HÄR SKA DET FIRAS

Nääästan färdigpackad inför nyår. Tror vi var på maxi rekordlänge för att inhandla all mat. Innan det så fick jag ju iaf träffa snygga tjejer på Pause. Blev lite julklappsbyte, imponerad över sandras kreativa paketinslagning. Folie. Fick två chokladtomtar och tofflor så jag kan fortsätta mitt myyysande.

Nu signar jag ut och önskar alla ett gott nytt år, för det ska jag ha!

SKÄRKDALEN, HERE WEEEE COOOMEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

life's good

Ohooo, bruden har shoppat idag. Köpt knallblåa täckbyxor och lite annat smått och gott. Och fortfarande pengarpengarpengar på kortet, att jobba är ju brareeee!

Igår var vi och såg Änglagård numero 3 med familjen. Börjar bli en tradition att gå på bio i mellandagarna. Kollade klart på 2an bara någon timme innan så jag skulle förstå allt till punkt och pricka, gjorde jag inte iallafall men ändå. Mysiga filmer det där, svenska klassiker skulle jag vilja kalla det. Nu ska jag bara se titanic och star wars och sen så, sen har jag sett sånt man MÅSTE se.

tisdag!

Färdigjobbad för idag. Man blir så skönt trött när man jobbar i stallet, kroppen är igång precis hela tiden. Extra jobbigt att pulsa fram i snön, med ett tiotal lager kläder, för att fodra hästarna.

Nu väntar en dusch med mitt nya shampoo och balsam i JÄTTEflaskor som jag fick av syster i julklapp. Ska tydligen vara bra för de med rött hår, kaatjiing! Sen ska hela familjen till mormor och myyyyzzza. Ska se om Johan hakar på också, om allt går vägen. Ska visa honom fina Hackås. Ikväll är det Änglagård på bio, familjen har jobbat hårt de senaste dagarna för att se 1an och 2an så vi ska hänga med littte iallafall.

dagen

Blev till att jobba idag 10-18. Lagom dag. En snabbvisit hos Johan och nu är jag hemkommen från en löptur. Känner mig fit alltså, bara det att jag inte kan andas. Halsen är som ett sugrör.

Nu ska jag fundera på om jag ska åka till Muttao eller om jag ska stanna hemma och kika på Änglagård, börjar ju ändå jobba 8 imorgon bitti.


onepiece

Tänk vad mysigt 2011 ska bli. Fick en onepiece av älskade Johan och han fick en av sina föräldrar. Vi har sett ut som två jättebebisar idag, såhär dagen efter.

 


JÖNSSON FAMILY

Juldagsutgång var ju heeelt klart överskattat. Kul och träffa alla norge-snuttar förvisso.

Vi sparade ju vår julklappsöppning till igår och daaaamn, vilken nöjd tjej jag blev. Har världens bästa familj, världens bästa. PUSS!

dagen efter

Det var en mysig i julafton. Inte riktigt slut än dock, vi väntade med julklapparna till juldagen i år. Så blir väl snart att vi ska mysa ihop oss framför brasan med lite fika. FINT DE! Älskade familj, som dock är sjusovare hela högen. Sitter vaken i min ensamhet här.

Idag är det tydligen familjedag som står på schemat. Fast klockan 16 avviker jag nog till Odensala och middag hos westmans. Vankas utgång på det med alla nära och kära. Syrran har lovat att hon ska vara chaufför inatt!

JULAFTON


Puss pådä Mr Big. Fick lite besök nu på eftermiddagen av en stilig men skäggig kille. Får se om man knäcker mina rim ikväll.

Nu är storasyrran på G, hennes tåg är 9 timmar försenat efter att ha suttit fast i bland annat Ånge i ett par timmar, därifrån har de blivit bogserade av ett timmertåg. Stackarn. Nu blir det julfika framför TVn och sedan beger vi oss mott kusinerna i Landsom för storfest med alla kusinerna.

Grattis pappa på födelsedagen också!


min lilla fossing

Förresten tappade jag en stålsoptunna på stortån på ICA idag. Höll på byta soppåsar i pantrummet och lyfta soporna och märkte inte att tunnan följde med...förrän den landade på tån.
Sen är det övervakningskamera i rummet så man ser i butiken vad som händer plus att det går folk in/ut där hela tiden, så fick jag lägga mig ner på golvet och kvida och gråta? Nej, jag bet ihop och visade vilken stålballe jag har. Sprucket nagelband, min första blånagel, förbannad smärta och hälta blev följderna av detta.


