KRETA

Kvällen spenderades i soffan med PS, I love you, Frida och Ingrid...plus att packa men nu är det klart och från och med imorgon och en vecka framåt är det grekland grekland grekland som gäller för min del...såååå HA DET SÅ BRA ALLA!

   
 
Åh, vad kul vi ska ha. Nu ska grekerna få se på snygga b-rudar


getting clooooser

Tillbaka efter en händelsrik tur till Ede, dvs Holtans stuga. Vi försökte oss på att fiska, vi var sämst. Vi frösökte oss även på att knuffa Johans bil uppför ett litet krön, där var vi också sämst. Bilen blev tvungen att bogseras.

I övrigt satt vi ute mest hela kvällen igår och grillade korv, löste gåtor, drack fanta och halvsov. Otroligt tiptop och något vi skall göra om. Tack mina fina vänner.

Nu ska jag se över vad som behövs till grekland och packapackapacka. Har plockat fram allting men tror jag måste rensa lite, skulle jag ta med allt skulle jag behöva fler än en resväska. Måste hitta mammas solhatt också.


äventyr

NU ÅKER VI TILL HOLTANS STUGA OCH FISKAR OCH MYSER UTAN STRÖM.
Najs

ZAKYNTHOS


planering

Johan kom igår på den fantastiska iden att packa in mig, sofia, nathalie, erik och holtan och åka till holtans stuga ikväll. Ingen ström, utedass, marshmallowsgrillning och lite fiske känns faktiskt rätt lockande, eller okej, inte utedasset men det andra.

Så idag ska jag ägna min tid till att packa inför grekland och träna innan det blir dags för avfärd.

knock you down

Suttit i mångamånga timmar och försökt organisera musiken på datorn. Vill inte att allt ska vara i en enda röra med genrer och artister när det ska föras in på MIN NYA IPOD. Hehe.

Nu kom Johan hit, han tog dock med sin egen dator så vi är upptagna på olika håll för tillfället men det ska det bli ändring på. Kände att soffan och en film lockade nu.

Hörs hej

IPOD NANO

Got to show you mitt nyförvärv.

 

Beställde i förrgår, kom idag.
16 GB, namn och telefonnummer inristat på baksidan, videokamera..osvosv. Fin


GOD MORGON SVERIGE

När man har vaknat av sig själv klockan 7 flera dagar i rad börjar man undra vad problemet är. Halva jag skriker efter en sovmorgon, andra halvan är nöjd över att få vara uppe med tuppen och kunna uträtta massa saker. Och andra sidan har jag aldrig kunnat tagit en sovmorgon utan att kliva upp och känna ångest över att halva dagen är bortblåst. Det är så jag är, gillar inte att sova för det är så trist, skönt visserligen men tråkigt.
Johan däremot, han tycker inte riktigt om när jag vaknar klockan 9 en lördagmorgon och lyckas väcka honom. I'm sorry...not.

Det jag skulle komma till var att jag faktiskt varit uppe hela morgonen och jobbat med pappa ute i verkstaden så nu är jag frusen rakt igenom och längtar efter mina nybakade bullar. Sa aldrig igår att jag såklart lyckades bränna min otroligt mustiga biceps på en plåt jag nyligen tagit ur ugnen igår. Ser dock ganska hardcore ut!

här var det andra bullar

BRITTA KAN!


ÅRE and STORLIEN by day

Jag och Nathalie tog lilla bilen och brummade iväg igår. Vi tog en dagstripp för att överraska våra kära snickare som är stationerade i Storlien och Åre. Började med Storlien och efter att ha kört fel 4-5 gånger så hittade vi till Holtan. Han tyckte vi var smått dum i huvudet som åkt över 15 mil för att säga hej. Det tyckte inte vi. 

Hade sedan en fikastund i bilen innan vi bestämde oss för att bege oss till Åre och överraska snickare nummer 2. Han såg ut som ett glatt frågetecken när vi vandrade in bland alla hammare och bräder och trodde inte alls på oss när vi sa att vi även varit till Storlien. Lagom till middag kom Holtan till Åre och sedan bjöd han och Johan oss på middag på Broken. Lyckad eftermiddag/kväll.

Gårdagens + var förutom att jag och Johan firade 6 månader så var det att få se honom utan mössa i regnet, dvs lockar lockar lockar, söt!
Gårdagens - var vädret. Regn, blåst och kallt. Ville knappt kliva ur bilen.


