hej och hååååå

årets första yran-konsert är avklarad, jag gick ner själv och såg simon norrsveden eftersom ingen av mina vänner lyssnar på honom. Men jag njöt i fulla drag, grymt. gööötttttt!
nu sitter vi hos lina och myser och ska snart gå ner på området.

SILENT DISCO



mahahahah, det här är vi ikväll.
EFTER simon norrsveden såklart!

mysheztar

igår red vi hem hästarna från betet. Det tog ju bara 2,5 timme. Varav hälften i spöregn, fyfan. Mina knän var ungefär lika smidiga som kylskåp. Dessutom fick vi ingen poliseskort över E14 så stressen över där var enorm. Men det gick finfint.

med skylten: ÖVNINGSKÖR

Nu har jag och mor min varit ute och övat mörkerkörning. Allt från bortre torvalla till blå center.
Folk är inte trygga på vägarna vilken tid på dygnet dom är ute med andra ord!

sleep tight då

hurtigt

ååååååååhhhh, men tjena.
Jag är slut, vet att sommaren ska ses som tävlingssäsong men jag tränar ju som en gris och känner konstans trötthet i benen. MUMS!
Igår var det yrangaloppen, sprang cirkus 28 varv, vilket motsvarar 8,5km...BRA BRITTA aka. inte långdistansarn.

Ikväll var Mr R här och kikade på wallander och åt hembakade bullar. Han som hade tjatat på att se den bästa sommaren, bigbig fail.

lilla puppsi då

alltså lina, kära lina. Idag fick jag ett sms om att hon tyckte vi skulle springa i "elhjuspåret". Alltså va? Åh nej! Hur stavar människan? Jag sa till henne att hon var helt ute och cyklade men hon blånekade och sa att hon var 100% säker på att så var stavningen.

NEJ lina. Man springer i ett spår som är upplyst av ljus, ljus som man får av el. Altlså EL-LJUS-SPÅR
ELLJUSSPÅR !

dagens


sådärja

Jag har kommit fram till att jag är nöjd, med typ allt. Allt går framåt, trots regnet...Jag gillare

regnregnregnregnregn

Regnet öser ner och man behöver inte har någon ursäkt för att få sitta inne.
Personligen tycker jag det är mysigt. Sitta inne, läsa en bok, se film, baka osv. Jag, mamma och pappa tog iofs en löptur i regnet igår, men skönare. Jag sprang ifrån dom och  var överlycklig när jag när jag köttade mig uppför Torsta-backen. Uppförsbackarna är verkligen de bästa delarna när man är ute och springer.

Ska snart ta mig in till stan och träna och efter det ta bussen till Hackås och mormor där släkten väntar. Jag gillare.

MY GOOD REPUTATION


helt seriöst

fyfan vad trist det här är..

gamla, fria nord

I tisdags tog jag hem två silver. Längd och 100m. Skönt att få tävla lite även fast det  bara var poängjakt, har som saknat det där.
Efter att ha tävlat bar det av till Aspås. Där var det att bada, grilla och fiska som stod på schemat. Att fiska var kanske det roligaste jag har gjort hittills på det här sommarlovet. Alla var övernöjda med att vi alla fyra lyckades få fisk. Henke vann, han fick äckelgäddan som var 10 gånger så stor som våra aborrar. Morgonen efter vaknade vi av att Henke kommer och hoppar i tobbes säng, mindre välkommet uppvaknande. Eller jag tyckte det var kul, inte tobbe kanske.

Nu har mamma ringt tre gånger på en timme för att jag ska komma och hjälpa henne och städa. JAJAJAAAA!
NU: Städa
SEN: Fodra heztar och hemmakväll
 

LINO, JAG KOMMEEEERRR

vet inte vad jag sak göra av mitt sommarlov. Är uttråkad, gör inget.

Ska iaf åka och hälsa på Lina nu, hon längtar efter mig.

HELGEN

Åh men tjena. Kände att det kanske var dags för ett blogginlägg. hähä!

Helgen har varit intensiv. Jag och Lina var på marite i fredas, jag hade såhääääääääääääär roligt. Lina vet jag inte, hon hittade en 30-årig gymägare, jag lämnade henne där.
I lördags var jag på konfirmation precis hela dagen, kul att komma ut till norderön och bli lite nostalgisk. Senare på kvällen åkte jag och ingrid bil. Vi blev förföljda i kanske en halvtimme, ingrid hade panik, jag skrattade.
Igår var det FAMILJEDAG.  Vi var ut till byhuset på rödön och fikade samtidigt som vi kikade på konst, vi gick sedan på bio för att efter det avsluta med middag på AsiaWook. Bra dag, nöjd tjej.

ströööm

Det är ju meningen att jag ska åka till strömsund imorgon och dunder. Jag behöver ett tält, annars är det lugnt.

this is it

Okej, hade min första lagliga premiäskväll på krogen igår. Jag och Viktor startade upp på goa med lite middag åt viktor. Sen blev det marite och där träffade vi lite mysfolk som det diskuterades med resten av kvällen. Folk strömmade till och vips satt  jag på kebabbaren men mårten, niklas och elias. Viktor skulle tydligen gå hem till odensala, jag undrar hur det gick!?

Varför kan inte vädret komma tillbaka, opepp.

inget kunde vika ner mig

SSssaaaandddraaa, kom hit och kolla på min rygg nu då. Du skulle bli överlycklig, oj vad jag flagnar.

Idag har jag jobbat och jobbat sen har jag tränat och tränat och ikväll blir det ut ut ut.