Mmm, fin! Det dunkar lite i den


stökstökstök

Nu börjar tröttheten komma. Ska krypa ner och sussa nu..eller nej, just det, skriva rim. Det är ju faktiskt kul, bidrar till att julstämningen kommer mer och mer.

Syrran är fast på tåget någonstans i Sverige, några timmar försenad. Hoppas innerligen hon hinner hem till morgonen imorgon så vi får ha vår årliga familjefrukost. Imorgon är all anledning att fira. Det är julafton, pappa fyller år samt att jag och johan har vår 10månadersdag imorgon. Då får man fira, och då får man skriva det gulligulligt på bloggen SOFIE.

Sov gott fans

mår toppen

Alla julklappar är inslagna. Tro det eller ej. Nu saknas bara rimmen, iaf på Johans paket annars verkar det som om jag blir utbuad av hans släkt.

Nu ska jag till stan och sätta sprätt på mitt 300-kronors presentkort på pause som jag fick av UF. Lyckan är fullständig. Sen ska jag hinna med jobb också, 14.30-20.30.

Hej hå, god jul

paket

En endaste julklapp kvar och den är till far. Problemet är att jag inte har den blekaste aning om vad jag ska köpa. Känns som om syskon, mamma, farmor, farfar redan köpt allt som går att köpa. Annars så väntar den roliga paketinslagningen bara. Önskar jag vore grym på det men det är jag inte. Jag är asdålig.

Ikväll väntar en catch-up-med-film-och-svull-kväll med norgefolket. BRARE!

chaufför'n

Nu börjar vi dagen på riktigt. Ska agera taxi till farmor till att börja med. Hejhå!


tänk vad vi JULar till det, höhö



I familjen Jönssons kök ikväll: pepparkaksbak!
Britta vs Karin. Karin påstod att hon var någon slags "chef" i köket. Pyttsan!

Sen lyckades jag fånga mig och Johan på bild längst ner. Inte svårt att gissa vem som är vem enligt mig.
Godnatt!


pysslarn

Här ska bakas pepparkakor.

kom igen nu britt-marie..kör nu fö-faan!


Det tar sig

Var en underbar dotter och plockade upp all tvätt från källaren. Tänkte styrka till mamma innan jag insåg hur mycket det var. Strök gardiner istället, lika underbar dotter för det.

Nu dunkar julmusiken från stereon i salen och bara vi får undan allt stök sen renoveringen så tror jag det här blir en kanonjul. Hela familjen, mycket snö, svinkallt, nytt rum, Johan, hemvändar-vänner, östersund-vänner. Jag har det bra!


just det

Dubbla vinterjackor, fleeceväst, överdragströja och underställ...och ändå fryser jag?
-25 och jobba i stallet är inte alltid en jättebra kombination.

Imorgon kommer Norge-gänget hem till vinterstaden. Det var fan i mig på tiden, då ska vi myyyzzza.

Nää, nu är det dags att skriva att-göra-lista så man hinner med allt innan fredag.

Svinto

Lilla pärlan. Då, nu och alltid min lilla Svinto. Lilla energiknippet som gör ridning så kul.

  


dålig planering brittis

Nu sååå, nu har jag bara 7 julklappar kvar och har funderingar till nästan alla så jag ska nog hinna. Hade ju tänkt skriva några fräsiga rim också, lär väl bli att man sitter uppe till småtimmarna på torsdag.

Damn, jag vill lägga upp bilder från mitt färdiga rum..bara det att det aldrig blir färdigt. Kommer alltid något i vägen så jag inte hinner bli klar. Min kära snickare skruvade fast garderobsdörrarna igår så nu saknas bara kläder i lådorna och ett par dörrknoppar. I sinom tid, i sinom tid.

uppe med tuppen

Vaknade 5 av att Johan ska bege sig till Åre. Insåg att det faktiskt är lika bra att kliva upp och sticka och träna så man hinner med något idag. Sagt och gjort. Färdigtränad. Ska sy ett sadelskydd och skicka iväg till en kund sedan ska jag se till att pallra mig iväg till stan så det blir några julklappar köpta. Bråttom nu!

