life's good

Nu börjar jag banne mig bli frisk så imorgon ska jag fanimig på skolan.
Och då ska jag få min studentmössa också, som tydligen luktar snus...eller unket te.

där låg den och spann



Såhär såg det ut när Anders skulle hämta mig på ridskolan i söndags. Vips låg han i diket och det var ett helvete att få upp honom måste jag tillägga. Hade ju en till bild också men eftersom min dator har något allvarligt fel så funkar den inte att ladda upp. Men som tur är så är en ny värstingdator på ingång, happyface.


STUDENT 2010

Tyvärr hjälpte inte tårtan så jag lyckades inte tillfriskna. Sitter hemma ännu en dag.
Är ju faktiskt mycket bättre men noll energi, ska jag resa mig ur soffan så är jag trötter sen. Lite surt med tanke på att vi skulle få hämta våra kära studentmössor idag.
4 Juni närmar sig med stormsteg, hallelujah!

manboy

Nu kommer Mr Big och överraskade med tårta. Förhoppningsvis kan väl det krya på mig lite eftersom jag vill på skolan imorgon och lunchdejta med tjejerna. Det var som längesen nu!

Godnatt

sjukling, synd om mig

Och så blev man sjuk då.
Hatar känslan av att man känner att något skit är på ingång. Frös igårkväll trots långkalsonger, 2 par mjukisbyxor, en lång tröja och 2 fleecetröjor. Life's good!

Har degat i soffan halva dagen och kollat klart på säsong 4 av sex and the city. Sänder ett tack till Johan som lämnade kvar sin hårddisk med 1000 filmer och serier.

Nu tror jag att jag ska bädda ner mig igen för jag pallar inte att sitta upprätt mer, värker överallt.

degarlördag

Inte gjort många knop den här lördagen. Tvingade upp johan tidigt...eller tidigt enligt honom, sent enligt mig. Gjorde en brakfrukost och försatte oss framför en film. Tror inte det var meningen att man skulle vara alltför aktiv idag.

Ska iaf strax iväg och hoppa häst innan det blir Wallander hos Älin Rödän.

NU BLIR DET SM



UNDER COVERING

End, över, klart, finito.
Äntligen är den lokala UF-mässan över. Vilket jäkla slit det har varit men dock roligare än jag trodde det skulle vara.
Tror jag var gladast på stället igår efter prisutdelningen. Fyra första pris varav fyra var direkt till SM och det fjärde var ett SM-kval. Inser att det kommer bli tokmycket jobb, men men, roligt ska det bli.

Nu har storebrorsan kommit hem med lite god mat och sen tror jag att jag tar mig en tripp in till staden.
över och ut

clothes.

För övrigt så har vi fixat världens snyggaste outfit till UF-mässan imorgon.
Lite sådär feminint och gulligt. Namnam!

onsdag

Jobbigare träningspass idag. Även fast den här veckan är lätt träningsvecka så är kroppen slutkörd, men det gick bra. Sen tänkte jag ta ett par steg på löpbandet. Och det var just vad jag hann med, ett par steg och sedan la hela maskinen av. Kortslutning.
Jag tog mitt pick och pack och smet där ifrån.

matte, älskade matte

Idag fick vi tillbaka Matte E-provet vi gjorde förra veckan.
Det första vår lärare säger är något i stil med:

"Det här var det värsta jag sett på mycket längelängelängelänge. För det första var det 5 st som inte ens skrev provet och av de 16 st som gjorde det var det 10 st som fick IG."

Jag kände hur hjärtat började bulta och insåg att mitt första IG hade anlänt och att ett omprov nalkades.
Men icke, JAG KLARADE DET, med råge dessutom. Ååååh, jag grät en glädjetår där.

me wanna

Ååååh, vad jag längtar efter att jag kan ta tag i renoveringen av mitt rum ordentligt. Tror minsann jag flyttar till det stora rummet nere, känns ju som att jag bor i en garderob för tillfället.
Måste dock skaffa ett par persienner, inte på grund av ljuset på mornarna, det har jag inget emot. Meeeeen, tänk alla våldtäktsmän/zombies/mutanter osv som står i min trädgård på kvällarna...fortfarande lite för feg.

