ungdomsledarkurs

Puuuuuh, då var den helgen över.
Oscar och MatteO hade ungdomsledarkurs för 19st förväntansfulla(?) adepter. Från 9.00-19.00 igår och 8.30-14.30 today. Det kändes ju segare än segast när man pallrade sig dit igår....meeeen, jag har haft en kul helg med mycket skratt och diskussioner. Rullstolsbasket hann vi med men där kände man sig mest mobbad av de hårda killarna som inte alls såg handikappade ut i sina rullstolar. 
Iallafall så finns det bilder på facebook och nu är man en erfarenhet till CV't rikare.

Om någon sedan nämner mat så svimmar min mage. Vi har ätit så det har stått ut genom öronen...och jag har säkert druckit sisådär 10 koppar kaffe vilket resulterade in en överpigg brittis.
Eller det märktes då inte när både jag och johan somnade när vi kikade på sexandthecity igår.

I can buy you

Nu ska vi på biooooo. Familjekväll är vad det kallas...vi ska se Farsan!
Och i helgen är det ungdomsledarkurs, ska jag eller ska jag inte överleva?

simon


ingen kommer någonsin svika oss dolores

Inatt har jag sovit som en klubbad elefant. Många timmar och sovmorgon, kände att det var precis det som behövdes efter de senaste dagarna.
Vaknade utvilad och gjorde god frukost innan jag placerade mig framför ett vänner-avsnitt. Varför har inte jag sovmorgon varje dag?

Nu har jag gymmat, nu ska det seriöst satsas mot tävlingsäsong 2010 OCH beach 2010. På god väg, Borgström tyckte jag var sjuuuukt stark och han ljög inte en enda gång. 

myhyyyyyyyyy

Det där med att ta en sväng ut i djupsnön på en hästrygg är bland det härligaste man kan göra, nu vet ni det. Tog ut guldstjärnan på en galopptur så hon fick sträcka på benen och bygga lite muskler, det här är endast något hästfantaster förstår. Helt outstanding.

Nu funderar jag på att stänga mina ögonlock och sussa lite, sov sött!

100dagars

100 dagars. Okej!
Bra kväll, rolig kväll. Började med middag med klassen som sedan följdes av förfest hos viktor. Där bjöds det på singstar och jag och åskar körde hååård battle. det blev 2-2, nästa gång vinner jag.

Sen halkade vi ner mot marite men jag gick lika fort upp till olerays där jag spenderade resten av kvällen. Full ruuuuuulle.
Sen gick jag och Johan och plockade upp en sandra som satt på trottoaren utanför polishuset. Det fick bli en taxi till odensala via körfältet. Johan däckade i soffan och var heeelt jäkla omöjlig att ruska liv i.....typiskt.

Sen var jag duktig och åkte på noliamässan imorse också, efter 3 timmars sömn. DUTTI

yahoooooooo

signar ut, slut.
sovmorgon imorgon. För en gångs skull

100 dagars

Sen var det ju 100dagars imorgon.
Då ska vi kära teknikare äta middag på bowlinghallen och sen ut och vara rövare! Vart det blir vet jag inte, har ju som biljett på båda ställen men något säger mig att kvällen kommer sluta på olerays vilket jag välkomnar med öppna armar.
Funderar även på att dygna och stanna uppe och se hockeyn...och sen känns det jobbigt att våra lärare står och tar närvaro klockan 9 på torsdag innan vi ska ut på noliamässan.
Som sagt, mycket att fundera på.

TRÄÄÄÄÄNAAAA

Min tränare ringde och sa att det inte är någon organiserad träning i veckan utan vi ska se till så vi kommer pigga och utvilade till träningen på måndag då vi drar igång en 6 veckor lång grundperiod. En längre och tyngre träningsperiod än vi någonsin tidigare haft sa han..
Mina smilband höjdes en aning efter det samtalet...nu jäklar blir det åka av, wihoo!

Sen fick jag höra idag att jag har allllllldeles för lågt BMI och borde upp till 25. Tydligen skulle jag gå upp till 70 kg för det, tänker inte gå upp 15-20kg bara sådär, aldrig, nej, icke!

today is the day

Nu väntar jag på att mamma kan dammsuga klart så att jag kan få kika på sexandthecity. Johan glömde nömligen sin hårddisk här igår, prisa gudarna.
Kanske ska passa på att kika genom hela Ayia Napa-albumet? Johan sa iofs att jag nog skulle bli mer äcklad, hmm, vad gör ni på era resor grabbar?


OS

och nu äre hockey. godmorgon!
1-0 till sweden. jaarrrrrå

helg

Igår gick det ju inte alls att ta sig in här på bloggen så det fick bli nu istället.
I lördags var jag på hästhäng hos Elin innan det blev en bkixtvisit i ås där jag träffade en massa gamla ÅSare, jag säger då det. Sen tog jag méd mig Johan, Simon & Matilda hem hit där det blev film. Moget nog såg vi dum & dummare, alla var trötta så den var lite roligare än vanligt....tills alla förutom jag somnade.

