fly like you do it

Sovdags nu tror jag.
Rensat ur garderob och byrå ikväll, ett par plagg fattigare. GÖTT. Sen har jag ritat upp nya rummet skalenligt så nu är det dags att börja inreda och inhandla lite prylar, garderober och grejer. Äntligen blir det en ny säng också så jag slipper denna 90cmare. Eller för bara mig funkar den väl okej men när jag och johan ska dela blir det lite trångt, speciellt om han lägger sig på rygg för då får jag cirkus 5 cm att balancera på, inte att rekommendera.

Imorgon ska jag på lunchdejt med den blonda från Odensala och på bio med BFO.
Sov gott!

till sandra


"Starta festen på Yrantåget

Den som vill börja Yran i god tid kliver på Yrantåget i Stockholm.
Med Daniel Adams-Ray som dj, tävlingar och olika happenings kommer stämningen att vara på topp medan tåget tuffar upp mot Östersund.

Med Yrantåget är du garanterad en härlig förfest.
Tåget utgår från Stockholms central på torsdagsmorgonen och kör dig praktiskt taget ända fram till festivalområdet. Tåget är framme i lagom tid för att man ska hinna förbereda sig för årets första Yrankonsert.
I år går tåget i något ny sträckning och viker av norr om Gävle och går sedan upp inlandet via Bollnäs, Ljusdal och Ånge. Tågets pris inkluderar en rabatterad tredagarsbiljett och tågresa. Har du redan köpt festivalbiljett går det bra att enbart köpa platsbiljett .

Daniel Adams-Ray i dj-båset
Årets dj ombord är ingen mindre än Daniel Adams-Ray från Snook, som  är högaktuell med sitt soloprojekt och singeln Dum av dig. Han kommer garanterat få igång den rullande förfesten.
Som vanligt körs tävlingar med fina vinster och andra happenings och självklart finns både mat och dryck på tåget."

JUST DET

Tycker förövrigt att ni ska leta upp senaste numret av 100% Östersund. Se så, kom igen!

ås, kära ås

Jahaaa, då var man hemma då. Kom hem vid tolvtiden inatt efter en färd från Uppsala ihopträngd i en bil. Eftersom Anders åkte med hem så var bilen fullproppad.

Vaknade strax efter 7 imorse och var pigg, antar att man är rätt inställd på att kliva upp då efter två veckor med tidiga mornar. Jag tvinagde dock mig själv att somna om innan jag klev upp och tog en svettig promenad runt Ås tillsammans med Ingrid, vi fick sällskap av lite regn. Sedan kom Emma hit och vi åt lite sen frukost tsm.

Ska planera in lite träffar med flickorna och med byggjobbarn också, finally.

Bra skönt att vara hemma egentligen. Fräscht, bra mat, bra vatten, visserligen lite regn men det gjorde inte mig något. Sköna sängar och fluffiga kuddar och täcken, sovit invirad i ett lakan i Grekland och förjäkla oskönt och dessutom kallt.


KAROLINA NORSTROM

OCH LINA,

GRATTIS MIN ALSKADE I EFTERSKOTT!!!!
Jag far fira dig nar jag kommit hem.

lite smatt uttrakad

Tror att jag borjar vilja aka hem nu. Saknar allt och alla. Brorsan akte hem igar men vi far vanta en vecka till. Nu later man javligt bortskamd har men man ar som ganska uttrakad. Vaknar, tar en loptur, ater frukost, pressar vid poolen, ater lunch, tar en svettig promenad eller styrketranar, pressar lite till, tar en powernap, ater middag och sedan satter man sig pa hotellrummet. Har dock blivit slukad av en bok som man bara vill lasa mer och mer av. Dock 900 sidor lang men tid ar ju nagat jag har iaf.

