sooool

Snart snart snart är det fika hos Slemmi. GÖTTTTT. Somnade ute i solen när jag läste, svettsvettsvett var vad det resulterade i. Nu kom mor och far hem från deras vistelse på Rhodos samt Västerås, skönt med lite ordning i huset igen. Får dock återgå till att sova i min säng igen, måste nog erkänna att deras är skönare.

HEJ

vimmel och trevlig kväll

Igår var det kanonväder och jag stod inne hela dagen. Det var ju mindre kul. MEN, på kvällen blev det grillning på Andersön och sedan en sväng på Marite. Det var ju däremot mer kul. Kul tills jag och Emma fastnade på en vimmelbild. Jag ser halvdrogad ut och sen ser jag att den där bilden är med på tre ställen på mittnöje idag. WEHO! Fast vad gör det, jag är ju snygg. Nu ska jag springa och svettas.

 


fullt ös, medvetslös

Nu väntar jag på att mitt nyskurade golv kan torka så jag kan få svabba av det en gång till. Luktar gött, blir mycket ljusare också. Helst ska det väl knäskuras men någon måtta får det vara. Nu har jag städat så det räcker och blir över för ett tag. Får trycka på andra som ska städa istället, host Johan! Fast han kan ju vara rätt bra på dammsuga bara han får en öl till. Muta går ju alltid.

Har tagit mig en löprunda också. Kan intala mig själv när jag är ute och springer och det känns helvetes-tungt att "imorgon måste du vila, benen ska inte kännas såhär tunga." Dock när jag vaknar nästa dag så mååååste jag ut ändå, är som att vägarna ropar på mig. Tur är väl det för man kan inte vara nöjdare än vad man är efter ett svettigt träningspass.

Over and out!

städning

Idag har det skurats box, efter box, efter box. Skitigt, jobbigt, äckligt men nu är det rent och fint, lagom inför sommaruppehållet. Roligast var att stå och spruta med högtryckstvätten, att sen behöva skura torkat hästbajs och smuts med en rotviska var inte lika kul.

Nu ska jag läsa lite Harry Potter, snart är det ju dags för sistasista filmen. Vilket äventyr det varit, MmMMmmmMMm!

första dagen på veckan

Jag har dammsugit, dammtorkat, vädrat sängkläder, bytt lakan, putsat fönster, putsat spegel, skrivit ut bilder, bakat en kaka och sorterat tvätt. Det här nu på ca 2 timmar. Jag är nöjd med mig själv. Nu kan jag ha min lediga dag senare i veckan och njuta av ledighet och inte städmani.

I övrigt så har jag och pattis sprungit intervaller och gått utfallssteg ikväll, skön t. Sen har jag sysslat med veckoredovisningen i spelet idag från 6.30 till 16.00. Vanligtvis tar det cirkus 30-60min, men inte idag. Huga, det var krångligt. Inga siffror stämde men tack vare hjälp från bra arbetskamrater så fick vi till det hela til slut, heja ICA!

nu ska det duschas och sovas. Hej ridskolan imorgonbitti.

god morgon

Då var det dags att brumma till Kvantum. För ovanlighetens skull var jag rätt pigg när klockan ringde. Det man önskar då är ju bara att få lägga sig på Johans bröst och somna om, att han ska stänga av snoozen och att man får en dag utan jobb. Får bli någon annan dag.

Jobb till 16 sen väntar en god middag hos farmor&farfar. Karin kom hem från Rhodos igår också så nu är vi ett syskon till hemma. Väntar vi en månad till så har vi syskon nummer 4 här också.

SÖNDAG

Börjar 6.30 imorgon så tror det är sovdags nu, undrar hur det kommer gå dock. Att ta en powernap i 18-19tiden är kanske inte det ultimata, fast det var ofrivilligt. Tänkte läsa en god bok men somnade istället.
Ska göra ett nytt försök nu men bara för att jag MÅSTE sova så kommer jag inte bli sömnig av att läsa. Vänta på Johan måste jag också göra, han som skulle vara här runt 20. Han fastnade väl med motorcykeln kan jag tro. Jag har ju istället haft trevligt sällskap av lite chix så jag ska inte klaga. Ligga ute i gräset, i solen, en söndagkväll ska man inte klaga på. Natti

.