Igår var jag kranskulla instead of Anna-Karin Olofsson på ett skidlopp, jag fick panik då skidåkaren kom emot mig i riktigt hög hastighet så jag nöjde mig med att lägga på kransen när han åkte över mållinjen.
Sen bjöd pappa mig, mamma och Johan på lunch på Ytterågrillen....riktigt gott, nej!

youre so gangsta

Nu ska jag nog pallra mig iväg till hästtjejerna som har middag hos Elin. Umgås med mina nyblivna klubbmästare!
På återseende.


fredagnight

Jag hade kul igår. Orkar inte dra någon längre utläggning om det.
Var hos Swallex först och hade en trevlig stund med ett härligt gäng. Sedan blev det Olerays innan Elias agerade taxi tillbaka till odensala.

Förlåt Faten för att jag inte bjöd på godis. Skärpning på mig......helt klart!

hero of war

Ännu en dag...inte som alla andra dagar dock. Den började med sovmorgon, göttans! Skulle väl ha dragit tummen ur röven och tränat i morse istället. Men nej, gör det på eftermiddagen. Lite skön löpning.

Idag är det inplanerad lunchdejt med sandra och sofie. Sandra är besviken på att jag är dålig på att hålla henne uppdaterad om diverse detaljer och händelser, ska väl försöka bättra mig. Skulle dock vara glad om de kunde sktia i piratfesten ikväll och gå med mig på krogen istället. Nä, istället får jag dras med BFO......fast jag klagar inte.


hockiii

ajaa...matchen var kul att se. Inte en direkt oväntad förlust till ÖHC, men men.
Att tillägga är att min pappa typ kände mer folk i ishallen än vad jag gjorde. Han slutar aldrig förvåna.

Fick även träffa lite Sollefteåfolk som helt oväntat dök upp sådär. Tittar åt sidan och där stod Tommy Tiger bara några meter bredvid, long time no seen.

blä

Ikväll ska jag vara sur, eller resten av kvällen. Mamma och pappa vill inte låna ut bilen

teknikprogrammet

Jag gillar lärarna här på teknik. Satt nyss och hade en skön zonline-konversation med han som klagade på att alla hela tiden använda 80-talsrosa när de skrev mail.

Ikväll ska jag och papi se ÖHC-Frölunda, det ska bli trevligt. Att det var så här enkelt att få med pappa på hockey alltså, han satt och pratade om när han var och såg Larionov lira osv. Där ser man!

ett sällsynt exemplar

mätt, mättare, mättast.
Var jag tvungen att smälla i mig ETT muffinS på pause nyss..och sen middag på det?
Inte tvungen precis, men gott var det.

Nu ska jag sprida min fina hemsida undercovering till jämtland. Nu ska det säljas...är det tänkt!

Hämnd

Nu har jag ordbajsat ihop ett A4 om hämnd och om den är så ljuv!?
Beror helt på tillfälle anser jag men kan nog tycka den är gansla ljuv ibland. Men beror ju på vilken nivå det ligger på.

Några grövre saker tror jag inte att jag skulle klara av, möjligtvis lämna disken till lillsyrran om hon inte hjälpt till med maten...eller nått

semlor, guds gåva

Jag har börjat förstå varför jag är så jäkla trött på träningarna på tisdagar och torsdagar. Det tog mig tre år att fatta.
Jag går ju för sjutton i skolan 7-16.30 och sen träning 17-19....där satt den!

Snart kommer Johan hit och då blir det storfika då Karin har fått hit Edvin och hans föräldrar. Ska äntligen få sätta tänderna i de där semlorna mamma bakade imorse. Har längtat hela dagen!

göttmos

Jag gillar att vakna upp till att mamma står i köket och bakar semlor. Bra start på dagen!

med fröjd och hopp

Idag blev det en snabbvisit hos tandläkaren. Gud, har inte varit där på år och där. Från att ha varit där en gång i månaden så stannade det av helt...kan inte säga annat än skönt.
Hade tydligen väldigt fina tänder, det firade jag med att äta ett halvt paket glass. Mmmm!

Nu ska jag fira ännu mer. Fira att jag inte har något jobbit skolarbete som tynger. Det firandet består av att sitta vid datorn, jaja. Jag ska väl också växa upp någon dag.

UF UF UF UF UF UF UF

www.undercovering.se

SA JU DET, OUTSTANDING


FÄTT MÄ NÄJS

Helgen har varit outstanding.
I fredags var det firande av den nyblivna 18-åringen. Middag med söta tjejer i byskogen innan vi åkte in på olerays en sväng.
Igår var vädret utomordentligt så det fick bli en ridtur i det mysiga vädret. Vara ute och galoppa i djupsnö soliga dagar är livskvalité på otoligt hög nivå. På kvällen kom Johäään Westmäään och sällskapade och spelade kort med mig, Karin och mormor. Johäään vann inte, tvärtom....inte förvånande.

Idag har varit en liten hockeydag. 6 tjejer och 6 BFOare möttes upp på odenvallen och lattjade, det var grymt kul, har inte åkt skridskor på så länge. Sen bidde det hockey i z-hallen....och vinst.

