löve

MOT GYMMET
MOT SKIVSTÄNGERNA
MOT SVETT
MOT TRÄNINGSVÄRK
MOT LYCKA


thank god, it's friday

Jag som bara skulle vandra en kort promenad imorse då jag tänkte ladda inför ett benpass på gymmet i eftermiddag, tji fick jag. Kom ut i verkstaden för att se vad mamma och pappa jobbade med och hittade mamma träningsklädd med stavar i händerna, på väg ut på en morgonpromenad. Så då var det bara att lägga hörlurarna åt sidan och knata med. En kortis blev en långis, men lika nöjd för det är jag. Nä, nöjdare.

Sen var det det här med att deklarera. Måste ju säga att det är kul att sitta och räkna och kontrollera uppgifter hit och dit men själva grejen är ändå lite ångestladdad. Det tar tid, man vill vara absolut säker på att allt stämmer....och man vill gärna ha tillbaka pengar.

Finemangers!

Yesbox, jobbdag idag. Dagen har bara försvunnit, varit så otroligt mycket att göra men jag har ingen aning om vad jag gjort egentligen. Kikade, vid 16-tiden, på checklistan över saker vi ska göra över hela dagen och insåg att inte en enda grej var förkryssad. Sååå mycket annat, krångliga postkunder, korv-VM och pratglada kunder. Men dagen är förbi, jag är lite rikare och jag har även fått håret snaggat.

Så måste ändå säga att dagen varit effektiv. Tack och godnatt!

what 2 do

Fick med två söta men nervösa Kvantumtjejer till ridskolan ikväll. Hästarna är ju så snälla och fantastiska, riktiga glädjepiller alltså.

Nu då?
Middagen är i magen och jag är rastlös. Tänker nog inte ge mig ut på, en isåfall för dagen, tredje träningsrunda så man kanske ska bänka sig i soffan en stund. Har ju trots allt längtat väldigt länge efter att kika på en film så kanske det kanske.

JW


då kör vi igång då

Riktigt hela dagen lyckades jag inte sova bort. Det hade dock varit lite skönt men plikterna kallar. Plikterna så som, morgonpromenad, gofrukost, gympass, eventuellt lägga ut lite kläder på tradera osv. Viktigt.
Det är skönt att slippa ha ångest över hur det ser ut med jobb i veckan då jag vet att jag torsdag, lördag och söndag kommer stå iklädd grå skjorta och slips och sälja V75-kuponger.


zzz...

Just nu är jag så trött så jag bara vill sova. Hela natten. Hela morgondagen. Helst.


måndag, hela dagen

Dags att börja bege sig mot Kvantum snart, 15-21.30 kändes som ett lagomt pass för min del idag. Slutar lagom till att man får åka hem och lägga sig för tröttheten var banne mig på topp nu. Kan ha ett göra med ett tidigt besök hos tandläkaren och en lång löp/gå-runda. Hade ju sett fram emot att springa runt ås, meeeen, efter 2km sa knät nej och jag fick gå haltande resterande kilometrar. Som det ser ut nu blir det att lunka runt Djurgården under tjejmilen. Kult.

Next: ta min glänsande och nytvättade Golf och brumma mot Odensala.

bästa

Skön jävla helg. Tjejmys i Olden. Skog, hundar, Natta och Emmi, massa gott, avslappnat. Tror det var något alla behövde. Minus att bilen tog en aning stryk av den ojämna vägen men för att citera pappa, "gasen i botten bara". Helgens bästa var när Natta agerade taxi och kom och hämtade oss med skotern när vi inte tog oss upp med bilen hela vägen till huset. Tackarrr! Puss på er.

Sen ett extra tack till Elin för utlånande av häst. Årets hittills mysigaste ridtur var idag. Solen sken på oss hela vägen.

Godnatt!

Snart fer ma

Nu har jag lämnat hästandet bakom mig för idag och laddar inför att packa in Emmi-Slemmi i bilen och åka till Olden för att hälsa på hundarna. Och Natta. Olden by night. Hade jag varit vindrickare så hade det här varit en typisk kväll då en flaska vin samt lite ost och kex och tjejsnack varit perfekt. Men nu är jag inte det, vindrickare alltså, cola blir bra.

Hej då

häst häst och häst igen

Elin har varit snäll och lånat ut sin kuse till mig i helgen när hon är i Sthlm. Det är ju så roligt att sitta på något annat än ridskolans hästar och känna vilken skillnad det kan vara. Jag och Ingela traskade upp mot ridhuset vid 10-tiden och stötte på det ena och det andra, traktorer, lastbilar, bussar och läskig maskin som skrapade vägen. Men det gick utan större strapatser.

I helgen blir det ännu mer häst med start ikväll då ridskolan bjuder all personal på middag på Cuprum. Tackarrrr!

Den som tar, han har

Woop woop! Jag har tränat friidrott ikväll!!!11!!!1!!111111!!!!!! Det var ju nästan två år sedan jag sprang stegringslopp, körde löpskolning och sprintade. Har glömt bort hur roligt det är men det märktes i kroppen att den är ovan sådan träning, men kände mig ändå otroligt stark. Antar att all styrketräning ändå gett resultat. Målet är att köra åtminstone ett sådant pass i veckan. Kroppen mår så bra, så mycket rörlighet.