Nu ska jag kila upp pa rummet och spela 500 med familjen, lasa och sova da.
HORS HEJ

Greeeece

Är rätt sugen på att åka hem nu faktiskt. Händer inget alls här. Tror alla skulle vilja åka hem samtidigt som brorsan som åker på tisdag, men icke. Tänkte försökte komma på något annat att fylla dagarna med än sola och sova så har kommit på att det går att träna trots hettan, en löptur på morgonen och en svettig powerwalk mitt på dagen funkar utomordentligt.

I övrigt är jag ruggigt less på maten också, har ätit samma sak morgon, middag, kväll sedan vi kom hit.

grekland

Blivit lite brun, de andra med. Men de har bränt sig dessutom..hähä!
Annars händer det inte mycket alls. Var ute och sprang imorse, tror det ska få bli en rutin. Blir rätt less på att bara ligga stilla.

Pappa har pratat om att dra ut på någon tur med någon båt och dyka med tuber, tror det blir av i helgen. GÖTT.

hörs hej

Zakynthos

Anlänt till ett stekhett Grekland, vill bara klä av mig allt, svettas till och med om smalbenen. Imorgon skulle det bli upp emot 40 grader så jag får väl hälla i mig litervis med vatten då, har känt mig dåsig hela dagen.
Strax efter 4 i morse var vi på arlanda och strosade runt i tax freen. Fick bli lite pappa betalar innan vi bänkade oss på planet som skulle gå 06.20 men gick ist 40 min senare, då hade jag förvisso däckat så jag märkte inte att vi lyfte ens.

Strosat runt på gatorna ikväll och blir förbannat less på alla som lockar en till sina restauranger, då är det skönt att ha mamma bakom sig som känner sig tvungen att prata med alla.

Kul att vi bor längs partygatan och man är här med familjen, då blev de inge av festligheterna. Kanske man eventuellt passar på med lite fria drinkar osv då allt är for free på hotellet, om inte så får jag ta igen allt i slutet av augusti då tjeeeejerna och jag åker till Grekland.

jag går och fiskar. oooohoohooo

Efter en dag i bilen har man äntligen slagit sig till ro i Västerås i systers nya lägenhet. Hela familjen samlad, det är stunder att hylla. Åker vidare mot Grekland på tisdagmorgon men innan dess ska vi, till min lycka, mellanlanda i Stockholm för att handla upp sig lite.

Snart väntar middag men jag för min del vill nog inte äta mer idag, känner mig som en äcklig ballong. Längtar efter att få knyta på mig löparskorna i Grekland och ge sig ut på en svettig löptur, skönare.

sovdags

Händelserik dag.
Visit i Gällö, fotboll hos Matte, film hos Lina, fotografering i stan och äntligen hemma. Ska ladda in lite ny musik på telefonen sen tror jag det är sovdags för klockan 6 imorgon åker jag mot västerås och sedan vidare mot Grekland. SKÖNT! Gillar även att Johan sover här och även han är tvungen att kliva upp samma tid. Får han smaka på sin egen medicin.

puss och godnatt

mmmmmmmmm


BROOOOS BEFORE HOES


NATT

Jag, Emmi, Linda och Nathalie har varit ute och raggat på lammkött ikväll. Eller det var tanken men vi hittade inga så vi gav upp och cruisade lite istället.

Nu känns det som att jag sväljer taggtråd och det värker i hela kroppen. Linda klagade nyss på sitt nattsnor och sina hostattacker och tipsade om vatten med honung och ingefära, det skulle göra susen. Tant Linda!
Godnatt

.

Kanske inte den mest peppade nu, sitter hemma jag. Uttråkad!

it's friday, i'm in love

Jag börjar få skavsår och träningsvärk. Märks att jag haft träningsuppehåll ett tag. Nu väntar jag på lite middag, tror köttet ligger på grillen för tillfället. Middag med mor & far. Karin gick på restaurang och bio med pojkvännen hon.