Men snart lugnar det ned sig i skolan så då, då är det fritt fram!

stallet+hezt+britta

Nu ska jag iväg och hoppa hezt. Förmodligen en tokig liten hezt som slänger benen åt alla håll och studsar som en studsboll, men det är ju kul.
Sen kommer Manboy hit, ska försöka tvinga honom att snickra lite till mig. Vet att han stöttar mig fullt ut med allt som har med UF att göra...så bara att ta till valpögonen så ska vi se att det ordnar sig.

över och ut.

MelissaHorn


K

så, då var den eftermiddagen förstörd.

ICAMAXI

Vi lyckades se både det ena och det andra på maxi igår.
Till vänster: Johan, 18år, 2m lång....till höger: okänd tant, 70-80år och 1,30mlång...


halo.

Fa-aan vad jag gillar att ha helg. I princip klar med montern till mässan nu och resultatet blev verkligen askalas, bättre än väntat.

Sen överträffade Mia sig själv med en finfin middag. En sallad med TUSEN stycken tillbehör. Vi åt så det stod ut genom öronen och Jozo sprutade mangoraja över hela bordet.

ÅS-GANG-BANG-WOOOW

....OCH IKVÄLL ÄR DET ÅS-MIDDAG HOS MIA. Skulle bara tillägga det.
Klart man längtar lite

& down

Tror minsann jag ska släpa med johan ut på en promenad i det fina vädret och sedan bygga en snösoffa och grilla korv. Varför inte liksom?
Sen kommer UFarna och ska finslipa på det sista med vår monter inför mässan, faaaan vad gött. Siug kiuk.

hörs

NEXT STOP:
Karolina Norström och middag. men NAJS

manboy

Blev en lång kväll igår. Hästtjejerna kom inte förrän vid elva och sen en film på det så somnade jag som en utslagen hjälte.

Idag har det varit ett flängande hit och dit. In till stan och träna, hem och måla monter, in till stan igen för lektion och nu ska jag snart hem igen och fortsätta. Sen vet jag att det kommer bli en del körande ikväll då det är middag i byskogen innan jag ska agera taxi till tjejerna då de ska vara fulla som kastruller och jag ska titta på.

till er...


Den här bilden vill jag tillägna Erik Saades största fans här i jämtland.
Johan Westman och Fredrik Björklund
kommentar från grabbarna: "Åååh gud, det är när han duschar alltså. Sexigt!"


road salt

Låååång dag men jävlar vad saker har blivit uträttade. Sitter och syr femtioelva cykelsadelskydd och det är faktiskt kul...
Nu sitter jag och lyssnar på när vindarna viskar mitt namn och inväntar fem hästiga tjejer från stora staden. Hörde att det ryktades fiiiiilm!

nöjdare

Fick ett sms klockan 7 imorse från min tränare:

"Hur mår dina biceps? Själv har jag varit vaken sen fem pga smärta och kan inte räta ut armarna"

Och själv känner jag ingenting, WIHOOO!

UF-kvällen igår slutade med en rafflande hockeymatch på odenvallen innan det blev kvällsfika i hooden!

ONSDAG

Idag dödade jag mina biceps. Min tränare kom på att han skulle träna med mig och viiiippps så var det JÄTTEJOBBIGT. Både jag och han stod och grimaserade och skrek där nere bland hantlarna medan de andra adepterna bara stod och skrattade.
Efter det blev det mattelektion och sedan fick jag gå hem. Slippa den 4,5 timme långa svenskalektionen då läraren är sjukskriven, PRISA GUDARNA.
Så nu har jag varit en duktig flicka och testat min nya kokbok och bakat lite och även hunnit med ett par avsnitt vänner.

