please please please please

Det blev 13-2 till Modo. kewl!
För övrigt är jag grymt trött och funderar på att göra kväll nu, känns som jag inte kan tillföra världen så mycket mer ikväll. Imorgon är det skola 8.15-16.30 och 4,5 timmar virtuell design. Kör hårt brittiz.


bra brittiiiizz

NU BLIRE HOCKEY. jag är less på att plugga så jag skjuter upp det där talet tills imorgon.
hörs

Island

Nu blev jag inbjuden till en friidrottsåterträff på Island i december, haha spännande!
Jag var iofs aldrig på lägret eftersom jag blev sjuker men dom ansåg att jag "nästan" var med så att jag skulle få komma iaf.

Intressant, får se hur det där blir.
GODNATT

träningsabstinens

huuuj, nu har jag pluggat färdigt min matte för idag. Nu väntar en härlig löptur och jag är TAGG. Har inte tränat ordentligt på en månad så snart sprängs jag, skönt att riön drar igång med sina 6pass/vecka på måndag. SOM JAG LÄNGTAT! Äntligen får man gräva ner sig i en jobbig grundträningsperiod.


mat

mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat mat

Behöver jag säga att jag är hungrig?

min vän, jag måste veta hur du mår


hook me up

En lektion och sedan hem, det är min måndag det.
Läraren var dessutom sen och vi började få förhoppningar om att han skulle komma så pass sent så vi skulle få gå, 15 min sen och vi får gå utan lektion. Såklart skulle han komma 13 min sent så det var bara att infinna sig.


HEZTAR OCH ROCKTJEJER

  


weekend

Här var man inte överaktiv inte. Men jag har haft en skönt helg och det har varit fullt upp så någon dator kändes inte så viktig.
I fredags blev det ett sent genrep inför gårdagens show innan det bar av till Odensala och Bagges hus. Där var det en mysig förfest med trevligt folk. Sedan fick Millner agera chaufför och köra oss till Marite. Det där med att jag skulle ha en lugn kväll och försöka ta mig hem hyfsat tidigt ändrades ganska fort till fullt ös medvetslös, men jag klagar inte.
Igår var det att infinna sig på ridskolan tidigt för att showa för den förväntansfulla och otroligt folkrika publiken(?). Bra gick det iallafall och vi förstod ganska fort att rock och häst går hand i hand.

På kvällen blev jag bjuden på bowling och jag vände riktigt snyggt från underläge till att vinna hela matchen med hjälp av mina strikes, riktigt kul var det. Sedan var det meningen att jag skulle åka hem men det här med bussförbindelse och Ås är inte det bästa. Så jag vandrade upp till Böla och Lunkan och spelade NHL, svullade och såg film innan Ingrid äntligen skulle åka hem så jag kunde hänga på.

dagen idag stavas P-L-U-G-G och sen har jag en nybliven femtonårig lillasyster. Nu kommer Westman snart och jag ska göda honom med lite nybakad tårta.

hähä, HÖÖÖÖÖÖÖRRRSSSS

war machine

Det är ju som en dag i morgon också. kom igen

we dont celebrate sundays

Helgen är ju mest ett frågetecken känner jag. Vet att det är lite utav show på lördag då jag och några häftiga hezt-tjejer ska vara rockiga och ge publiken ett härligt nummer.

Men sen då?

so long, so far

Finns ju som inte så mycket att skriva än att jag är glad att jag har lite rutiner om dagarna.
hörs

.

jag är dum i huvudet

does not mean I'm lost

Sååå, nu var den hopplektionen över.
Kul att Sofie, Westman och Elin fick se två avramlingar, på samma hinder, av samma person. MIG!
Flög med huvudet före två gånger då lilla pållen helt plötsligt bestämde sig för att inte hoppa även fast han var hur taggad som helst. Börjar bli till en vana för mig nu det här, snel hest.
Godnatt!

karin, lillen då



puss påre syrran


use somebody

Idag var första körlektionen jag faktiskt skakade i benen när vi satte igång och köra. Det var fickparkering som stod på schemat.
Jag undrar varför jag var nervös, onödigt. Gick ju som kalasbra!

Sandra och Sofie lyckades också lura med mig på subway där vi satt och smällde i oss kaffe och gratis kaka. Helt klart värt.

