HÄST

Ridlektionen var ju kul idag. Såklart när man fick finbesök av westman, robin, sandra och sofie så skulle hästen bete sig lite värre än vanligt och busa som aldrig förr. Men det löste sig och han blev söt.

Sen bjöd Portos på kalabalik i stallgången och mina gäster blev rädda och gömde sig både här och var.

hits of the year



skön underhållning


saves of the year


helt okej

att hämta mamma på flyget gick askalas, att köra mot rött även fast polisen stod på andra sidan gatan gick också askalas!

lilla gumman då

HAHAHHAHHAHAHHA, läste nyss sandras kommentar till inlägget under.
Oj, det gjorde min kväll....sååå roligt var det!

bra skit

sköööööön helg.
Igårkväll var swallex, mr big, holta och robinio här och kikade på den bästa sommaren. Jag lockade hit dem med lite kardemummakaka även fast jag egentligen vet om kom självmant. Det var himla trevligt.
Idag åkte samma gäng till klanghallen för att kika B-Flow mot J18elit. Kan ju säga GRATTIS BRUNFLO.

Sen har Sandra hotat med att hon kommer dänga mig om ett par veckor eftersom hon ska börja träna 3ggr/vecka nu. Grattis att du tagit steget gumman, men tror inte det!

allt är askalas

Rolig kväll igår, huuj vad mycket folk det var ute. Hoppas mina kära flickor mår bra idag, det vet man aldrig. Idag har jag jobbat som funktionär, överträffade mig själv genom att vakna halv 10 imorse även fast jag somnat efter 4. NÖJD.

Nu ska jag åka och kika på lillasysters fotbollsmatch och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

barapapapapapa

Nu sitter vi hos lina och myser. Väntar på att några i BFO ska anlända och sedan vandrar vi nog neråt stan, känns som att det kommer bli en rolig kväll. Det hurrar vi för.

SOFIE OCH JOZO, vill se era filmer som ni gör ikv...wihoo!

ung företagsamhet

UF-året är här.
Nu jeflar blir det jobba.

Ikväll blir det marite med lite smått och gott folk, det var längesen.

now, we are talking

Tydligen har jag fått en ny tränare också...

wзstman säger (21:12):

skit i tränaren

wзstman säger (21:12):

jag är din nye tränare

jönsson - säger (21:13):

oj jävlar. får jag fråga vad min träning blir då?

jönsson - säger (21:13):

BÄNK BÄNK BÄNK

wзstman säger (21:14):

nej jag lägger upp ditt schema såhär:

wзstman säger (21:16):

måndag: Bröst/Triceps

tisdag: axlar/rygg/biceps

onsdag: Ben/extra mycket mage

torsdag: Bröst/triceps

Fredag: axlar/rygg/biceps/öl

Lördag: Bakis/Tv-tittande

Söndag: Intensiv löpning 10min


riö-friidrott

Kul träning idag. Vi sprang taktiklopp som det kallas.
Alla fick en lapp och sen skulle man springa 200m i grupp pch lösa uppgiften på lappen. t.ex spring 100m och ligg näst sist och sedan spurtar du och kommer 4a. Eller: spurta första 100m och lägg dig sedan och kom sist....fulaste lappen var: Välj valfri och spring bredvid och prata om frösö zoo.

Skön avslappnad träning


godnatt

Mr X kör även bil fort som fan och JoelÅ visar lite livstecken också. Trevlig kväll

me likeyyy

onsdagar kommer bli min nya favoritdag.
Slutar hyfsat tidigt, ingen träning efter skolan och sen sovmorgon på torsdagar. skön t

what if?

kan ju säga att jag är less nu.
Har tydligen hål också, mitt schema är knepigt men tror jag ska överleva efter många om och men.

lite hängig

dags att börja dra sig mot SKOLAN. nu är det slut på friden.