Hade tänkt ta träningsledigt i mellandagarna och bara luffa runt, umgås, äta gott och vila. Ladda batterierna för att storslaget nyår i Skärkdalen.

Bakning

Kom alex, kom till Ås och ät. Jag sparar en grisfot till på onsdag!

Nu har jag fixat knäck och rockyroad-fudge. Bränner på fingret eftersom jag såklart spillde knäck på mig själv. I dagarna ska jag fixa kardermummafudge och kokostryfflar. Pappa, Karin och Johan bara skrattade åt mig när jag stod i köket, de har inte riktigt förstått att jag faktiskt kan laga mat/baka jag med. Hmpf!

GRISFÅTTRAN

Jag åt idag min första grisfot i år. Nu spydde säkert några men det är lite smarrigt, tro det eller ej. Skulle jag smaka det för första gången idag skulle jag nog inte klara att ta gaffeln till munnen men jag är upplärd sen barnsben. Så kom till Ås och ät grisfötter.

Sen har jag även hoppat stavhopp för första gången idag sen i mars-april. GUD! Kul, jag var stark och snabb och....hoppade inte alls högt. Men det är ju en världslig sak.

christmas som bara fan

Tro det eller ej, jag fick massage utan att jag ens behövde hota för att få nå....så att säga. Sov som en stock, tre timmars sömn fre-lör funkar helt enkelt inte. Men är inte sugen att sova nu inför jul, nu vill jag bara pyssla och stöka i ordning. Har nyss varit och inhandlat ingredienser till julgodis. Fudge, tryffel och självklart knäck. Mamma har stått och bakat kakor och lussebullar hela dagen. Börjar komma in i rätt mood nu.

NU ÄRE GLÖGG OCH SKINKSTUT! gojul


john blund + britta

Åkt skridskor, förfrusit tår och fingrar, druckit mousserande alkoholfritt vin, ätit sju sorters kakor och planerat nyår. Nu är jag tröttare än någonsin och vet någon som kommer somna fortare än kvick när hon lägger huvudet på kudden. Johan är ute och skjutsar föreningspojkar men är på väg, tror jag ska tigga till mig en massage. Kan muta med att jag gör frukost imorgon. Rättvist!

amen godnatt då.

såhääär trött är jag, du då?

Döööden, trött. Höll på somna sittande i kassan idag. Så går det när man bestämmer sig för att gå på krogen och börja jobba 8 dagen efter. Eller okej, det hade gått men när man ska få hem en Johan och en Simon som är dyngkanel så tar det någon extra timme. Lyckades iaf hejda Johan från att gå in på donken och Simon från att springa till kebabbaren, så sparade iaf någon halvtimme. Somnade 4, klev upp 7. WOOOOOW.
Tack för Tequilan Jennifer, hoppas du stod på åtminstone en bardisk.

Nu vankas plankstek med mamma och pappa och sen ska jag eventuellt snöra på mig skridskorna och ha lite sent födelsedagsfirande av Nathalie på Odenvallen.

På återseende

Woooooow

Skönare löptur! Motvind, snöyra, djupsnö, lagom kallt och lite blåst. Perfekta förhållanden!

Nu ska jag försöka råda bot på min igentäppta hals och duscha.

       

Saknar, saknar, saknar. SNART ÄR DE HEMMA!!!!


full fart

Ååååh, sköööönt. Julklappshandlandet har startat och det känns lite bättre nu. Är inte klar med någon än men har kommit halvvägs iaf.
Imorgon ska jag jobba 08-16 men innan det ska jag hinna med en löptur, middag, glöggmys hos och spontanutgång med hästtjejerna. Nu kör vi, inget är omöjligt!

Förresten skänkte jag pengar till musikhjälpen igår och tycker det var ett så himla bra alternativ av en kille på jobbet att kunna skänka någon/några timmar av sin lön och skicka in det. Känns bra!

down

Energin försvann lika fort som den kom. Humöret gick i botten

money

Trött i kroppen, jesus. Dags att börja hårdträna intervaller tror jag.

Betalade nyss min första E-faktura från halebop. Smidigt men kändes tungt alltså, tills jag upptäckte jag fått lön från ridskolan. Gav mig genast lite mer vind i seglet. Imorgon ska det inhandlas julklappar!