I wanna be like you

Gårdagen blev ytterst trevlig. Kul att vara gamla kära ås-gänget, ja halva iaf. Började med matlagning och slutade med 4 tjejer som totaldäckade efter kvällens äventyr.
Idag har jag inte gjort många knop, jagade ut tjejerna vid 12 för att själv åka på hockiii i B-flow med westman och mattao. Där bjöds det på vinst! Sen kikade jag inte en sväng i Z-hallen också, där blev det dock förlust.

Nu ska jag försöka städa i ordning här hemma innan grannarna tittar förbi. Skön helg!

we've got koka-kola veins

Sandra tvingade nyss hit Westman med förnödenheter, nu är hon nöjdare än nöjdast. Mamma ringer stup i kvarten och kollar hur läget är, haha! Allt är toppen och jag tror vi funderar på att dra oss tillbaka om inte tjejerna på nedervåningen får något ryck och hittar på något annat tok.
Tältsängarna vi precis burit in känns dock väldigt lockande!
på återseende


I am the DJ

Att missa bussen är kanske det mest frusterarande som finns märkte jag idag. Fick en snabb lösning dock.
Det blev Hockey i Brunflo med mina donnor och sköna grabbar. ROLIGARE SPORT..
Ikväll är det lite utav en Ås-reuinion här hemma. Lagat gomiddag, lyssnat på bra musik och alla är allmänt ÖS.

HÖRS


beauty and the beast

Paddla kajak idag var lätt veckans bästa. Efter många om och men tog jcg och Mårten en tripp till Andersön och gled runt bland öarna. Hann till och med dricka lite kaffe. Top notch!

NU SKA JAG TILL LINA DÄR MIN KVÄLL VÄNTAR.
puss

paper planes

Nyduschade, nysprungen, påklädd, förjävla pigg och jätteglad.
Och klockan är inte ens 7. Dagen kan inte börja bättre!

Idag ska jag paddla kajak med Mårre sen blir det trevligheter ikväll.
Men nu ska jag äta frukost och läsa sporten.
GODMORGON !

ÅS ÅS ÅS ÅS


inga ord, bara kärlek


vi är på gång

nu jävlar blir det snabbjobb eftersom man får sluta när man är klar. NÖJD!
ösa

sofia andersson


finaste ängeln, vart är du?
ont ont ont


inge käft

Fick trevligt sällskap av Sofie och Johan ikväll. Eller trevligt och trevligt, de hade pakt mot mig som vanligt. Tack!
Vi hann med idol, promenad och fråga olle-dokumentär. Men mest var det en massa prat från alla håll.
Nu hoppas jag Johan körde hem Sofie säkert i sitt "vrålåk".


GODNATT

forever angel.

Tycker det är kul att den här franska killen skriver likadana brev till fler tjejer. SKÖN POJKE/KILLE/MAN/GUBBE!?

Och ikväll kände jag mid otroligt skolless och eftersom min svenskalärare har bett mig skjuta upp mina arbeten lite eftersom jag varit sjuk så funderar jag på att göra något annat än att plugga ikv. Åka till stan? jaa!

the days of the phoenix


A FIRE INSIDE

Fick en skön nostalgikänsla idag när jag satt och lyssnade på lite musik och AFI dyker upp. Mmm! detta kära band alltså. Helt sjukt att det är 2½år sedan jag var och såg dem i Sthlm.

 

MmMMmmmmMMMMMMMMmmmmmMMMMMMMmmmmm!!!!!


in your brown eyes

Imorse när jag vaknade så var det halsont på schemat igen. vad är felet?
Hoppas inte halsflussen kommer tillbaka. Hade ju sett fram emot att få träna lite lätt i veckan.

Måste komma på ett sätt att jaga iväg pappa i helgen så jag kan bjuda hit flickorna och ha vårat efterlängtade firande. Så pappa, åk och fiska?

mysig kille

ALLTSÅ, nu undrar jag varför skriver en kille från frankrike skriver kärleksbrev till mig på franska?

Här är ett litet utdrag som Stina har översatt till mig:
"nej jag känner inte dig men jag söker en riktig relation byggd på respekt och kärlek....blabla jag har bra intentioner, jag är framförallt en människa blabla, jag såg din profilbild och vill gärna korrespondera med dig. jag skulle bli väldigt glad om du bara vill ha ett litet samtal med mig"

HAHHAHAHAHHAHAHAHHA!

hähähähähä

.....och för övrigt så backade Mr X på en sten häromdgaen, dutti du!


okej?