äventyr

Man kan ha kul även fast det regnar och blåser ute. Blev nyss bjuden på en brunch a la americano hos Ingrid. Top notch!

Nu väntar jag på Ms X så ska vi...fsdklfhwenduiwehdias. Säger jag inte, blir en höjdare det här. På återseende.

I'm so excited, nanana!!!


god could be funny

Efter många om och men lyckades vi hitta till tegelbruket i Vålbacken runt 23-tiden igårkväll. Trodde jag skulle vara sådär rädd som jag brukar vara men det gick över förväntan, vågade mig upp på övervåningen till och med. Inga lik, inga andar, inga knarkare, ingenting förutom ölburkar. Tack och lov kan jag tycka.

Var uppe med tuppen idag och skulle in och lämna mitt CV, men näää, då ska personalansvarige vara sjuk och igår satt hon i möte hela dagen. I am a lucky, lucky girl.

Strax blir det en powerwalk och sedan umgänge med bästa grannarna. Felix, vår lilla pojke som åker till Uppsala imorgon för att bli doktor ska hejdåpratas med och hejdåkramas med.

planering

Lääängsta och trevligaste fikastunden blev det idag. Nathalie och Sofia gjorde mig sällskap. En massa planering blev det och redan ikväll bär det av ut till något gammalt tegelbruk på annersia för att leta efter spöken. Jag är en aning skeptisk fortfarande då jag med största säkerhet kommer kissa på mig av rädsla, eller nått.

Imorgon blir det hemligheter hela dagen lång. Spääääääääääännande!

boring boring boring

Känner att jag vill ha något att vakna upp till på morgonen, ett jobb till exempel. Nu går man och degar halva dagen, känns inte riktigt som mig. Jag vill ha fullt upp om dagarna.

Ska iaf in på step in och förnya mitt träningskort, sen vet jag inte så noga. So looong

händelserikt

Fotboll, en jäkla massa tacos, uníversums sämsta skräckfilm och en lyxshake senarfe har jag kruoit ner i sängen och ska sova, hyfsat tidigt till och med.

Det är vad dagens äventyr har bestått av då roadtripen inte kunde fullföljas pga förhinder, men det stoppar oss inte. Vi tänker så det knakar och har bestämt oss för att hinna med fiske, shopping i sundsvall och andra dagsutflykter innan veckan är slut.

SEDAN BLIR DET GREKLAND. Om en vecka chix, om en vecka är vi på Kreta, bless god.


LÖRDAG

Finns ingen tid att skriva.
Igår skönaste kvällen på länge. Mötte upp med Nathalie, Leo och Mia på maxi och handlade tacos så det skulle räcka till en hela arme kändes det som. Sedan begav vi oss till Ås och en efter en började det stora gänget droppa in. Mat, trevligt sällskap, vänner-spel, film och en Lyxmilkshake på MAX gjorde kvällen fulländad.
BRA FOLK.

Nu ska jag ut och leta äventyr med Nathalie så vi vet inte riktigt än vad eftermiddagen och kvällen bjuder på, stay in touch.

ISAAAK

Hej då Isuck, hej då Isuck, hej då Isuck!


TJOLAHOO

En himla mysig kväll var det igår. Kul att sällskapa med två flickor som blev mer och mer på örat för varje kvart som gick. Även första gången jag hade trevligt på marite, den lilla stunden jag var där, träffade mycket folk jag kände.

Sedan blev det raggarn med Nathalie och Holtan. Johan tappade vi bort då han drog iväg och gömde sig efter han sladdat litegrann.

NUUUU måste jag städa i ordning och sedan handla mat då jag får finbesök ikväll av BFO och flickorna. Middag står på agendan, nathalie är en räddare i nöden och hjälper mig med tillagningen. IMORGON ÄR DET ROADTRIP!

all night long

Är meningen att jag ska sitta i krokom och frysa och kika på Sofias match just nu. MEN blev lite förskjutet. Kom nyss från step in, trött och jävlig, och måste nog få i mig något att äta innan det blir att tänka på någon match här. Annars funderar jag på att sedan bege mig till byskogen och sedan möta upp med Nathalie för att säga hej då till lilla Isak på marite.