Tror några av de andra tjejerna skulle ut fast vet inte om jag skulle vilja hänga med travstjärnorna på marite ikväll, nog för att jag gillar hästar...meeeen!

Ska börja packa väskan också, två veckor på varmare breddgrader. Dock tror jag att jag måste ta mig en sväng på stan för att inköpa lite nytt om jag ska klara mig. Lever fortfarande på min vintergarderob.

hästar

Nu var man sådär väldigt trött. Eller inte trött i huvudet, bara i kroppen! Två hästar senare och nu sitter jag här för att andas lite. Fick rida chefens häst på lektionen och damn vad det var häst överallt, är ju väldans skillnad på häst och häst om man säger så. Sen tog lilltrollet Guldstjärna och jag en liten mysig tur i solen. Tror hon var minst lika nöjd som mig. Häst <3

Nu ska jag skriva klart mitt CV och lite andra prylar innan jag åker till staaaaan. Hörs heeeej!

women to the left of me, and women to the right

Trööööööööööööööööööööööööööööööötttttt!
Efter karins skolavslutning igår som hon fullkomligt äääääägde, dutti syster, så släppte johan av mig hos sandra där det var fullt krångel med att få igång nya TVn. Sen upptäckte vi att det inte gick någon 22-buss från Ås så vi fick knalla till lugnvik innan vi tog oss in till stan. Blev en snabb visit till Odensala, dvs somna tidigt och sedan kliva upp 05.20 då Johan skulle köra till Åre nu på morgonen. Mysigt att brumma genom ett sovande östersund till tonerna av ACDC. Johan måste iallafall ha haft some very bad dreams inatt då han har legat och ryckt och mumlat i sömnen, jag har mest legat och skrattat åt honom, alltid lika roligt.

Tror det blir en powernap på sisåsdär 1,5 timme nuuuuuuu

JW


snutten!


offerdalsbrud'n

Fick ju the huuuuuuge honour att bli länkad från NA-TH-HALIIIEEE JOHANSSONS blogg igår. Otroligt! Ni ser ju på bilden hur glad man ska vara om man blir omnämnd av henne. Hon är söt!

Nu ska jag svira om till lite mer dugliga kläder innan jag tar mig en tripp in till stan och sätter mig i frisörens händer. Äntligen ska håret kapas! Efter det ryktades det om att fröken S och fröken S skulle sitta på starlanders uteservering och äta lunch, tror jag sällskapar med dem. På återseende!

kalla mig

Mamma och pappa tvingar mig att klippa gräsmattan och stryka tvätt. Ja ja ja ja! Jag ska.
Meningen var att jag skulle åka in mot stora staden men tror minsann jag tar det imorgon. Försöker få tag på Elin Röden också, SVÅR T.

Åkgräsklipparen väntar. Sweet life

jag dog, almost

Var och käkade lite lunch på eastern palace med några från teknik idag. Trodde jag skulle kunna käka minst tre tallrikar innan jag blev mätt, men nej. Efter ungefär en halv började magen säga ifrån.
Sedan blev det en sväng på step in för att träna lite med sjukgymnasten, idag var det jobbigt, blev jobbigare tack vare träningsvärken sen igår. Stel flicka alltså!

Nu blir det en dusch, men sen då?

mina


onsdagmorgon och pepp

Som dom säger:
Vad gör vi? Nu kör vi!

Nu ska det bli lite förändring här.


everywhen but me

Suttit i två timmar med och lyssnat på Johans hjärta som slagit mig i örat och kikat på "Nyckeln till Frihet", det plus en massa fika resulterade i en bra kväll. Han åkte nyss hem för att få lite skönhetssömn så han orkar jobba imorgon och jag hamnde här. Tror dock jag ska gå och sy klart några sadelskydd och sedan sussa.