Tänk vad många timmar jag spenderat i JK-hallen. Hur många kvällar det var min frititdsgård. Nog hade jag i princip bäst närvaro på träningarna men sen var jag otroligt sliten i slutet av många träningsperioder. Tränade alltid, oavsett vad. Fick väl betala för det när knät sa stopp. Idag har jag lärt mig vikten av att vila...aja, någorlunda iallafall. Känner min kropp bättre och vet när det går att pressa lite till och när man måste ge upp och låta den vila.


Det man inte minns, det har inte hänt

06.30 var jag på ridskolan imorse. Hade ju lyckats sova cirkus 8 timmar så tröttheten var obefintlig...iallafall då. Nu däremot, man tänker inte på att man rör sig så otroligt mycket när man är där. Kroppen är mör nu. Ska försöka ladda om inför ikväll, min första friidrottsträning på ungefär 2 år.

Sååå, ta en dejt med soffan? Tackarrrrr!


litterå

Sockerfria russin/honung/nöt-bars har jag svarvat ihop idag, samt en tacopaj. Färgat ögonbrynen har jag också hunnit med. Sen kunde jag inte hålla mig från en andra promenad. Vädret var lite för bra för att sitta inne.

Next: Paj och en tur in på Pause. Wehå!

Onsdag

Lämnade av två glada grabbar på flygplatsen 05.45 innan jag vandrade iväg på en morgonwalk toppat med lite gym. Kör rätt lugnt på gymfronten den här veckan och försöker promenera och springa istället. Kände att kroppen var i behov av vila efter förra veckans trötta muskler. Ska man vandra runt i bikini i US and A i slutet på maj så skadar det ju inte att vara pigg så man kan fortsätta träna och inte bli en soffpotatis.

Eftersom jag var färdigtränad kl 8 så har jag spenderat min förmiddag i soffan och kollat på Desperate Housewives. PISS-SERIE, de kan ju inte ha ihjäl en av favoriterna? Blev seriöst ledsen. Förbannat.

fint

Dipp, grönsaker och Big Brother. Givande tv-kväll på måndagar. Men dipp är ju gott.


heja måndagar

En, enligt mig, bra dag.
Klev upp och gjorde en fetingsats med hemmagjord müsli, hann ladda ett par timmar inför ett riktigt roligt pass på Golds. PT-challenge i sällskap av Anna och Mia, rätt så jobbigt och en genomkörare av kroppen. Är jag ledig nästa måndag så tror jag nog att jag gör om det. Konditionsövningar varvat med styrka, bästa träningen om jag får säga.

Sen fick jag spontanbesök av Frida och vi tog en promenix i blåsten. Extremt skönt att bara gå, man behöver inte pressa tempo eller slöa, just walk, very behagligt, yes! Nu väntar jag på snutten och undrar vad jag ska göra, jag har det så fruktansvärt stressigt, huvvaaaa. Nä, men jag jobbar imorgon så då är jag back on track igen.

återträff

Fick träffa mina Asientjejer igår. En lång fika på dagen avslutades senare med middag och utgång. Kändes fint även fast man var en ordentlig blekfis i jämförelse. Ligga på en solstol skulle inte vara fel men varför klaga när man får vara hemma och jobba? Justde!

Laddar för ett pass nu, 16-22,30. Göttmos! Heddå!

hezt

Åhååå, nu är jag trötter. Var uppe tidigt och började jobba i stallet och ikväll har jag varit ute och ridit i motvinden. Måste medge att jag är rätt mör nu då det inte blivit alltför mycket vila i helgen. En sovmorgon imorgon kanske?

Dags att hoppa in i en varm dusch och klä på mig något mysigt. Det spikar vi.

Bättre

Vilka tog hem påskquizet på Pause?
Jojomensan, det gjorde vi. 300kr i pausepengar i prispotten. Extra tack till Slemmi.

Sovdags nu så jag orkar släppa ut heztarna imorgon.

pösken

Var uppe med tuppen och gick runt Ås med mamma och pappa. Huset var fortfarande tyst när vi kom hem. Otroligt vad påskhelgen varit lugn, precis som jag ville ha det. Påskharen var på besök igår, mycket god mat, mys med stora familjen och igårkväll satte vi oss och målade akvarell. Jag har förstått det nu, någon konstnär blir jag aldrig.

Nu ska jag åka traktor med pappa ner till grannen. Är man på landet så är man.

tisdag

Skön eftermiddag. Läst bok, målat naglar, sett lite tv, lagat middag och bakat. Ibland lyckas man ju faktiskt ta tag i dagarna någorlunda och då känns det bara skönt att vara ledig. Nu väntar tre dagars jobb med utökade öppettider så jag gissar att jag är happyhappy på fredag klockan 16.15 då jag får åka hem och träffa hela stora familjen igen, första gången sedan jul. Sov sött!

kult

Amen hallå..kanske dags att ge upp bloggen kanske. Min vardag är ju inte så intressant, jobba, träna, sova, äta, jobba, träna, sova, äta.

Idag sov jag till 8, sen tränade jag, sen åt jag lunch. Nu ska jag äta mellanmål. Där har vi det, tisdagen.

RSS 2.0