BRA DAG, mycket bra. Får se hur länge det håller i sig då jag tänkte sätta mig och sy lite cykelsadelskydd nu, wohooo PARTY!

inge ovanligt inte

Att mina söta tjejer inte har alla hästar i hagen vet vi ju sen tidigare. Men att det aldrig ska gå att komma överens är fan ett mysterium. Nu säger sandra något i stil med:

"MIDDAG HOS MIA PÅ LÖRDAG, hon har fyllt år och du ska fan vara med"

Träffar sen Stina och hon säger samma sak. Jag tänker: vad gött, lite planer inför helgen.
Men när jag sen träffar mia och frågar, middag hos dig på lördag, så säger hon:

"Nej, det är på söndag ju"

Och då fattar Stina och Sandra inte ett dugg...allt är som vanligt med andra ord.


not really pandemonium.

Vaknade både igår och idag långt innan klockan ringde och var piggpigg! Tror stenhårt på att "vi går på ljusare tider" gör sitt.
Tisdagar är dock tyngsta dagen kom jag på ganska fort men tror tammefan jag kan överleva.

Att det är 10-12 veckor kvar innan student gör ju bara saken ännu bättre. Känner mig jävligt nöjd med tillvaron för tillfället, kan äntligen börja slappna av.

awesome dudes

Alltid lika roligt att hoppa en häst som springer, hoppar och studsar åt alla håll. Hon är ju trots allt bara 6 år och gravt tokig, då är det okej.

Jag tror jag ska läsa igenom tre, eventuellt fyra sidor matte till....eller så skiter jag i det och väntar på godnattsamtal. Jag vill tro att endast på det senare alternativet men vet att jag kommer blir uppe någon timme till med matte, WIHOOOO, PAAARTEEEY!

maattee

jojooo, matten går framåt. Tror nog det kan gå bra det här.......f ö r h o p p n i n g s v i s !


with no particular place to go

Frågan är nu varför jag valde matte E och inte typ databashantering eller teknisk kommunikation?
För första gången under min skoltid känner jag nu lite smått panik inför ett prov. Men men, kunde varit värre.

Nu poppar jag lite popcorn för att öka min studiemotivation, tror det funkar faktiskt.

siuga kiuk

Åååå jag älskar måndagar. Slutar 11.20 och sen fick man som lite extra helg.
Men såklart har jag första Ma E-provet imorgon så ska väl snart ta och dyka ner där och läsa lite om dessa integraler och volymberäkningar.

Men först, som den snälla dottern jag är så ställde jag i ordning lite fika till mamma och pappa så nu blir det bullarbullarbullar.

Skärkdalen

Skööööönare helg. Även fast man är ruggigt trött nu så har man på något vis fått vila upp sig lite och andats lite fjäll-luft. Det har bjudits på skoterturer, fastkörningar, bastu, melodifestival, lite mer skoter och trevligt umgänge. Det var dock lite osäkert där om jag, johan, malin och erik ens skulle överleva färden ner till Ljungdalen då chauffören även kallad johan gasade på lite för vilt. Märkte även att han hade vissa tendenser att göra precis samma sak när han satt på skotern!

Annars så är lovet över och imorgonbitti väntar ett stenhårt träningspass och kan nog inte säga att jag för tillfället är jättesugen på att träna klockan 8.....kunde väl fått skjuta upp det ett par timmar.

NATTI

pop the glock

orkaorkaorka. Att sitta vid datorn är det sista jag hunnit med det här lovet känner jag. Går som på högvarv för det är så mycket som ska hinnas med, men för tillfället skiter jag i alla krav och åker till Skärkdalen med familjen Westman m.fl.
Där har det utlovats längdskidor(?), får väl se hur det blir med den saken...sen ska väl jag försöka varva ner lite också, det kan gå.

NU ÅKER JAG, TJO

ÅÅÅÅÅÅÅS


coast to coast

Ojojoj, inte vidare aktiv har man varit här. Kan nog säga att jag haft vettigare saker för mig.
Jobbat, tränat, ridit, städat, umgåtts och ätit. Är som veryvery trött, både i kroppen och knoppen.

Igår var det middag hos Johans kusiner i hooden...och han brukar kalla mig sär. Jojo, tjena! Något säger mig att kommande helg kommer bli rolig.

Sen var det fika på pause idag med ås-tjejerna. Dom är ju som lite roliga dom, man får ett sms där det står "fika imorgon på pause?". Självklart nappar man på det, men sen när man väl är där så är det 2 av 6 personer som fikar. Lite ska man väl få unna sig.