Nu ska jag duscha, usch vad svettig jag är. Ganska snygg också


sån jävla tråkig vardag

En huvudvärk har kommit smygande, får ta och sova bort den tror jag. Hela dagen har jag känt mig kalaspigg, måste ha att göra med min lilla promenad imorse. Att röra sig på morgonen får en verkligen att komma igång, jag lovar Sandra. Imorgon ska jag börja dagen med att springa mina första intervaller sen i typ april-maj. Kliar i benen. Blir bara ett par 300meters lopp och lite styrka på det men ändååå, i rätt riktning.

Sen väntar jobb imorgon igen, 14.00-21.30. Trodde jag inte skulle få jobba något kommande veckor eftersom jag inte stod på schemat men har både ett och två pass innan jul.

Gå in på Bullpuppans blogg och gör hennes musiktävling rååå, hon har inte fått några svarsalternativ ännu så kanske blir det du som vinner den där bananaskidsen. TÄNK VAA!

gemä tid

Luktar a lot of häst nu. Brukar säga att hästar doftar men nu stinker det faktiskt, dags att tvätta.

Blev en timme extra på ridskolan och blev ingringd till kvantum 15.00-21.30 så blir en 10-11-timmars arbetsdag idag, BRAREEEE! Kanske man får någon inkomst i januari trots allt. Dessvärre ligger mina julbestyr i kris, dags att lägga på ett kål de närmaste dagarna tror jag. I julklapp önskar jag att dygnet kan bli ett par timmar längre!

NATTI

Då ställer vi klockan på tidigt så vi hinner med en promenad innan jobbet klockan 8. Men först en dusch och FIKA.

swallex



Typiskt alexander swallow!


det är kölden, okej!?

Från att ha varit hyfsat varmt, eller mindre kallt, ett par dagar så har det gått över till att bli smällkallt igen. Resulterade ganska fort i ett par isbitar till fötter, vit mascara och stela fingrar under min löptur. Gick bättre än på länge idag, pigg kropp!
Gruvar mig för att kliva utanför dörren nu och gå ut till mamma. Ser ut att vara -30, dimma, rimfrost...köldslag med andra ord.

Har kommit på att det nog är dags att börja handla julklappar också, har inte en enda färdig, knappt idéer till vad som ska köpas heller. Fä-ään

tjockt

Åååhh fan! Tror det blir dubbla träningspass varje dag den här veckan. Så mycket som jag fikade igår har jag inte gjort på evigheter. Åt väl egentligen inget vettigt, möjligtvis en liten tallrik gulaschsoppa sen så var det bara sockersockersocker. Vi frodas och mår bra med andra ord.

Fick upp nästan alla garderober igår, ska spika fast bakdelen på en och fästa dörrarna bara. Blir det i eftermiddag sen så, sen är det bara att flytta in for real.

Ska strax åka till ridskolan och göra några knop, kände mig inte motiverad. Vaknade imorse och ville bara somna om igen, finns ingen ork.

sov gott

En halv film senare och vi insåg att vi var lite för trötta för att se hela. Nu ligger Johan och sover i soffan bakom mig, känner igen det från inatt när han vägrade borsta tänderna och absolut skulle sova med kläderna på. Bara det att nu är han nykter!

Imorgon ska det skruvas garderober och äntligen, ÄNTLIGEN ska jag börja flytta ner grejerna. Hade tänkt styra upp ett fett julbak också men tror det får vänta till i veckan. Min energi är inte på topp!

helg

Jobb, chaufför, jobb, middag, film. Hörs

biffen

Blööööö, ska snart bege mig till ridskolan och agera ridlärare, "hur tränsar man en hezt?". Annars så har jag träffat sjukgymnasten idag, mest troligt sista eller näst sista gången. Nu ska jag palla att öka på succesivt och bli stark igen, strong is the new skinny.

Imorgon ska jag jobba kväll igen men innan dess hoppas jag att jag får med Johan till offerdal och hälsar på lilla hundvalpen som nathalie (ja, du kan klicka) fått hem. Jag smälter!

parasite

Har aldrig haft så ont i magen som jag hade inatt. Jesus! Ropade nog hej lite för tidigt när jag trodde parasiten lämnat mig, han/hon/den/det kommer nog leva kvar ett tag till. Men om den nu stannar kan den väl ge fan i att vrida om mina tarmar 360grader.

curtains

 

Inte alltför dåligt? Färgen och mönstret är skitfult men det spelar ingen roll, ska ju bara vara i garaget. Men jäääääävligt snygga


vuxet

Daaaamn girl, vad jag samlat vuxenpoäng idag. Sytt gardiner, knäskurat ännu en gång, sytt upp en beställning, jobbat, diskat. Känns mycket bra det här.