Funderar på att hoppa över frukosten imorgon och sedan ge mig på lunchbuffén på Eastern Palace direkt där vid 12. Lunchdate!!!!!

yääääääääääääääääääääääääääääääääääääääähhhhh

Idag har man varit aktiv minsann. Fixat saker till höger och vänster, hunnit med mycket på checklistan. Som belöning satt jag hos ingrid halva eftermiddagen och fikade och kollade på sex and the city. Bra dag.
Nu väntar jag på Mr Big från odensala som kommer och gästar mig very soon borde även städa i ordning alla presenter från studenten som okuperar ett stort bord i köket. Men det var en världslig sak ikväll känner jag.


BALLEX


The man in black. Fortfarande ruggigt sugen på kinamat


häst+film+emma+te

Nyss hemkommen från stallet, hoppat häst. Hoppade åt höger och vänster och studsade upp och ner, hej vad det gick. Trodde jag skulle dö då hon hoppade rakt in i mellan ett hinder där utrymmet var max 40-50cm, men hon ordnade upp det.
Håller nu på att vänta in Emma så vi kan ta oss en kopp te och kika på Coco Chanel. Skönt att kunna ta lite sovmorgon imorgon utan dåligt samvete. Ska dock träffa sjukgymnasten klockan 12 och innan dess ska jag helst sy ett par sadelskydd och skriva ett CV.
Men men, ingeeeeen panik.

KOM NU DÅ EMMA.

things matters

Trodde jag skulle vakna tidigare idag men icke, fortfarande rätt utpumpad sen förra veckan tydligen. Trots att jag kan titulera mig som arbetslös så har jag en del saker att göra idag, okej kanske inga "nu-tjänar-jag-pengar"-aktiviteter men ändå, jag håller mig sysselsatt. Springa och gymma, åka till polisen, åka en sväng till PC och en långfika med ås-tjejerna. Sen ska jag änltigen en tur till stallet också och det var banne mig längesen, dessvärre.

Men tror jag ska skaffa mig ett jobb nu, kanske också ska jobba bort tiden, tjäna lite pengar och känna mig lite duktig. Tills igår kände jag att jag ville jobba här i stan, men nu vet jag inte längre, spelar kanske ingen roll!? Är ju välkommen till västerås iallafall, wow, alltid något.

snopet!

Filmen sög. Får nog en 2a av 10. Nååågra roliga saker men de kunde man nog räkna på en hand.
Sen åkte jag till grannen där grannarna var och såg film. Den filmen sög också trots att det var med johnny depp, heath ledger, colin farrell! Så jag åkte hem, såg några EPA-bönder som svängde in på vår gård óch sladdade undan allt grus. Var nära jag klev ur bilen och skulle läxa upp dem men nöjde mig med att blinka med billjuset och ge dem fingret.

Sitter och konverserar med Alex nu, vi ska äta kinamat på onsdag och han verkar vara extremt sugen. Sagt det kanske 2-3 gånger nu inom loppet av två minuter.

Citerat: "jag ska äta allt, sen bajsa där, sen äta mer, sen spy och äta mer, sen kissa och dricka mer osv...mmm. Ska inte äta något kvällen innan eller på morgonen"


du får ta det lugnt med mig

Har sytt klart tre sadelskydd nu och ett fjärde är på gång. Nu ska vi dra in lite pengar här.
Men jag ger nog upp för ikväll och går på lite bio med bögarna från hooden. Kommisarie Späck.

hörs häy

in the summertime.

Två utslagna hjältar som vaknade här i morse. Spelar nog ingen roll hur mycket man sover nu, studentveckan har satt sina spår. Djupt! Fick även kliva upp 7.30 imorse för att skjutsa syrran till tåget men sedan blev det fort tillbaka för att sussa lite mer.
Johan åkte nyss hem för att säga hej då till faster, jag åkte då för att hämta farmor i kyrkan och skulle därefter åka till hofvallen och se friidrott. Men näää, slut på soppa i bilen så blir till att sitta och vänta så snällt på att pappa kommer hem.


fri student, nöjd.