Och johan gör research efter research, hur går det egentligen schemaläggarn?

benen på ryggen, lite som ett stretchingpass

Känner mig himla duktig idag. Slutade 11.20.
Lyckades plugga lite RIÖ-teori och matte innan det var dags för körlektion. Det gick askalas. Sen bar det av till krokom för att blodprova mig, efter det har jag pluggat matte. Idag är det en dag där det står intensiv i pannan.

Nu ska jag åka och hoppa hezt. KUUUUUUL!

lägesrapport

Sitter hos jozo nu. Vi har ätit god middag och dom har festat till det. Mitt pencilin stoppar allt så jag sitter jag skrattar åt mina rätt så galna vänner. Nyss kom Sofie och Sandra kolsvarta i ansiktet och dansade till Maskinen. höjdare!
Johan tog precis hål i örat med en nål också.

JOSEFIN PERSSON


Idag fyller vår babygirl 18. Det ska vi fira med lite mysmiddag i hennes casa. Hela sköna tjejgänget + vår lilla Johan Danielsson. Efterlängtat är det!
GRATTIS BÄSTA JOZOKOZO! PUSS!


I've become spellbound

Vi lyckades se 3½ Jönssonligan igår. Blev lite avbrott på vägen bestående av att hämta sofäää och att ta en nattpromenad. Men annars tycker jag vi lyckades bra och kom i säng vid 4. Som tack för det kom pappa&mamma och slog på min dörr nu på morgonen och tyckte jag skulle vakna. Det var okej för dom hade ju fika med sig.

Nu blir det en lugn dag innan lite hockey i z-hallen och senare födelsedagsfirande hos Jozo!

JÖNSSONLIGAN

Just när jag tar en skön powernap så ringer Kosse

"Vad gör du? Kan du följa med mig på akuten?"

Och vips så var man klarvaken OCH orolig. Han hade tydligen fått en rejäl smäll på foten imorse på lagbollspelet. Jag kunde då inte ta mig till stan men tror han vänatr på sina lagkamrater som följer han dit ikväll, ska ringa och banna honom sen. Åååh, han ska alltid ha något fuffens för sig.

NU kommer iaf grabbarna grus hit och vi ska ha jönssonligan-maraton all night!

let me be who I am, let me be naive

Dagen började inte på bästa sätt men tro på fan jag är GLAD ändå.
Jag försov mig OCH missade bussen. 06.40 skulle klockan stå på, 07.40 hade jag ställt den på. Vaknade av mig själv dock. Sen skulle jag mata Ingaas djur, det gjorde att jag missade bussen.

MEN då fick jag köra bil istället så inga sura miner här inte...

me likeyyy

för övrigt säger jag:
JENOVAS VITTNEN!

Heeeeeeeeeeeelt okej

it is you and me, and all other people

Mysig tur med min vite springare idag. Han fick sträcka på benen och jag fick ett stort leende på läpparna.
Sen är min helg planerad. Imorgon blir det Jönssonligan-maraton och på lördag blev jag inbjuden på 18-års firande hos Jozo, men BÄTTRE.

Ikväll var jag inte sugen på nått kvällsfika så jag tror det blir nattinatti direkt. Jag tar med mig min följeslagare mobilen(SUNK) och kryper till kojs tidigt. HÖRS!

Bobbycar

tyngsta dagen är helt klart torsdagar. Men man överlever.
Ikväll ska jag be pappa köra a lot of bil med mig sen ska jag rida hezt också.

Vi pratade om fördomar på svenskan nyss.
Rud hade en extrem fördom mot slapphänta mammor som släpper ut sina barn på sommarlovsmornar så barnen kan väcka grannarna(dvs Rud) med sina BobbyCars.

BÄST

det här UF-året blir nog roligt. ROLIGARE GRABBAR! det är bra

idol 2009

Missade ju idol-premiären igår. Kanske inget vidare fan men det är ju lite kul nu i början med alla auditions. Så nu sitter jag och kikar på tv4.se för att se alla stolpskott....
Väntar i övrigt på att mina UF-kompisar ska komma och vi ska sätta igång och spåna. wey


hockeeiiiiiii

sköööööööönare fight på hockeyn ikväll. Ännu sköanre att se det från första parkett. Nöjd!

