatell. Kändes ju som en vanlig vaccinspruta och sen gick jag och väntade på dessa biverkningar som alla pratar om. Lite onormal verkar ju jag vara då jag inte fått några, har ju knappt ont i armen. Kan lyfta och vifta som vanligt, vissa(läs Lina) har ju skrikit bara man petat på dem.

Mamma och karin verkade dock ha rejält ont då de inte kunde lyfta sin arm...hähähähähäh!
Ingen kö var det heller, bara att vandra rakt in. Skönt att ha lite flyt för en gångs skull.

då var det dags

svinisspruta nu då. tjo

dilles megababe


end of day

Nyss klev Dilles Megababe innanför min dörr och jag kände en enorm våg av glädje. Har inte träffat den lilla stumpan på två månader så det var ett kärt återseende.

Nu ska jag nog försöka sova då jag mest vandrat runt som i en trött bubbla hela dagen. Gymmandet gjorde även sitt då jag åter var tvungen att hoppa upp på träningscykeln och trampa bort 30min innan jag kunde lägga mig i bellybacken och bygga lite ryggmuskler. t-r-ö-t-t
En rätt rolig tjej/kvinna satt och trampade bredvid mig, hon hade hörlurar i och satt och mimade, skakade på huvudet och flinade hela tiden. Jag undrar vad hon funderade på!

.....................

Idag kommer inte många knop bli uträttade känner jag.
Noll energi till övers och en grymt tråkig skoldag kan ju beskriva min 1 december.

RSS 2.0