OOHH YEEEAH

SLEEPING IN MY CAR, lalalla! Lyssnar nu.
Helt annan betydelse får den för mig nu ist för "make som love, I will undress you". Tänker mer att det vore perfekt om jag, natta och fia kunde få tag i en fetingbil så vi kunde sova i den under vår lilla tripp. Får tyvärr bara plats med en halv rumpa och ett huvud i nathalies bil just nu. To be continued...!

dum av dig

IKEA för hela slanten igår. Kom hem med en helt ny uppsättning av garderober och inredning till den. Tapeterna är bestämda också så nu ska de också beställas.

Sen blev det "norgemöte" hos Nathalie med henne och Sofia. Gick sisådär med den planeringen, slutade med att vi planerade en tredagars roadtrip med start söndag. Får se vart det bär, temat är LIVIN´ON THE EDGE!
Vem vill inte liksom!?

Förena oss Pokémon!


fiskar, middag och granne-power

Klar med det jag skulle göra idag och dags att krypa ner i sängen strax för imorgon bär det av till sundsvall. Tapeten är så gott som bestämd och nu ska vi bara matcha med lite finfina grejer.

Glömde även bort att säga att jag hade en trevlig sammankonst här hemma igår tillsammans med emma och felix. Jag vågade se hela shutter island, jag vågade sova på nedervåningen, jag vågade sova själv....jag vågade inte sova med släckt lampa. Ett steg i taget.

Har ett trevligt samtal med linda på msn nu. Evigheter sedan man hörde ifrån henne, den lilla stockholmsjäntan. Hon berättar att hon ska döpa sina guldfiskar efter mig. Britta, Linnea och Jönsson. Kan det bli bättre, fan va fint!

less

Middag hos Sofie ikväll. Tjejmiddag för att vara exakt. Det var längesen och det kan gå hur som helst.

Dagen: Olja bro, vara ledare på friidrottsskola, träna, basta, köra bil.

morgonpigg

Hemma efter en timmes morgonpromenad. Hamnade nere i skogen på en bänk där jag bara satt och kikade ut över en mysig liten glänta, solen låg på och jag trivdes. Hann även med ett besök hos farmor och farfar och deras ankor.

Nu blir det en dunderfrukost och något avsnitt vänner. Bästa möjliga start på dagen

solklart

Slipat halva bron till mammas atelje, resten imorgon då. Ännu en gång damm överallt.

Nu ska jag sova i min stooola stooola sääng. Ska kika på ännu fler tapeter imorgon, nu händer det grejer.

blöblö

välja tapet må vara det tråkigaste som finns.
dör långsamt inombords

laughing with


.

Ryktades om att vi ska åka och kika på nya tapeter och diverse saker. Mamma och pappa är lediga i veckan och är nu fast beslutna om att bl.a mitt rum ska bli ordninggjort.

Sedan ska jag tvätta bil och slipa/måla ytterligare en bro. Jag ska.

HELG

SOVDAGS NU.
För trött.
Efter besöket hos matilda igår begav jag mig först till ås för att ge heztarna nattmat och sedan till frösön för att åka longboard med grabbarna. Sjukt kul, jag är dock lite fegare än dem men det är bara för att jag vill undvika de fina vurporna de visade exempel på igår.

Idag bjöds det på hockey(äntligen), bilbingo(ingen vinst), två besök hos nathalie och hulken på tv hos Swallex. Fullspäckat schema har det varit och nu ska jag banne mig sova. Sleep tight

från och med du

Hoppade över hockeyn och tar det imorgon istället. På tok för trött nu.
Tänkte lägga mig i soffan en stund och vila batterierna innan jag nog åker till Brunflo och födelsedagsbarnet Matilda. Sen snackades det om longboard ikväll, kan hända att man dör. Minst.

puss

Lilla snutten


lööööördag

Blev en snabbvisit hos Lina och festarflickorna igår, kul att se dem på g. Jag för min del var inte överpepp så jag hängde med kära bfo, nathalie och sofia på olerays uteservering innan vi hamnade i swallows soffa med en väldigt gammal batmanfilm.

Idag är tanken att jag ska hinna rida avalon, träna på step in, se sofias match klockan 14 och sedan eventuellet lite hockey. Allting ska matchas av trevligt sällskap så jag tror att det här går alltså.

Imorgon är det bilbingo.

TRAKTOR

Funderar på att gliiiida in till stan en sväng. Mamma och pappa for till Sthlm i förrgår och lämnade en bil till mig. DE E GÖTT!