I'm looking forward

Nästan överlevt hela dagen nu. har bara ett långt hål innan dagens sista lektion, vilken är matte. Älskade Matte D, hur tänkte jag egentligen när jag valde det. Aja, det känns som det går framåt.
Sen blir det hem och äta lite, det blir spännande då lillasyster har bjudit hem sin boyfriend till vårat hus för första gången. Hähä!
Sen kommer westmanbästman och hämtar mig och sen åker vi till brumpan för att kika på hockey, toppen. Robin ska nog hänga på också, han kunde inte hålla sig.

För övrigt tror jag det blir en tidig kväll ikväll. TRÖTT efter 8 timmars sömn är inte okej.

mmmmmmmm

Såna här dagar, 8.15-16.55 dom är ju...helt...okej!

this is goodbye


one hit, one kiss

Slutade 11.20.....sen då?
Ja, fråga gudarna. Timmarna försvann med matteplugg, dator och städning.
Nu ska jag åka till hästarna innan jag får ett nervöst sammanbrott på westman som skrattar åt mina paintbilder men själv är körd i huvudet.
HÖRS

do all i can to be a better man

Majoritet av den här helgen har jag suttit här och här och här. DATOR! Men nu är allting sorterat iaf, bilder, mappar och musik. Skönare!
Fick inte åka till B-flow för att hänga med flickorna ikv, mamma och pappa tyckte jag såg så hängig ut. Jo tjena! Riktigt pigg ju. Men då ska jag gå och sova ist så jag kan gå på riö-teorin img.

Efter det ska allt jag missat i Matte D pluggas igen, roligt.
Nu ska jag lyssna lite mer på Robbie Williams. Godnatt!


ZLATAN VARE


blå fingrar

Jag har precis varit ute i skogen och plockat blåbär med mamma. Händer som inte varje dag! Sen har jag gasat lite med jettan, roligare bil får man leta efter.

Nu ska jag övertala mamma att släppa iväg mig till brunflo.

through days and nights, with you guys


mina mina mina mina mina mina
bara mina


ååååååååååååh sopa

westmans telefon badade i en max-cola. jag känner medlidande....lite

ME LIKEY

Jag har kanske världens skönaste kusiner. Så fruktansvärt jätteroligt det har avrit ikväll, alltså va. BÄST

1,2 step

SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET ÖVERSKOTTSENERGI. Och jag kan inte göra något åt det...hahah, JOBBIGT LÄGE!

Matilda är dagens skönaste

mina små pojkar

Säga vad ni vill, men det här är fina pärlor. Dolores och Fille



godmorgon

VAAAAKEEEN.....sen länge! Det där med att sova länge är inte min grej har jag märkt. Somnade vid 3, telefonen ringer efter 9 och jag hör hur mamma kutar upp och ska svara. Sen då? Jo, sen går det inte att somna om igen för jag blir alltid fööööör pigg. Varför är jag inte som andra 18-åringar?

Nu börjar jag bli pigg, jag vill träna, vill ta på mig mina träningstights MEN JAG FÅR INTE. Måste vänta i flera veckor....jag döööööööööööööööör.

bra brittiz

jag som skulle gå och lägga mig...haha jo pyttsan. Slutar alltid såhär när jag loggar in på msn och det är några trevlig själar att konversera med.

måste börja dra mig tillbaka nu, seriöööööst.

what comes around

varit ensam hemma ikväll och botat min mörkerrädsla litegrann. Strykit lite kläder, kollat på tv och tänt alla lampor i huset. Jag överlevde.
Haft en vild diskussion med marcus, fått fina fyllesms av lina, blivit mobbad av westman. Bra kväll!

Godnatt!

sjuk sjukare britney

ååååååh, äntligen på bättringsvägen. Har legat hela utslagen med hög feber, halsont, uppsvälld hals, outhärdlig huvudvärk, magont osv osv. Så det slutade med att vi var till doktion igår och tog massa prover. Jag trodde dom skulle ge mig diagnos: svininfluensa. Men icke sa nicke, LÄTTAD blev jag. Det var "bara" halsfluss. Så nu går jag på antibiotika i 10 dagar och sen ska jag tydligen kunna börja aktivera kroppen lite lätt sa dom. ooooooooh vad jag längtar.


sjukast

Huvudvärken har fått sällskap av halsont, snorig näsa, seg kropp och lite feber. Kul att hela min sommar har gått i kras pga sjukdom och nu händer samma sak när jag har VILA.
Men "yes", lite bitter får jag vara!
godnatt

aj

Mmm, huvudvärk och ensam i biblioteket. Skön t

RSS 2.0