Nu väntar jag på en god middag, kände att mamma fick göra den idag, har fått nog med poäng. Sen vill jag rulla mot Step In och köra något pass. Får se hur det går med det, känt mig riktigt illamående nu på eftermiddagen. Jag får slag om jag får parasit-jäveln igen!!!!

skurarn

Vad skönt det var med en datorfri dag. Ännu skönare var att jag fick jobba dagtid igår.

Ska se om mina knän har återhämtat sig sedan igår då jag knäskurade mitt rum. Det ska nämligen skuras idag också, igår for ju smutsen bort idag ska det mjukas upp. Ett jävla projekt men så värt. Börjar bli taggad på att få flytta in och se  före/efter-bilderna.

Nu ska jag fortsätta sy gardiner, Johan kallar mig mormor numera.

standing where you left me

Hann iallafall mer än halvvägs på gardinerna idag. Kom en massa annat i vägen. Städning av kontor, fin besök och kunskapstörst. Ska fortsätta efter jobbet imorgon, det var ju faktiskt lite kul att pyssla.

Nu sa mamma att vi ska sprätta på saffranskransen hon köpte i helgen så nu måste jag helt enkelt fika lite med mamma och pappa och det ska bli sagolikt gott. Har börjat äta mer och mer nu utan att bli illamående, det verkar som om parasiten börjar tappa lite energi i mina tarmar. BRAREEE!


en massa stök

Nu ska Brittis sy gardiner till garaget. Nu lät det lite odd, inte ofta man har gardiner där men syftet är ju att kunna dra för så allt inte solbleks. Så alltså, dags att visa den kreativa sidan. Enda jag sytt de senaste året är sadelskydd som jag förvisso också måste sy men det börjar ju bli lite tråkigt.
Sen ska jag planera lite när det blir dags för julbak, är jättesugen på att baka pepparkakor, julgodis, lussebullar och så vidareee. Vill pynta nya rummet också, NÄ JUST DET. Golvet är inte slipat än, fan!

OSTBOLLAR FÖÖ FA-AAN

Såg på förstasidan på blogg.se var det en tjej som skrivit ett inlägg om man säger ostkrokar eller ostbågar. Vad fan, man säger cheezzzbaaalllz! De slår krokbågarna med hästlängder. Så är det. Nu säger vi så.

Haft en fin kväll. Haft Johan liggandes i mitt knä medan vi kikat på Bröderna Karlsson. Vet inte om jag tycker den var så jättebra som alla säger. Blir så frustrerad av sådana filmer där karaktärerna går om varandra hela tiden. Får nästinill panikkänslor av att de är så dumma, trots det är på film.

Nu är det läsa-bok-innan-sovdags-stund. Godnatt!

Juan

Sen vill jag hälsa till Johan som och åker och hämtar maten till oss. Han är ju bra snäll ibland!
Tack snötten


näring tack

Nu sitter jag och försöker knåpa ihop ett inlägg med armarna i onaturlig vinkel och sittandes på sniskan. Gud vad jag längtar efter att  få slippa leva i ett renoveringsprojekt. Just nu har jag skrivbord, en säng, bord, en tv och stolar tryckandes i ryggen. Nedervåningen är snart klart, förhoppningsvis innan jul.

Jag tror att parasiten börjar fly från min kropp nu. Lite illamående och hugg i magen bitvis men tror det går över ju fortare man börjar få i sig mat. Har ju varit lite klent med ätandet de senaste dagarna. Två stutar och en clementein har gått ner idag. MEN NU SKA VI JU ÄTA KINAMAT TILL MIDDAG så kanske, KAAANSKE jag lyckas få ner lite mer. Det är det värsta, man vill äta men det går inte för då kommer det gärna ut igen...too much information!

parasiten

Jag lever idag, jag känner mig inte så hjälplös som igår. Fantastiskt. Fast man ska inte ropa hej för tidigt, men känns avsevärt bättre idag. Tror till och med att jag ska orka duscha och gå nerför trappan utan att jag svimmar av illamående. Bara en känsla jag har iofs.

bra dag, mycket bra dag.........