Då var midsommar avklarad. En trevlig tillställning i ett partytält på Oscars bakgård. Mycket mat, trevligt folk och en sen natt. Kanon!

Sen har det bara degats. Det hade jag längtat efter, en helg utan krav och med fri tillåtelse att ligga i sängen halva dagen samt äta massa onyttigt. Kände dock att jag behövde en löptur så man inte blev alltför slö. Sprang runt Ösa men jag kände mig oerhört otaggad, gick då och då och ville bara hem, dålig musik hade jag i öronen också. Nu blir det lite rump- och magträning innan jag äntligen kan hoppa in i duschen.

MIDSOMMAR

Hemkommen från en fikastund med Åsflickorna. Myspys och morotskakan var god.
Imorgon vankas fezt i Oscars trädgård. Partytält, champangefrukost, blomsterkrans och roligt folk. Hoppas spöregnet som jag ser utanför fönstret uteblir. Solen kan också få titta fram. Då kan man ju ha klänning, eller inte. Har smaskiga myggbett på baksida lår efter att jag var åskådare till fotbollsmatchen i offerdal. Jävlajävla. Tror kanske det är bäst ändå att jag inte visar mina bleka ben, de andra gästerna lär ju bli bländade.

Hejhå

ÅSBYGDENS RYTTARFÖRENING

Åååh, vilka fina arbetskamrater jag här. Inte bara på Kvantum utan också på ridskolan. Har varit på personalmiddag på Brunkullan ikväll. Alla är helt olika individer men jag stortrivs. Jag citerar Christer Ulfbåge samt Johan, VI ÄR PÅ GÅNG! Ridskolan är på gång, heja framtiden.

Nu ska jag vara sentimental. Min fina lilla Guldstjärna blev tydligen avlivad bara ett par månader efter att hon flyttat från Ås. Trots att nästan ingen orkade med henne, trots att hon hoppade upp och ner, hit och dit, trots att hon var tokig på lektion och man var tvungen att avbryta för att ta med henne ut i skogen....trots det, så var hon en klippa för mig.
Jag stortrivdes med henne, hennes energi, nyckfullhet och gensomsnälla hjärta! Tokfia.


morgon

Sängen har aldrig varit skönare än imorse. Klev upp vid 5 för att hinna piggna till, äte lite gröt och läsa tidningen innan jag skulle hämta bruschan. Kände mig väldigt vuxen, eller snarare som en tant. Bror och Anni gick och sussade nu men jag ska vidare ut i elljusspåret för några varv och sen blir det jobb. Sen kanske jag får ta mig en powernap. Imorgon är sista dagen på den här jobbperioden, 10 dagar i sträck har det blivit. Egentligen ingen fara men skulle vara skönt med en sovmorgon. Äh, snart semester.

Skrapade även fram 50kr på triss nu på morgonen så dagen har ju iaf börjat bra. Och bättre ska den bli för ikväll kommer det chix på middag.

natt

trööööööööööööööööööött.

Ska hämta bror och Anni klockan 6 vid tåget imorgon så nu är det natti.

Life

Klockan 5 ringde klockan och istället för att sova en timme till klev jag upp samtidigt som Johan och tog en promenad när han brummat mot Åre. Har inte varit särskilt trött på hela dagen men det börjar komma nu. Ska försöka piggna till så jag orkar med en ridlektion sen. Har sett några bilder sen i fredags, jättefina.

Igår åkte mamma, pappa och Karin m.fl till Rhodos och det är först nu jag känner hur avundsjuk jag här, måste nästan ta en sista minuten när jag får semester. Lite spontant sådär. Iallafall så blev jag och storasyster så himla oroliga när resenärerna aldrig hörde av sig och berättade att de kommit fram. Alla mobiler var avstängda osv, slutade med att vi ringde Arlanda och checkade. Planet hade landat finfint där nere och mamma hörde av sig några minuter senare. Blev rätt panikslagen där.