Nu har mina kära Under Covering-pojkar varit här ett par timmar och nu är hemsidan done and done.

UF


Under Covering UF


SANDIIIIIII

 Nu blire storfirande av denna nyblivna "jag-får-änligen-köpa-snus-själv-flicka"
GRATTIS GERD MIN SÖTA.


TORSDAG

Nu börjar alla UF-rapporter falla på plats och jag tror dessutom att vi slipper sitta och jobba med det i helgen. Det återstår att se. Sen slipper jag jobba på lördagmorgon också, prisa gudarna, jag får lite sovmorgon.

Nu ska jag mot hooden och möta upp med Mr Big, han är stolt över mig sa han. Jag satte nytt rekord i bänkpressen idag, nu är det bara någraaa kilo kvar tills jag tar kroppsvikten. Wie!

som sagt

tror fan jag ska lägga ner min blogg...man skriver ju samma sak hela tiden. återstår att se

flugan kvävs i spindelns nät

Det jobbas inte annat än UF nu känner jag. Exteeeeemt. Vi har iallafall fått till finfina bilder och hemsidan är så gott som klart, den är helt otroligt. Elias är helt enkelt grym på det där.

Imorgon fyller baby-sandi äntligen 18. Det ska storfiras med middag och krogen på fredag. Tydligen ska jag upp och jobba 7.30 på lördag...men det ska vi väl lösa, hähä. Funkade ju på nyår.

smash

Klockan ringde aldrig imorse märkte jag. Karin kommer in när det är 20min till bussen går och undrar om jag ska till skolan...ja jo, det skulle jag väl!

Jag avstår från att träna idag då min hals säger ifrån. Har i princip aldrig hänt förut så nu undrar jag om jag är sjuk på riktigt. Hinner iställer med att skriva dessa 1000 UF-rapporter som ska in...eller åka på hockey i brunflo. Jag får välja och vraka!

studs

Sandra och Sofie kom och tog besittning av mitt hus nu på eftermiddagen. Det har jobbats UF och åter UF och resultatet blev bra. Sedan följde de med mig till heztarna och kollade när jag studsade runt på Guldstjärna som hade extreeeeeeeeeeemt mycket energi idag. sinnessjukt


NAMNAM



 


söndag

det bidde en tidig kväll ikväll. godnatt

.


kom som ett slag i magen


just might get it

sy sy sy sy!
Här sys det cykelsadelskydd så det står ut genom öronen. Trodde aldrig att jag skulle tycka att det var så här kul. Nu gäller det bara att få klart hemsidan ordentligt så är allt fit for fight.

Helgen har varit i det lugnaste laget även fast mamma och pappa varit borta hela helgen. Filmkvällar med westman och karin, tävling och old-ås-reunion-gang-bang. Appropå tävling så blev det ett nytt personbästa och en bekräftelse om att man utvecklas. Men nu tror jag nog det blir rehabperiod, rygg, knä och fot pallar inte så mycket mer.

undercovering

Stack en nål-jävla-jävel genom finger-fan! nästan.
Alla svordomar betyder att det gjorde jätteont

.

Imorse åkte mamma & pappa till stockholm så karin och jag satt där i vår ensamhet och åt frukost, nervösa för att vi MÅSTE hinna med bussen. Båda lyckades.

Nu ska jag åka och hämta upp Kim innan vi ska bege oss till PC och sy cykelsadelskydd.


Igår kändes det som att det enda jag gjorde var att fika. Först med mamma och pappa, sen gick jag, Sandi och Sofie på thörners och sist men inte minst, bjöds det på fika hos den nyblivna 20-åringen Frida. Det var mysigt, vi avslutade kvällen med att bänka oss i soffan med Beck-Moneyman.

the bäääääääseeee

Trötttttttt.
Och till min stora glädje trodde jag att jag eventuellt skulle få sluta 11 idag, men nej nej. Såååååklart ska vi ha UF-snack klockan 15. Så kul, blir håltimme på sisådär 4 timmar. Får väl hänga i "coollyan" som johan skulle säga.

Vi såg för övrigt I love you man igårkväll, kändes som en CHILL avslutning på en tung dag. MatteD-nationellt prov är inte att leka med kände jag. Men nu är det över och snart börjar E-kursen, jippie! 

Slappin da bass


kött fyfan

Sitter och ska egentligen göra en kravspecifikation men när man sitter vid en dator såhär är det lätt hänt att man gör allt annat än det man ska! Som nu.

Jag känner att jag helst av allt bara vill åka hem och ta en liten powernap.
Dock har kölden himself bosatt sig i mitt hus så det må vara kallt när man somnar på kvällen, men det är desto kallare när man vaknar. Man gruvar sig för att sätta ner fötterna på golvet. Älskade Ås!

namnam

Jag sprang in i en stolpe igår på träningen. Det känns på mitt huvud idag märker jag.

Tisdagar är ju som smått sega och jävligt intensiva. Desktopp, design, svenska och matte. 8.15-16.30. Blir trött bara jag tänker på det.

Snart väntar lunchdejt med stinis!


RSS 2.0