nighhhht

nu kom johan, nu kom johan, nu kom johan!
Hajen på tv, gillare inteeeee

det var fest


student 2010

Har nog aldrig haft en så rolig dag som igår. Det var segstartat att komma igång på champangefrukosten men maten gjorde sitt. Sedan var det tjo ocj tjim i aulan innan det var ÅKA ÅKA ÅKA PÅ LASTBILSFLAK. Det roligaste jag gjort, daaaaaaaaaaaaamn, var man än gick på flaket var det lika roligt överallt.
Efter det var det full fart på mottagningen så någon powernap hanns inte med dessvärre, det var tungt. Lite förfest i en fet salong på campus och sedan ut på stan och dra. Trappan var lite seg men trevligt sällskap. Kvällen avslutades hemma hos nathalie med en däckad johan, en alex, en holtan och en nathalie. När jag skulle åka ham så hittade jag även leo sittandes för sig själv vid ett staket!

Vilken dag, vilken kväll, vilken klass, vilka vänner! Älskareeeeeeeeeeeeeeee!


VÅR TUR, HEJA

Ääääääääntligen var det färdigpyntat och fixat. Kommer bli jävligt kul det här!
Schysst chaufför, härliga klasskamrater, helt OK ljud, studentmössa...hade gärna lagt till BRA VÄDER också men det är ju ett stort frågetecken med det så vi får vänta och se. Kändes som jobbigt att stå barbent och endast iklädd klänning imorgon, KALLT.

Nä, nu blir det att tagga inför champangefrukost imorgon klockan 7. HÖRDE JAG SKÅL!?
Nu kör vi!


flakpyntning

snart, snaaaaart är dom här. TE07A.
Nu ska vi pynta flak och äta en smarrig middag tillsammans, om alla tar med sig till vårt lilla knytkalas vill säga. Nu ska jag gå ut och ställa mig vid vägen så de ser var de ska hoppa av bussen. Här på landet finns nämligen inga busshållplatser, här gäller nästa hus=busshållplats!

HAR ÄVEN konstaterat att johan westman är världens svåraste människa att köpa present till, på frågan vad han önskar sig så svarar han "trisslott". Men tjena, tråååååkigare kille!

simply the best

SITTER HOS TOBBE MED FINA, KÄRA, SÖTA, UNDERBARA, ÄLSKVÄRDA, BÄSTASTE, SKÖNA, ENASTÅENDE OCH SVÅRSLAGNA TEKNIKARE!

<3<3<3<3<3<3<3<3 hähä!


less

bara så förbannat less


älgen


dagen d.

Vaknade upp i odensala innan det var dags att snabbt åka hemåt och hoppa i en fin vit klänning och bege sig till arctura med lunch och stipendieutdelning. Maten var ingen höjdare, stipendiet desto roligare och sällskapet NAAAAAAAAAAJS!

Nu ska jag förbereda lite flaklista och kanske man hinner med en eventuell powernap innan kvällen, känner att man behöver all sömn man kan få inför fredag. WOHO!

student!

Igår var det RIÖ-middag och grejer. Jag och Oscar von Danne fick de prestigefyllda priset bragdguldet och fick stå där inför våra kära riö-vänner och hålla tal. Mer eller mindre seriöst var det ju! Innan det och efter det satt vi hemma hos Bölmeister och hade en angenäm stund innan kvällen avslutades på körfältet där det som vanligt skulle bli fight. Hade iaf trevligt sällskap från början till slut på kvällen.

Lyckades även köpa en studentklänning igår med hjälp av Sandra och Sofie. Nu hoppas jag bara på jäääävligt bra väder annars kommer vi frysa häcken av oss, om jag inte gjorde det igår vill säga. Frös inatt trots dubbla täcken, och det är banne mig juni nu!

Dags att bege sig in mot staden snart för att lunchdejta med swallex och eliasson. På återseende!

RSS 2.0