FU

Arg. jag blir arg på såna som Johan som klankar ner på hästsporten och säger att det är töntigt. Testa själv? ass.
Jag tycker det inte är det minsta töntigt utan bara alldeles, alldeles underbaaart.

Efter en sen frukost hoppas jag på ett bra träningspass idag.


satt fint

Määäättttt. Tack pappa för GOD mat...och tack för god glass. Oooh myyy!

stalltjänst, heeeela dan

Det gick ju att kliva upp 06.45 imorse. Det gick att vara i stallet strax efter 7 och det gick att ha jouren med alla barnen idag. Hoppningen gick också bra! Klockan 14.30 var jag kall och trött och fick äntligen åka hem. En dusch och sedan somnade jag, oops. Tänkte åka in och träna men kände snabbt att kroppen inte var med för fem öre så vi skjuter upp det.

Ikväll ska jag försöka få Johan att se film med mig istället för att meekkka med bil'N eller skoter'N. Att få sitta hopkurad i soffan med dipp och en rulle, jag ber till gud att min söndag ska få sluta så.

Fridaaaay

Varför är jag så trötter? Kan det ha att göra med att var vaken vid 6 och sa hej då till Johan och sedan vaken vid 8 och fikade med mamma? Och sedan klev upp på riktigt vid 10 för att åka till gymmet? Förmodligen är det anledningen. Därför ska jag nu lägga mig och läsa lite, förhoppningsvis powernapa lite innan jag ikväll ska till Torvalla-ghetto-yo på middagsbjudning med favoriter.

2012

Ett styrelsemöte på ridskolan senare och äntligen hemma. Det är ju så roligt att vara aktiv där så därför tog jag på mig ännu mer ansvar för 2012, det ska nog gå an. Jag hoppas det kan bli lite positiva förändringar på stället för det behövs verkligen.

Nu står Johan ute i verkstaden och mekar med bil'n. Jag hoppas han kommer in snart för jag vill sova. Tror jag går och lägger mig i väntan och knåpar lite på ett framtida träningsprogram. Natti!

GEMÄ MAT

Vet inte varför men jag har inte fått i mig någon lunch idag. Tror inte en banan, ett par knäckemackor och en halv semla räknas. Just därför är jag dödshungrig nu så då ska det sitta fint med kycklingspett med jordnötssås, heja mamma!

Snart mötesdags.

Torsdag

Upp och hoppa tidigt idag, eller tidigare än vanligt. Ingen mening att ligga kvar i sängen när Johan for på jobbet och man redan har lyckats sova 8 timmar.
Jahaaa, vad bjuder denna jobbfria dag på då? Styrelsemöte 18.30, sen då?

Skriva träningsprogram
Rensa datorer på onödiga filer
Uppdatera Tradera-konto

Det här borde jag ju göra...men vi får se!


min passion

Gick ut på en promenad idag. Vet inte hur länge sedan det var sist? Nu börjar jag äntligen känna mig frisk, fortfarande lite tjock i halsen men inte så tjockt så det inte går att träna. Så nu finns det väl inga undanflykter att inte vara medlem på något gym? Nu är det dags.
Ska förvisso försöka få tag på en läkartid för att kolla upp min konstant svullna näsa och och min tendens att vara sjuk en gång i månaden.
Som Anna sa, beach 2012. NU är det dags att komma i form igen.
F U C K I N G  L Ä Ä Ä N G T A R, toooooookigt mycket!

   


sjuker

Jag är så sugen på att träna. Springa, gå på pass, träna biceps, träna axlar, köra utfallsgång, sprinta, hoppa stavhopp, åka skridskor....meeen halsen säger ifrån. Trodde att det skulle gå utan problem att komma hem och skriva in sig på gymmet men min vanliga otur följer med. När man äntligen blivit någorlunda hel i foten så kom dunderförkylningen tillbaka. Får ju knappt sova bredvid Johan för att jag håller han vaken med mitt hostande...säger han, jag hör ju dock hur han snarkar gott om nätterna när JAG ligger vaken på grund av hostandet.

Näämen en semla på det här då?


Ska förhoppningsvis få hoppa lite hezt imorgon, då kanske jag blir glad igen.


back on track

Hemflyttad och klar. Tog många timmar igår att packa upp ett halvår. Passade på att städa hela rummet, byta lakan och grejer så nu är jag nöjd. Ställde mig även i köket och bakade. Otroligt skönt att kunna göra saker man känner för istället för att ha ett moln över huvudet som skriker "PLUGGAAAA".
Plugga är roligt och intressant men jag sparar det tills jag bestämt mig helhjärtat vad jag vill göra och kan gå in med all min energi. Nu var jag hela tiden medveten om att jag skulle flytta hem så jag försökte leva snålt, inredde inte rummet så mycket och hade hela tiden känslan om att det var temporärt. MEN, roligaste, knäppaste och sjukaste halvåret någonsin. HUUUUGA!