Dock bilen som alla kallar för den stooora traktorn. Jag ser det mer som en liten lastbil med en lyftkran på flaket. Känner mig rätt maskulin när jag kör den, HÄR KOMMER JAG.
DE E GÖTT!

äckligt äckligt äckligt

Att bli väckt tidigt tidigt tidigt på morgonen av flugor som flyger runt huvudet och sätter sig på en är bland det värsta som finns har jag upptäckt en andra gång. Ännu värre är det när man öppnar ögonen och ser två flugor göra små flugbarn på ens arm. Förbannat.
Det slutade med att Johan klev upp KLOCKAN NIO, lär vara första och enda gången. Jag insåg iaf att det inte fanns så mkt annat att göra än att kliva upp jag heller, kunde räkna till 6 flugor som flög runt i rummet.

MEEEN, ikväll kom revanschen. Tog nyss flugsmällan och gick bärsärkagång och mosade varenda fluga, kändes skönt även fast jag i vanliga fall brukar vara den typen som "nej, döda dem inte, fånga dem och släpp ut dem ist". Idag gick inte det.

springa springa springa

HADE EN FIN DRÖM INATT OCKSÅ.
Drömde att jag skulle springa 100m och jag var ööööövveeeerrrlycklig och sjukt taggad, men nä, då vaknade jag.

Skulle bara säga det

be mine

Åt den godaste tacosen på länge igår och på det en ännu godare tårta, MMmmm, ibland gillar jag mat!

Blev fast i stallet i ett par timmar idag, en lite ridtur, lite sanering och massa skotta spån. Får ta det som ett träningspass som jennifer tjatade om hela tiden.

Nu var tanken att jag skulle sitta vid datorn i fem minuter, det blev snarare femtio. Ska göra mig lite fika och sätta igång första säsongen av familjen Macahan som jag lånat av Frida. Nu jäklar ska vi tillbaka till 90-talet då jag som en liten flicksnärta älskade den serien. KALAS


18.02

Har precis påbörjat att baka en fin tårta. Den ska nu garneras med lite jordgubbar och sen ebger jag mig till Lugnvik och mina små hästkompisar. Middag(vad/var/hur vet vi inte) och sedan min tårta, fan vad oslagbart hörrni.

Dock missar jag ju en rafflande volleybollmatch i odensala men tycker att nathalie ska få känna hur det känns att vinna en gång också så det är nog bra att jag inte är med.

allt och ingenting, verkligen ingenting

Händer inte mycket om dagarna nu, gud jag måste skaffa ett jobb. Är på god väg, stylat till CVt lite mer och tänkte åka in till staden nu efter jag ätit. Steg ett.

Jag såg I am legend igår och jag kunde sova med släckt lampa, det tar sig. För ett par år sedan hade det inte varit möjligt även fast någon sovit bredvid mig. Vet dock inte om jag skulle klara av en egen lägenhet än på ett tag, inte för att det är aktuellt men man kan ju alltid fundera.

Hästkompis-middag ikväll. Looking forward, wooooow

TRÖTT

2,5 timmes ridtur i regn är inte att rekommendera. Kall, blöt, stel!

Nu ska jag träna lite muckler och kondition och sen ska jag till Sir Axlot och titta på film.
hörs


JW

Kikade nyss klart på Snabba Cash men måste säga att den inte alls levde upp till de höga förväntningarna jag hade, nono!
Sovdags nu och jag svettas som en ggGGgGgrrRiisSS!

FIKA

Blev en dubbelfika idag. Först proppade jag och Mårten i oss det vi varit och bakat (läs köpt) på Maxi och sedan kom Ingrid och Felix så då var vi tvungna att fika ännu mer. Har druckit så mycket kaffe så kommer aldrig kunna somna ikväll, måste nog ut och gå för att göra av med lite energi.

Imorgon blir det till att rida hem Avalon från betet. En ritt på 2-3 timmar, minst. Förra året började det spöregna mitt i allt så jag bävar lite inför imorgon. Ska klä mig varmt den här gpngen iaf.

måndag

Åker till Step In nu. Söker sedan jobb. Kommer sedan hem. Bakar lite. Mårten kommer. Min dag.

JW

vinst, viktigt!