Nu ska jag slänga i mig lite av det som blev klar av min trerätters-middag jag lagade till Johan igår, sen ska jag träna på att vara ensam hemma och vänja mig vid tanken på att sova ensam inatt.

träning

Blev finfina bilder idag, sa de iallafall. Hopp och dressyrbilder samt avsuttna. Ska bli affischer och reklambroschyrer så det låter ju kul att man ska få pryda något sådant. Duktiga, fina Avalon, lilla pållen!

Sen var jag och Ingrid ute och sprang runt Landsomberget. Kul att springa i skogen men fa-an, upp-ner-upp-ner-upp-ner-upp-ner! Tvingade henne att köra lite plankan efteråt så vi kan bygga lite magrutor, mutade henne med glass. Hon gick med på det, duktig flicka. Istället för att ta en fika eller se en film när man hänger med kompisar ska jag framöver börja träna med dem. Det är ju så kul, speciellt Sandra ska jag släpa med på en löptur. Deal?

HÄST

Nathalie tvingade med mig till Offerdal ikväll. Eller jag följde nog med frivilligt. Det var herrmatch mellan Offer och Bräcke. Trots att jag är Åsbo så hejade jag på Offerdal kvällen till ära, de vann dessutom så verkar som jag valde rätt lag.

Nu ska jag ta mig lite skönhetssömn så jag är snygg imorgon när jag ska agera fotomodell på ridskolan. Ska hoppa hezt och det ska tas reklambilder till ett heztgymnasium. Kan ju för en gångs skull sminka mig när jag ska till stallet då.


fikadags

Jobbat färdigt för idag så nu är det dags att tvätta bort hästlukten för att åka in till stan. Det är dags för en fikadejt med Elin. Har inte varit på stan på evigheter så ska bli skönt att sitta någonstans, äta gott, titta på folk och prata med en fin vän.

Häve ä näjs däy!

Vad gör musen?


När jag var ute och sprang idag så stötte jag på den här krabaten under första varvet då den bara satt mitt i vägen. När jag kom löpandes det andra varvet hade den ändrat sysselsättning. Vad gör musen?
Första gången jag använde videokameran i min iPod.


onsdag

Trodde jag skulle få vara ledig torsdag-fredag, som jag hade sett fram emot det. Icke sa nicke, jobb på ridskolan blev det då istället. Hoppas på korta dagar så jag kan utnyttja eftermiddagarna.

Är fruktansvärt trött så blir en tidig kväll ikväll. Innan det ska jag ta mig igenom ett ordentligt träningspass. Powerwalk+löpning, bättre jag går än tar bilen till elljusspåret. Det enda jag förlorar då är tid men får ju svettas lite extra då istället, min favoritsyssla.

pöss

kul tjej

Istället för att få några timmar ledigt mitt på dagen mellan jobben var det bara att rulla vidare från ridskolan till ICA. Jag hann duscha men inte mer. Så nu är jag väldigt trött och tänkte krypa till kojs så jag orkar upp i sextiden imorgon. Mmm, ledig torsdag, då tackar vi för en sovmorgon.

Fika nu. hej!

jöbb

Dags för jobb igen då. Vill ha mer helg, eller ett par timmar till iaf för ídag var jag trött. Snart har jag helg dygnet runt dock. Helg som stavas semester.

Nu är det frukostdags sen brummar jag mot Kvantum. Hej

söndag

Blev ingen vidare vinst på travet igår men fick ju se fina hästar, vara ute i solen och bara njuta av dagen. Idag blev det en spontanresa till Sundsvall med Sandra och Jozo. Tanken var att Johan skulle åka och kika på en MC men han stannade hemma istället så då tog jag med mig flickorna.

Nu ska jag äta jordgubbar och pussa på mitt lilla skäggtroll. MYSIGT!

traaav

Äääntligen helg. Johan beslöt sig för att komma hem från Åre idag istället för imorgon och det var en ljuv överraskning.