SOFIE ÄR PÅ HULTRAN, FYFAN! Life is unfair.

så går det

Då var 18-årsdagen avklarad. Jag är nöjd.
Vi var ute på wilhelmsberg mest hela dagen för att komma hem till ett par tjejer för att ha lite mys-fika.
Sandi stannade till långt in på natten och det var meningen att vi skulle se film men det slutade med en hejdundrande massa snack och funderingar, lätt värt.

Idag ska jag....juuussst chilla!

ARTON ÅR

BRAAAA MORGON, SKA BLI EN BRA DAG !!!!

BÄSTA POJKARNA

Ikväll har Kim, Elias, Mårten, Niklas och Johan varit här. OJ VAD VI ÅT och OJ vad mycket instrument som spelades.
Dessa söta pojkar hade plockat fem blombuketter och bakat en konjak-kaka och rimmat ihop ett fint kort. Jag var jätteglad men helt plötsligt säger dom, Du Britta, det där var inte allt. Så tar dom fram ett fint paket och i det låg ett grymt fint silverarmband. ÅÅÅHHH, BÄSTA NI!

Så här stod det på kortet som de hade ritat fåglar och en grabbig häst i:

"Grattis Britta. Här får du en kaka, den tog ganska lång tid att baka. Britta, vår inspiration och vän, det här är ett kort för trettio spänn. Britta, du som vi håller kär, fem buketter blommor får du här. Ha en trevlig 18-årsdag!"

jozo + träning

Idag fick jag med mig Jozo på ett träningspass, KLOCKAN 10 IMORSE. Vi sprang intervaller och stretchade i morgonsolen. Och hon tyckte faktiskt det var helt okej. NAJS!
Sen var vi hos Stina som ÄNTLIGEN kommit hem från sitt år i frankrike. Det var ett kärt återseende.

eller utan ett ord


..eller den här låten, utan ett ord.
MYS

SIMON NORRSVEDEN



Jag har hittat en ny musik-mys-favorit. Det bästa är att han kommer på yran.
Jag sitter och lyssnar och så kommer bror min och ler lite finurligt och säger: Jag har druckit öl med honom!
Typiskt, ska alltid vara värst...hähä

japanese boy

jag facebook-chattar med en full jozo.
hon cyklade nyss från stan till byskogen, fort gick det sa hon...dööökti.

en kväll i juli

Nyss hemkommen från en mysig kväll på jamtlibryggan med Jozo och Sof.
Jordgubbar, Japp, Daim, Vin, Jordgubbsjuice och Kladdkakemuffins. MÖÖÖMMMSS! Tjejerna tryckte även i sig en cheese på det. TUR FÖR JOZO SOM SKA KLIVA UPP OCH SPRINGA MED MIG IMORGON. Sofie den soffpotatisen skyllde på att hon hade ont i fötterna. MYHY!

På vägen hem sällskapade jag med en brownie till marcus. Hans longboard tog upp det mesta av all plats tills Macen fick panik över en geting och flög upp till andra sidan av bussen, livrädd. Värre än en liten girl.

man in the mirror

Nähääää, något träningspass blev det inte. Vi insåg att tiden avr för knapp. Tror dock jag har lyckats lura med mig Jozo på en träningstur imorgonbitti innan vi ska till Stina.
Justteee, Stina missade planet fån Sthlm. ÅÅÅHHH SOOOPPPAAA. Så hon kommer imorgon ist.

Så ikväll blir det ändrade planer, vädret är ju bra så troligtvis så möter jag upp med flickorna och vi hängelihänger utomhus. Sandi den vackra donnan drog ju till Tooonniiiee i Offerdal, så hon missar allt. Tris T.


Puss och hej

åt helvete med himlen

Igår kom sandi och jozo till mig. Vi dukade upp en kak-buffé med cirkus femtio kaksorter. Kaffe och kaka, kittlade dödskönt i kistan. Sen hamnade vi på mitt rum där det diskuterades om allt och ingenting till in på mitt i natten. Helt okej!

Nu ska jag in till stan och möta upp med flickebarnen, sen ska jag dra med mig dom på hofvallen där ett träningspass väntar. Det är ett lätt pass så dom bör överleva, bara 120meters intervaller. Haha, jozo höll på storkna när jag sa att vi ska värma upp med ett par kilometer jogg. Hon sa att det var vad hon tränade när hon väl stack ut och sprang. Men tjejer, ska ni bli friidrottare så ska ni träna som en också.

IKVÄLL SKA VI TILL STINA!!!! HON ÄR HEMMA FRÅN FRANKRIKE. men GRATTIS, äntligen!

schtek

fööööörrresssten.
idag, imorgon..sen söndag.
JAG 18 ÅR!

UNDERBART

jag känner att....
..känner att det dykt upp lite träningsvärk. Åh men gud, så efterlängtat!

dirty rich

tror det blir att kika fotboll i solskenet ikväll.

SOMMAR FÖR FAN!

salty lips tell a lie

fint väder = ingen dator för mig.

Mitt huvud har i princip blivit söndehackad av huvudvärk de senaste dagarna. Även fast jag hällt i mig vatten och inte varit ute i solen har det inte släppt. Ipren har varit enda räddningen.
Idag har jag målat utemöbeln och satt ihop en IKEA-pall...sen kände jag mig så pass pigg och träningssugen att jag inte kunde hålla mig längre. Så jag skrev ihop ett styrkeprogram och pumpade ute på gräsmattan till tonerna av p3.

RSS 2.0