150 spänn, hundrafemtio kronor rikare efter 3 timmars bilbingo. Vad himla roligt vi hade alltså!
Skämt åsido, det var faktiskt lite småtrevligt, alla hade flyt i sitt prickande förutom leo som prickade i fel siffror. Övning ger färdighet, nästa söndag bär det av igen!
Imorgon kommer Mårten och hälsar på ute i Ås och innan det ska det tränas, vilat hela helgen. Börjar få lite abstinens så allt är i sin ordning med andra ord.
Ska gå och kika hur det går för Johan och Holtan nu som håller på med grabbiga saker, kopplar bilstereo och sådant coolt.

BILBINGO, koolt

Sov till 12 idag, tror faktiskt det är rekord. Det är något med min nya säng, gör att jag bara vill sovasovasova.
Har hunnit med två rafflande volleybollmatcher med BFOarna, sofia och sanna också. Mitt spel tar sig måste jag säga men fortfarande klart sämst på planen, hör suckar av mina medspelare så fort de ser jag får bollen, hehe!
Sitter på en varm baksida i Odensala nu och ska beställa lite pizza innan det bär av till furuparken för att ta min bilbingo-oskuld. Hörde att det var någon i vårt gäng som skulle kamma hem 15000 pix ikväll, hörde att denna någon var jag. (Man får faktiskt hoppas).

aspåsnäset

Det blev dans, massor av dans.
Vissas stilar fattar man ingenting av så då står man bara och stampar och tror man hittar rätt takt och vissa, jaa, vissa är riktigt bra. Eller så är det bara jag som är dålig men kul var det!

Nu kom Johan hit och jag tror minsann det stod en hink med smultron i kylen så ska nog bjuda han på lite kvällsfika. Imorgon pratades det om bilbingo, hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

godnatt!

FRIIDROTT

Struntade i träning och beslöt mig för att spendera pengar istället. Sagt och gjort och jag är nöjd och belåten! Gick över stortorget när jag hörde ett snabbt lufsande bakom mig och där kommer Johan springande. Lyckades övertala honom och hans longboard-vänner Alex och Erik, att följa med mig till Krokom kika på friidrott. Ännu en gång sagt och gjort så satt vi på Krokoms IP och kikade när Simon, Leo och Samuel sprang 100m.

Fa-an vad det kliar i kroppen när jag satte fötterna på löparbanorna. Blir så väldigt taggad på att tävla. Var ju månader och åter månader sen jag sprang över en häck sist eller hoppade lite stav. Det river lite i mig inombords faktiskt, blir så less på detta inflammerade knä. Fly förbannad är ett annat uttryck!

Ske ma el ske ma dääns?

Blev en mysig kväll i byskogen igår. Film, middag och munnar som gick i ett. Ås-gang-bang!
Ska skjutsa in mamma till stan snart och sedan beger jag mig nog och tränar, eller om jag åker till krokom och kollar på friidrott, har inte bestämt mig ännu. En sak vet jag och det är att det står dans i aspåsnäset på schemat inför inatt. LÄNGESEN!

träna träna träna träna

Färdigtränad. Tappade modet lite när jag kom in på step in och var peppad att köra hårt när jag ser en tjej, ifos mycket äldre än mig, men hon lyfte tungt och körde på utan problem så då gick jag och gömde mig bland pilatesbollarna istället och körde mitt rehab pass under frenetisk energi....nästan!

Nu ska jag till jamtlibryggan och äta middag med flickorna.

FISKE

Efter många om och men åkte vi till Lit. Trodde inte vi skulle ta oss hem pga för lite bensin, men det gick.
Vi hackade mask, vi åkte båt, vi fiskade, vi fick ingen fisk, vi åkte tillbaka till stugan, vi tog fram fisk ur frysen.
Sen satt vi där klockan 2 inatt och åt stekt abborre på knäckebröd och drack kaffe. Som Johan sa när vi åkte hemåt igen, "det gäller att ta vara på dessa sommarkvällar". Det lyckades vi ju faktiskt med nu.

Vi var inga stekare där vi satt med flytväst och tonvis med kläder men vi var banne mig livsnjutare!

spontanitet

Blir en spontanresa till Lit nu med Johan och Sofie. Sandra och Tony väntar där på oss. Antar att natten kommer bestå av att meta och se film. Blir nog bra det men måste medge att jag var bra skeptisk i början när jag satt där i solen på jämtkraft arena. Dags för er att ta körkort flickor!


Johan och fönsterputsning

Hemkommen från gymmet och axelpartiet är t-r-ö-t-t. Det som var meningen förvisso så jag ska inte klaga.
Hade knappt hunnit innan för dörren när jag hör en bildörr slå igen utanför. När jag öppnar och tittar ut står Johan där med en ros i handen och har nyss kört hem från Åre. Lilla hjärtat mitt!