igår var jag på bio, blodigt var det. Så mycket blundade jag inte...mindre än vanligt faktiskt


i'm on a boat

the lonely island, hahah alltså va?
skön t

GODMORGN VÄRLDEEEEN

Sitter och väntar på att Matli, Sofie och Jozo ska vakna. Har aldrig riktigt fattat det där med att sova länge. Visst att vi somnande efter halv 4 men varför vaknar jag då halv 10 och är pigg?
Ingrid ska iaf komma hit och scanna lite dokument nu innan se jag fixar en frukost och väcker los babies innan det blir gymma med westman.
Ikväll ska jag tydligen på bodaborg med riön också. Kickoff. Det logiska tänkande som krävs på bodaborg är dock INTE min starka sida.

moby


less

alltså fruktansvärt tråkigt att städa kände jag

ChanningTatum


she wants to move

Igår blev det hängelihäng hemma hos swallex med ett stycke bögar. Känns som vi såg hur mycket film som helst och måste säga att filmen fighting var en besvikelse trots channing tatum hade huvudrollen.
Sen var det en snäll Juan som till min mammas glädje körde hem mig i mörktet. Träffade även sofie igår som var ute på promenad med vovven, det var lycka!

Nu är det storstädning av rummet som är aktuellt innan jag ska åka till heztarna och möta upp med sofie. Sen kommer a lot och tjejer hit och vi ska äta kräftor och ta igen en massa snack som vi missat.

skön-gusaaaa

haha, hade en liten konversation med antejöns som sitter 6 timmar efter oss borta i US and A.

- anteee, says:

dom är galen här borta

- I say:

hahaha berätta!?

- anteee, says:

haha får inte ha snus

- anteee, says:

bara på mitt rum

- anteee, says:

annars får jag inte snusa

lilla bubben då, hur ska han överleva!?


biter i det sura äpplet

ännu ett fiasko, och den här gången gav jag upp också.
Funkar inte att springa över 3 häckar och sen gå av banan och lägga sig och grina. Självförtroendet är i botten nu, helt värdelöst.

Åkte iallafall på hockey sen och kikade på när öhc tog hem andra platsen i scandic cup. 4-1 mot Valbo och sitta ute och sola i periodpauserna var helt okej.

bit ihop, tagga till

att tävla igår var ju ett fiasko.
100mhäck idag, önska mig lycka till.

Var på 50årsfest hos kusinerna igår, riktigt trevligt. Allt erbjöds och att träffa malin och elin som jag inte gjort på många veckor gjorde min kväll.

hockeyhockey

ikväll väntas änligen säsongens första hockeymatch. ÖHC-Sundsvall, skön t.

Sen har BFO finally kommit hem från sin roadtrip så då ska jag hälsa på dom också som ska konsumera alkohol, jag ska dock inte dricka en droppe ikväll då jag ska vinna längd och 100m imorgon.
på återseende!

kort sammanfattning

skönt, nu är jobbandet över. Men ska jag vara ärlig så har jag gillat det, skönt kroppsarbete.
Imorse fick vår autistiske marie utbrott på mig för att jag sa att hon inte fick fodra hästarna med mögligt hö. Kan ju säga att jag fick tinnitus och ett nytt smeknamn på köpet(inte allför svårt att räkna ut vad det var). Hon gick och kastade onda ögat på mig halva dan innan hon helt plötsligt blev glad igen. tur det.
Igår var jag ut på avalon för att han skulle få springa av sig lite. Tror aldrig den hästen varit så glad, han blev alldelse svettig av att bara se på ängen, hoppade upp och ner och brallade som en idiot. Galopperade på stället, galopperade i sidled innan han fick fart under fötterna och rusade alldeles för fort över ängen, lilla galopppållen min.

Igår var jag med gamla ås-gänget för en liten återträff, äntligen säger jag. Innan dess var jag och fikade med mackan och lillmysen, lika dryga och glada som alltid!

tävla tävla tävla

sen är det tävling till helgen. Ska bli grymt skönt med tanke på att min tävlingssäsongen har blivit spoilerad av sjukdom och skador. Men toppen att det börjar lösa sig nu då säsongen i princip är slut, "toppen".

godnatt

uppdatering, grattis britta

okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, anledningen till att jag inte uppdaterat min blogg på cirkus 10 dagar är för att jag har spenderat min tid på öland. Helt off, med 5 meter till kossorna. Det var dock mys, har sett hela öland nu och åkt bil så det räcker och blir över.