Godnatt!

the weakness in me

Uppe med tuppen, hyfast iaf. Hunnit med att mocka till elins hezt, fixa mat till elins hezt och rida elins hezt sen har jag även tränat i två timmar. Och nu är det UF-möte....och jag som trodde det var lov?
Fast det här med att stressa och ha 1000 järn i elden är jag van vid..men kanske borde bli någon ändring på det. Det där uttrycket "gå in i väggen" har varit ohyggligt nära ett par gånger.

Nu ska jag åka till Kim, jag hoppas banne mig han bjuder på fika...lite kaffe iallafall!

high on life2

Sen har jag ju en liten donna som sprungit halvmaraton i Paris idag. En duktig liten atlet minsann...vem kan det vara??
LINOOOOOOOOOO.


Sen var det det här med att sova, men kände mig i helt fel mood för det!

High on life

Bidde inte mycket till skidåkning även fast vi åkte upp till Bydalen. Ingen förutom Karin var pepp på det så vi lämnade henne däruppe när vi åkte hem idag. Vet inte vad det var med oss andra, några åk brukar det ju bli av men hela gänget hade tappat peppen.
För tillfället är kroppen helt mörbultad då jag betalade 150 spänn för att följa med Johan på StepIn. Tror att mitt träningsprogram är tyngre än vad jag trodde då hela kroppen är som spaghetti nu, men ingen mening att klaga, klockan 11 imorgon är nästa pass.

Kvällen har spenderats med x antal avsnitt vänner och mastermind-wallander med mamma. Den wallander är nog den bästa men också den äckligaste av alla. Jag kommer nog aldrig kunna bo själv om jag ska fortsätta kolla på sånt. Jo jag vet, mogen tjej som blir rädd för wallander och beck men what to do, what to do!?

bydalen

Igår fick man agera chaufför och lika bra var nog det då jag tror det var en ganska seg krogkväll. Slutade med att jag, Johan, Sandra och Jozo stod runt ett bord och väntade på att få åka hem.

Nu är vi på väg att packa in familjen i bilen och åka upp till Bydalen en sväng. Har inte varit där på år och dar men ska jag vara ärlig så är jag nog inte översugen på att åka skidor!
Meeeen vi får se, HÖRS


fredagkväll.

Säger som sandra, en dag som egentligen skulle bli kort och man skulle bli hemma i lagom tid blev oändligt lång. Väntar nu på lite middag innan det bär ut på äventyr!  En sväng till LeoPersa och en sväng till ElinRödäään och sedan träffa sandi, jozo och stina på olerays. Jag tror det kan bli en kul kväll, jag ska ju få spendera den med det bästa folket såatteee!

På återseende

britta

Då var det sportlov.
Idag har jag hunnit med lunchdejt med två söta, legat illamående i gövikenhallen, sytt uppe på PC och kört a lot of bil.

Nu ska jag hem innan jag ska bege mig ut på äventyr..har hört ryktas att en viss elin röden fyller år. Sen ska även en liten leo persson ha kalas. Blir kanon det här.

älg'n

 
 
Snart, snart, snart är du ett år äldre min stjärna. Elin Rödén, ska vi slå våra kloka huvuden ihop?


So you do

Det där med att jobba imorse ju gick vägen lite sådär halvt. Några framsteg gjordes ju, känns skönt att det är sportlov IMORGON. Kunde inte vara mer less just nu.

Jag och sandra satt och räknade idag och insåg att det knappt är 50 skoldagar kvar innan student, frihet, arbetslöshet, livet!
Behöver nog inte tillägga att vi längtar litegrann.

hörs hej!

förresten så...

...klev johan upp klockan 6 för att jobba, hähä. Skadeglädje är den enda sanna glädjen.

uf uf uf uf uf

Igår var det ju bio för hela slanten. Alice i underlandet.
Jag kommer nog aldrig sluta imponeras av Johnny Depp, vilken stjärna, ända ut i fingerspetsarna!