Dagen kan stavas sängen, soffan, kökssoffan, soffan, sängen. Hinken har varit en sann följeslagare då jag tydligen skulle få "parasit-versionen: spy". Känns iofs bättre det än en väldans diarre. Mmm, mysig jag är. Skriver om såna trevligheter här i natten, du behöver inte läsa. Your choice. Johan kom hit ikväll för att skona mig från ensamheten, jag somnade en timme in i filmen. MEN VILKEN TUR att jag förmodligen kommer spendera delar av morgondagen i soffan så jag kan se klart den.

Dagens låt: Kiss - Parasite

parasit-djävul

Så har även jag insjuknat av parasitern. Kände att det var på gång, att jag inte skulle klara mig undan trots att vattnet i Ås är bra. Måste väl ha varit det lilla vattnen jag fick i mig förra veckan när jag jobbade och var hos johan. Typiskt. Värsta är ju när det börjar hugga i magen. Känns som någon drar ut tarmarna, klipper små hål i dem, hoppar hopprep med dem och sedan stoppar tillbaka dem.
Sen blir ju jag sjuk av precis allting nu, har inte varit helt kry sen i somras. Är ju fortfarande svullen i näsan och har något vingel i halsen. Dåligt immunförsvar? Ska nog ändra min kost så jag helt säkert får i mig alla ämnen jag behöver.

Vill inte vara sängliggande i helgen. Hade ju tänkt gå på julmarknaden! Hoppas jag mår tillräckligt bra imorgon eller på söndag.


hästarna små

Strax efter 5 ringde klockan imorse. Brummade in till stan och sprang en runda där, känns som det går lättare att springa i stan än längs tråkiga landsvägar. Sen pumpade jag lite inne på step in innan det var dags att bege sig hem så jag skulle hinna till ridskolan till klockan 8. För då ska hästarna få frukost och komma ut i hagarna. Det är banne mig ett tungt jobb, stallarbete alltså. 2 personer på 23 hästar som grisar ner som sjutton. Saken blev inte bättre av att jag blev tvungen att lyssna på P4 hela morgonen. Förfärligt!

Men nu blir det Kvantum 15-21.30 och imorgon jobbar jag 12.00-20.00, KORS I TAKET, jag slipper stänga. skööönt!

bloggdesign

Mixtrade lite med designen här. Blev ju rätt okej till slut. Svart och trist kanske...men det ska vi råda bot på. Nu ska jag sova iallafall, tänkte försöka träna innan 8 imorgonbitti.

Sov sött

på gång

1,5 timmes promenad med Rebecca i kylan gjorde susen. Jobbigare än man tror att pulsa runt med alla lager kläder. Täckbyxor, täckjacka och feta kängor. Det ultimata, verkligen.

Rummet är i princip färdigtapetserat nu och gudars vad fint det blev. Ljust och framförallt fräscht. Vill bara att golvsliparn ska komma och göra klart sitt så jag kan få börja flytta in. Bygga garderober, fixa sänggavel, sätta upp hyllor, köpa rullgardiner. Fixa & dona. Tid finns ju, bara att utnyttja den.

taxin

Nu har jag skjutsat mamma runt hela stan för att hon ville ha sällskap. Inlämning av gamla kläder, Gärdin&Persson, Kontorsvaruhuset, Dahls, MAXI...Jag belönade mig själv med ett 5-pack strumpor på MAXI...på mammas bekostnad såklart.

ÅÅÅHH FIKA, NU SKA JAG FIKA. Bästa stunden på dagen!

gemä nå nytt å freeeescht

Tog lite sovmorgon idag. Gick inge vidare egentligen, vaknade varannan minut och trodde jag hade försovit mig. Gav upp till slut och klev upp. Idag vankas det en långpromenad i kylan tillsammans med Rebecca, hon ska få berätta om sin sommar i Spanien. I värmen, bland hästarna.
Skulle tagit mig in till gymmet också men jag får se. Har ju hantlar och en pilatesboll hemma så vad mer kan jag behöva?

Och andra sidan blev jag nyss less, väldigt less. Jag vill åka bort någonstans. Om så bara för en helg. Är trött på rutinerna här hemma nu. Kliva upp, träna, jobba, sova. Kliva upp, träna, jobba, sova....osv.

RSS 2.0