För övrigt så jobbar jag på ridskolan nu, svettigt värre. Fick chansen att rida lektion idag på lillponnyn som fövandlades till ett monster och stod mer på två ben än på fyra. Han accepterade inte riktigt att jag krävde lite av honom, fick doch öva mina reflexer lite genom att slänga mig runt halsen då hans ben flög upp i skyn. Kul var det dock!

the quiz

jag förstår dig jennifer! haha

Kvällen gick iaf enligt planerna, mysi.
Leo och axel hade köpt en blomma och fyra burkar barnmat till mig i försenad födelsedagspresent. TACK. guld värt.
imogron börjar 7, dags att dra sig. hörs

she would have been a sweetheart

Sköööön jobb-dag idag. Gjorde inte många knop, men å andra sidan fanns inget att göra. På lunchen satt jag ute i solen med en låda jordgubbar och en bok. Gillar att jobba på ridskolan. Gillar skarpt.
Ikväll ska jag åka en svänga till ishallen och kika när Batman coachar småbarn sen ska jag ta med mig halva BFO till ridskolan för att utfodra hästar innan det blir fika at mi casa. GÖTT!
Om det går enligt planerna vill säga...!

heeeelt okej

ville bara nämna en sak,
PET SHOP BOYS

love love love love osv

MmmmMMmmmmM! Min hals mår bättre än någonsin. Jag måste ha svalt a lot taggtråd i sömnen.
Nu ska jag laga middag sen bege mig mot brumpan för att se lite tv med söta tjejer.
GÖTT

döktiiiii

killen kunde köra bil, fullt godkänd!
körde mig till raggarn så jag fick köpa mina efterlängtade halstabletter

JOHAN BÖGMAN

för övrigt så väntar jag på att mina kära BFOare ska komma och hämta mig så ska vi ut och åka. Johan Fästman aka. Westman har ju som tagit körkort idag.
DÖKTIG BUBBEEE, graatttiiiisss!!!!!

moget

okeeeeeej, jag sitter och lyssnar på jenny from the block. SWEET
hähä

toppen, så jävla många tummar upp

Den här eftermiddagen var bästa på länge. Eftersom jag är sjuk så jag inte kan träna så blev det till att traska ner till byskogen efter jobbet och hänga fett. Tiden spenderades i/på sandras soffa/golv framför KENNY BEGINS. Fulare film har nog aldrig gjorts. Men trötta som vi alla var så var den så jävulskt rolig. Kenny Starfighter är ju så irritersam så man bara vill slå ner honom.

Mamma tror jag har feber men jag tror mest att jag är så irriterad på mitt utgångsläge att jag blir överhettad. Mamma vägrar tro på att jag blir frisk till i helgen så att jag kan tävla. Jag tror jag blir det. Dessutom vill dom få med mig till Öland redan på torsdag fast det var bestämt att jag ska åka ner på söndagkväll EFTER jag tävlat.


sommarjobb

jobba jobba jooooobbbbaaa.
Snart avklarat andra dagen här på ridskolan, känns inte som ett jobb dock. Går bara runt och pysslar lite, rätt svettigt iofs.
häst

gladast

MEN SJUKARE.

halsinfektion, lock för öronen, täppt näsa, seg seg seg.
TACK GUD

lovegame

förresten kan jag nog vara lite sliten för att jag dansade så fint till lady gaga inatt också.

KUL VARE

it was so easy

men tröttare. Jag har lite känningar på att jag börjar bli sjuk. Täppt näsa, helt slut i kroppen osvosv. Yran var grymt rolig för min del, helt sinnesjuk. MEN, dessa sena nätter och intensiva dagar vill ha betalt av min kropp i efterhand känner jag. Så nu blir det sovtime eftersom det väntas jobb imorgon. Jobbjobbjobb och sen myskväll med matlagning och film i byskogen. Hlrde vi skulle se bruno, hörde den var sämst men vad gör man inte för mina bästa.

puss och hej

lördag

trött-tröttare-tröttast.
lätt värt.
hörs

RSS 2.0