Hoppas på bra väder i helgen så jag kan få njuta av lite sol jag också, alldeles för lite sånt inne på Kvantum. Men vad gör det? Jag har ju så härliga arbetskompisar, som jag för övrigt köpt min första travandel tillsammans med idag. Jag, Erica och Blad slog ihop våra penningpungar så nu ska vi banne mig vinna på V75-storsystemet i helgen. Så kanske blir ett besök på travet i helgen och heja på heztarna. Jag som tänkte försöka klara en sommar i spelavdelningen utan att köpa ett enda spel, möjligtvis en trisslott, MAX!

Nu ska jag äta glass med familjen och sen se vad som erbjuds.

Puss!

high on life

Otroligt nöjd med dagen. Somnade i solen och har börjat inse nu på kvällskvisten hur mycket det tog. Blev en kräfta. Som vanligt. Får se om det går över i en hyfsad brun nyans men hoppas väl förgäves. Som vanligt.

Har under uppsikt stängt spelavdelningen ikväll, imorgon är det på egen hand som gäller. Så himla skönt att äntligen få gå på ett schema och kunna planera dagarna utan att vakta telefonen i förhoppning om att bli inringd på jobb.

Nu är det sovdags så jag kan kliva upp och fånga dagen...eller morgonen innan jag börjar klockan 11. Hörs hej.


Snart fyller jag 20 också. Då ska det banne mig vara en redig jordgubbstårta...och bullar...och rabarbersaft. Ljuva sommar!


onsdag

En härlig löptur och en ridlektion senare så har jag äntligen tagit mig hem och tryckt i mig resterna utav thaitakeawayN från igår. Fast blev nästan mer sugen på mamma och pappas GI-sallad. Ost, melon, skinka, äpple. MmmMm!

Nu har jag några timmar innan jag ska till Kvantum så då tänker jag lägga mig i solen. Var ju ungefär Kreta i septemper som man senast fick ligga i solen.
Blir bländad av min vita kropp.

nu är man igång igen

Det har varit långhelg och då sitter man uppenbarligen inte vid datorn. Har blivit bjuden på lunch av Johan, haft helkväll med tjejerna, jobbat, åkt longboard, myst, varit glad. Helgen har varit bra helt enkelt.
Vi följer upp den med mycket jobb och nu ska jag försöka komma igång med träningen igen. Jag tror jag är frisk, ont i halsen på mornarna men det går över under dagen. Blir tokig om jag inte får röra mig ordentligt snart. Sprang med Ingrid idag, brabättrebäst. Skön t!

Hann även med att tvätta fina golfen idag, såklart började det spöregna ändå så lär väl se alldeles geggig ut imorgon ändå. Men då gör vi om det.
 Nu ska jag äntligen sova, trött efter slit på ridskolan på morgonen och stängning på Kvantum ikväll. Huga, men imorgon börjar jag inte förrän 16. Kanon!

ikvääälllll

Precis hemkommen från en blåsig ridskola. Hopptävling på morgonkvisten och nu ska jag ladda om för att ha en mysig eftermiddag/kväll med chixen. Vi har massvis som står på schemat banne mig, till exempel middag på brunkullan. HEJHÅ!

Fredag

Idag hade jag äran att bli bjuden på lunch av Johan, ibland så kan han banne mig. Sedan har vi åkt runt på varenda motoraffär tror jag. Nu ska han köpa MC och ta MC-kort så nu måste han ju köpa massa skyddskläder. Dessvärre tänker han inte köpa en bike som man kan åka på, TRIST! Jag tänker dock ta MC-kort en vacker dag jag också. Kanske inte i år eller nästa år, men jag ska.

Nu smids det planer. Ska bege mig till Sunken för lite middag med ICA-vänner sen tror jag att Nathalie lyckats få killarna på g till att spela fotboll. Tror inte jag ska ta mig vatten över huvudet och försöka springa omkring med min onda hals, tror jag ställer mig i mål. Var jävulskt vass på det en gång i tiden.

Imorgon är det gaaals night out, det längtar jag till. Fira Mia, ett år sedan studenten..finns inte en anledning att inte fira.

promenix

Ett roligare inlägg kommer väl...förmodligen...sen..någon gång..kanske.
Tänkte gå en promenad med kusinen och grannen nu. Enda jag kan åstadkomma nu med mitt halsont.
hej

RSS 2.0