påskhelgen, me likey

Påsken har varit kanon.
I fredags begav jag och Johan oss till Olden och Nathalies stuga. Vi spenderade ett par timmar i solen uppe på fjället innan vi åkte till deras stuga där vi satte oss i grillkåtan, där satt vi fast hela kvällen. Blev bjuden på dundergod trerätters-middag, öl, roligt sällskap och utedass. Holtan kom dit från sin stuga också.
Igår började dagen med att Johan blev väckt av att Boss, lillhunden, hoppade upp och la sig som krans runt Johans huvud och slickade honom i ansiktet. Han fick ingen godmorgonpuss av mig efter det. Sen åkte vi till Oldsjön och deltog i pimpeltävling. Grabbarna pimplade ö och groggl, jag och natta nöjde oss med cola. Nästan 500 pers var där och tävlade om 12000kr. Mannen som vann hade en fångst som vägde 500g, en riktig baddare med andra ord.

På hemvägen fick sällskapet i Landön ett besök av mig och Johan innan vi åkte hem på familjemiddag. Första gången som alla fyra barnen har med sig en respektive hem så vi dukade långbord. Letade påskägg gjorde vi också, påskharen hade gömt bokstäver över hela gården som vi skulle pussla ihop så vi fick till en plats där skatten låg. Snäll den där kaninen alltså.

Idag mätte det 46 grader i solen när vi satt på uppfarten hos farmor&farfar så ni kan ju tänka er vad hela familjen gjort idag. SOLEN! Tvättat bilar och satt på sommardäck har vi gjort också. Golfen glänser bra mycket mer än Passaten, anna&henkes saab och Johans lilla Lupo. Inge oklart!


DINA VÄL VALDA ORD

MEN SKRIV NÅT RÅÅÅ:


Ditt Namn:

Din E-postadress:

Din Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0