Nu sitter jag och väntar på resten av mitt kära Under Covering. Vi ska jobbajobbajooooobbbaaa! Det behövs känner jag. Jag undrar vad jag gav mig in på när vi kom överens om att ALLA ska sy dessa sadelskydd. Har kommit på nu att killar kan inte sy, såatteeeee. BRITTA, JOBBAJOBBAJOOOOOBBBAAA!!!

LIVSNJUTNING

NU SKA JAG OCH SANDRA PÅ DONKEN.....så där lite impulsivt.
Tjockt? jo jag vet, men GOTT

truuuueeee!


Hittade en småkul bild när jag rensade lite.
Den här bilden var menad till mig och Elin från Simon Festin för x antal år sedan.


bio bio bio bio

Inatt vaknade jag av att månen lyste raaakt i mina ögon, trror jag måste skaffa persienner eller liknande.

Vi fick sluta ett par timmar tidigare från svenskan idag för att åka hem och läsa en nylånad roman...men istället hamnade jag här, bra mycket roligare.
Nu inväntar jag bara kvällen då jag ska på premiären av Alice i Underlandet med sandra, thhhååny och mongot som jag sitter och pratar i telefon med nu, annars kallad johan.

.

satan och hans moster vad tråkigt det här är..........................................................!

Desktopp-InDesign

Sen må min lärare vara bra men dock segast i världen. På en timme nu har vi skrivit en mening och gjort en rektangel...Inte undra på att man hellre vill åka hem.

mördartisdag

Tisdagar är i särklass den jobbigaste dagen i veckan. Lektion på lektion på lektion på lektion. Inte undra på att man är trött när träningen kommer på kvällen, får se hur det går ikväll då med skön äcklig löpträning.

Kändes fint att lovet är på ingång. Jag ser, tro det eller ej, fram emot att få lite sovmorgon. Sen längtar jag efter att få styra upp lite mysigt häng med flickorna. Gillade Sandras inlägg om att åka upp till Åre och mysa i Sofies stuga....annars får de gärna komma till mig och bygga snösoffa och grilla korv. KomsiKomsi


SANDRA IVARSSON

Jag fick en förfrågning av Sandra att lägga upp de andra sanningarna om henne....enjoy!
  • Jag har grovhånglat med Lina.
  • Jag har försökt förstöra en persons jacka, men jag tog fel.
  • Jag har lätt för att känna hat mot folk
  • Jag spanar alltid in folks rumpor
  • Jag har seriöst tänkt på att bli lesbisk (på skoj) med tanke på vilka killar det finns.

bästaaaaa

Hahaha, satt och kikade igenom bilder från Ås-tiden igår. På vår avslutningsmiddag ahde vi satt upp bilder på alla elever och sen fick alla skriva fem sanninagr om sig själv.
En av sandras sanningar var:

"Jag har seriöst tänkt på att bli lesbisk (på skoj) med tanke på vilka killar det finns"


Jadu snuttan, ibland undrar man ju hur mycket du har förändrats sedan dess.

Tore..

...sedan ringde Theresa nyss och undrade om jag ville ta ut Guldstjärna på en tur i snön eftersom jag skulle få sitta på ridskolans nyförvärv ikväll som tydligen var stor som ett hus men fin. Jaa, det kan ju bli intressant. Det här med att exprimentera alltså!

Dagen som gick

Igår kom Ingrid, Felix och Felix engelsman James hit. Det blev ju inte sådär jättemycket engelska snackat men lite. Är det något jag gillar så är det att prata engelska, haha! Wierd jag vet.

Imorse drog vi igång med denna tunga grundperiod som ska vara i 6 veckor. Jag kollade på träningsprogammet och insåg att det här inte blir några problem att överleva....okej LITE trött kommer jag vara men desto roligare ska det bli och träna skiten ur en. Grisiga träningspass är lite utav favorit för mig.
Sedan blev jag bjuden på lunch av Bästman där runt 12, fortfarande mätt. Mamma blir väl tokig på mig om jag inte äter någon middag, men vi får la se.

Snart kommer Ingrid hit och vi ska ut och vandra i det fina vädret. Vädret bidrar verkligen till att jag får überbra humör och blir hyper!

RSS 2.0