bye bye studentvägen

Sista natten i Uppsala. OOOOHHHH MYYYYYY GOOOOOOOODDD! Just nu försöker jag packa för fullt så jag kan få lite sovmorgon imorgon innan jag och Johan åker mot nordligare breddgrader. Jag är glad men ledsen.
Hade visst mer saker än jag trodde. Hej och hå, på något sätt ska de nog få plats i golfen.
Godnatt, puzziz!

nöjdare

Inga måsten. Bara vara. Skön-t.
Idag gör jag inget alls. Kan iofs inte göra så mycket heller eftersom jag bor på 18kvm och blev dunderförkyld över en natt och borde inte gå ut, vilar till imorgon. Så idag ska jag läsa bok och se film. Städa ur rummet gör jag i veckan.

done and done

Jamen det där gick ju bra det. NU ÄR DET FEZT. Nudlar till middag, wey
I AM FREEEEEE

nu kör vi

Nu så, nu får det bära eller brista. Tenta kl 14 och sen är jag fri.
Under förutsättning att jag klarar den vill säga, men ha rätt på tre frågor ska jag väl lyckas med? Då har jag nått poängen som krävs för att klara denna delkurs.
Sen är det tentafezt med Jocksen. Kärt återseende med alla forna nollor. Nu ska jag finslipa lite på mina kunskaper innan jag tar cykeln och brummar iväg, yepp yepp!

TENTA TENTA TENTA TENTA

Prio 1, plugga till tenta och klara tenta.
Det är så fruktansvärt tråkigt. Är dock i Västerås så det är roligare med sällskap från Anna och Hanky än att sitta ensam på studentvägen. Men ändåååå, så less på detta nu så jag tror jag ger upp för ikväll.
Tror det är dags för lite dipp och grönsaker. Går på GI-diet här i V-ås...eller okej, de gör. Jag fuskar lite. Går lite lättare att plugga om det finns lite gosaker framme. Jag och Anna var och tränade igår så lite kan man iallafall äta med gott samvete. Första jag ska göra när jag kommer hem till Östersund är att skriva in mig på gym.

finfina Ås

Lite sovmorgon, väskan är färdigpackad, Johan har åkt iväg en sväng och jag sitter här och funderar över vad jag ska hitta på. Borde kanske ta upp kurslitteraturen och läsa lite, men det är mycket man borde.

Det är så fantastiskt fint väder ute så man skulle ju gått ut en sväng, men sen är det strax under -20 också så kanske lite läsning i soffan med varm choklad fungerar bättre. Tror det.

söndag

Imorgon blir det Uppsala igen. Det känns ändå bra, har haft ett så fint jullov så det ska bli roligt att åka ner för ett litet avslut. Dessvärre kommer veckan mest bestå av tentaplugg, förmodligen i Västerås. När tentan är slut kommer det vara en stor sten som lättar från hjärtat, ska bli skönt att inte ha några tråkiga pluggmåsten. Ska bli kul att börja jobba igen. TENTAFEST, icke att förglömma!!!!
Idag har jag sagt hejdå till mina zöta tjejer som åker till Asien imorgon, tre månader, vissa har det bra.
Nu blir det hemmagjord pizza och Australia, lugnt alltså. Skön-t!

BÄTTRE

Gårdagen var finfin. Skoterutflykt i kanonvädret, powernap på soffan i Odensala, middag på restaurang och en hotellnatt med Johan. Fick ladda batterierna lite. Synd bara att klockan ringde 06.30 för att Johan skulle jobba. Men hotellfrukost fick vi ju iallafall och det var ju nästan det viktigaste.

Och snön vräker ner, jag vill inte tillbaka till ett slaskigt Uppsala om jag fick välja.

slappare än slappast

Det blev en liten pluggtimme idag, hemskt liten.

Nu ska jag kolla på sex and the city, titta på när Johan äter och invänta morgondagen som erbjuder skoteråkning och en hotellvistelse.

film

Jag tror minsann det var filmdag på menyn idag. Johan åkte nyss för att förbereda sig för jobb men jag känner att jag stannar kvar i soffan ett tag till. Laddar inför att plugga lite....lite.

2012

En gammal klyscha, nytt år och nya möjligheter!
Nyår firades hemma i Backen med bara nära och kära. Trekamp med hockeymatch och brännbollsmatch på dagen och charader på kvällen, och fezt. Trerättersmiddag med efterrätt klockan 3 och whiskeytimme för pojkarna strax efter. Jag fick min nyårspuss av Juan och Alex fick bra många fler, det lönar sig att vara ensam singel med bara par.

Igår blev det kärt återseende med mina favorthästtjejer. Tacos och en Beck-film, standard för oss. Jag kom även på varför jag inte sett en läskig film på hela hösten. Som exempel sov jag i Karins säng på övervåningen inatt, vägrade sova ensam nere....och då är det Beck vi pratar om, inte Saw eller Wrong Turn.

Känslan inför 2012 är bra så varför inte sätta igång direkt. HE PÅ DÄ!


RSS 2.0