Iallafall, igår när jag putsade fönsterna så tog ju jag ett par kort.

 
Före----------------------Efter
 
Före-----------------------Efter


use somebody

Okeeej, OKEJ! Nu ska jag ta tag i det här.
Nu ska jag söka jobb.
Och klippa gräsmattan på åkgräsklipparen.

Önska mig lycka till, till båda delarna!

ooooooonsdag!

Putsat allaaaa fönster nu. Tog sin tid men fint blev det, tog faktiskt ett par bilder så ni ska få se skillnaden.

Fick agera lite chaufför nu till hanna som skulle till odensala och karin som skulle till edvin. En tur på 45 min som hade gått mycket snabbare om jag inte hamnat bakom äckliga husvagnar och massor av släpvagnar som tar upp hela vägen och kör snigel. Något som gör mig väldigt irriterad.

Men nu ska jag iaf hämta upp Matteo och Sofia och åka och ha lite filmkväll i hooden. Alex ska ta med sin hårddisk och då vet vi att det kommer dröja en halvtimme innan vi lyckas välja film och sen måste vi byta efter ett tag för att filmen vi valde är så dålig. Been there, done that!

flugskit

Nu har jag putsat, få se, 17 fönster....och fler ska det bli! Tog en mellanlandning för att äta lite lunch.
Vill bara bli klar, dammigt, döda flugor och spindelnät överallt.

Magen kurrar, på återseende!

träna träna träna träna

Satte mig ner för att försöka få ihop ett vettigt träningprogram. Inser att det kommer krävas en massa planering och letande av övningar. Har tränat med skivstång i tre år och nu är de övningarna inte till någon nytta så dags att leta.

Om två timmar är det morden i midsomer, sista avsnittet för den här sommaren. Nästan så man fäller en tår. Har kommit in i ett riktigt tv-mood och vill kolla film och serier hela tiden. Kan det vara så att jag är lite väl uttråkad med tillvaron? Jaja, det kan vi förändra på senare nu har jag ett träningsprogram som måste bli klart.

innan du glömmer mig

En lunch med sofie&sandra, ett träningspass med alex, panting av burkar och en blixtvisit hos nathalie senare och jag hamnade här. Har inte ens duschat efter träningen, tappade som orken märkte jag.

Har iaf pantat för 680 kr, igår och idag. Vem behöver ett jobb, 680 kr på en timme....ja just, EN timme och sen var det slut på det jobbet. Tror det är dags för mig att inse att sommarlovet är slut och att jag måste fixa ett jobb, det blir nog bra.


morrn morrn

Jag vaknade 07.21. Förstår inte vad problemet är men det var ju bara att kliva upp. Så nu har jag målat fönsterkarmar och ska snart åka och panta femtielva backar med tomglas!

sömnproblem

Fick sällskap av självaste Swallow himself på step in och han var asstark men jag var starkare, precis som vanligt! Åkte sedan hem till sjuklingen som slöade i soffan och tittade på vänner samtidigt som han spelade harpan, ibland har han lite för mycket fritid.

Ingrid gick nyss hem och jag tror det är dags att sussa lite. Vill vakna tidigt och slippa sova bort hela dagen, jag vet, riktigt normal nittonåring. Måste dock medge att jag med glädje går och lägger mig på kvällarna sen jag köpte ny säng. Trodde det var sova som sova trots storlek på sängen men jag hade fel, sova har blivit lite roligare nu, LITE!


JW

Sen har jag ju en liten sjukling i Odensala som fyller 19 idag. Dagen till ära fick han feber.
Grattis min kära!


2 augusti

Jag är glad att yran är över. Har haft en kanonvecka ochd et känns som man varit överallt och ingenstans. Jag har fortfarande träningsvärk sedan Leo och Kenths lilla sammandrabbning i lördags. Fyra lag och blodigt allvar i ölbrännboll, volleyboll, dragkamp, ölhävning, vattenballongskastning och musiktävlingar. Slutade dock 3a men huvudsaken var att vi slog Johan och Nathalie, viktigt.

Så kroppen är inte helt fit for fight, märks att jag ínte har tränat ordentligt på två månader men ska bli ändring på det så fort knät har läkt ihop. Nu ska jag ut och göra lite nytta och sedan ta ett besök på Step In.

RSS 2.0