seg

Var är peppen? Vill helst sitta inne med en film eller gå och lägga mig. Så social är jag.
Vandrat på stan hela dagen, fyndade skor, byxor och en hårattiralj på rea. Sen en varm brie&salami-macka som inte smakade bra.
Det var min dag. Nu ska jag till kusinerna och äta middag sen får vi se vad som erbjuds. Film kanske?

hurtigt

Dunderskön promenad med Rebecca. Solen värmde och lilla Andy sprang efter och hoppade gärna ner i vattnet som rann i diket. I det ögonblicket önskade man nästan att man var hund så man fick dricka vatten.
Funderar på att dra en sväng in på Step In och bygga lite muskler och sen kanske vandra lite på stan. Får se hur det blir med det senare alternativet.

Idag kommer Johan hem. Då ska vi titta på Pirates. Det har han lovat! Jag har längtat. Måste ladda upp inför fjärde filmen som kommer snart.

HEJ

morning has broken

Dags att slänga i sig lite frulle tror jag.
Förstår inte det här, nu tycker jag att klockan är mycket. Hade helst velat stiga upp 7 och starta dagen, men när jag sover med Johan så tar jag gärna en sovmorgon till 11. Ska bli ändring på det, ska få upp sjusovarn på morgonen och ta vara på dagarna. LYCKA TILL BRITTIZ!

Frukost var det ja, och läsa lite bok. Keenon!

mumma

Jag har de bästa vännerna.
Godnatt

PÅSK I ÅS SAMT OLDEN

  
  
      


bästa

En trevlig eftermiddag som bestod av lite catch-up med grannar och gamla klasskompisar. Fick middag hos Starlanders innan de åkte till tåget. Sen har Emma varit på besök ikväll, vi fick sällskap av tvillingarna Mårre&Nicke samt Viktor, spontant och härligt. Gott fika var det också!

Nu ska jag läsa lite bok och sova. Har inte orkat bädda om i min säng så tror jag ockuperar syrrans säng inatt. Lika stor, inte lika skön men den är bäddad. Värt!


jöbb

Tillbaka i vardagen efter långledigt. Känns som jag inte har jobbat på evigheter så då har väl ledigheten gjort rätt för sig. Jobbade på ridskolan på förmiddagen och nu är det bara dega som gäller. Ska träffa mina grannar som har varit hemma över påsk. Ska dra på mig några paltor bara och bege mig mot Dille. Luktar koskit ute så överväger dock att ta bilen....!

värme

Bror och Anni åkte imorse, syster och Henke åkte nyss och andra systern och Edvin fick skjuts med Johan när han åkte. Nu var det tomt här hemma igen. Som tröst är ju att det knappt är en månad kvar tills vi ses igen nere i Göteborg då syster, bror och pappa ska springa halvmaraton.

Nu krattas det löv ute i värmen men jag smet in för att förbereda lite fika. Ska ta med löparkläderna och Pirates-filmerna till hooden snart och ha en nice eftermiddag/kväll. Tänkte köra lite löpning i stan för omväxlingens skull. Igår sprang jag medan Johan cyklade bredvid. Slutade med att vi tävlade. Han cyklade runt trättgärde och jag sprang torstavägen, blir kanske 2km längre för honom. Han hann ju före men jag fick håll och var tvungen att knata. Dessutom jobbigare att springa i uppförsbacke än att cykla, vi skyller på det.


påskhelgen, me likey

Påsken har varit kanon.
I fredags begav jag och Johan oss till Olden och Nathalies stuga. Vi spenderade ett par timmar i solen uppe på fjället innan vi åkte till deras stuga där vi satte oss i grillkåtan, där satt vi fast hela kvällen. Blev bjuden på dundergod trerätters-middag, öl, roligt sällskap och utedass. Holtan kom dit från sin stuga också.
Igår började dagen med att Johan blev väckt av att Boss, lillhunden, hoppade upp och la sig som krans runt Johans huvud och slickade honom i ansiktet. Han fick ingen godmorgonpuss av mig efter det. Sen åkte vi till Oldsjön och deltog i pimpeltävling. Grabbarna pimplade ö och groggl, jag och natta nöjde oss med cola. Nästan 500 pers var där och tävlade om 12000kr. Mannen som vann hade en fångst som vägde 500g, en riktig baddare med andra ord.

På hemvägen fick sällskapet i Landön ett besök av mig och Johan innan vi åkte hem på familjemiddag. Första gången som alla fyra barnen har med sig en respektive hem så vi dukade långbord. Letade påskägg gjorde vi också, påskharen hade gömt bokstäver över hela gården som vi skulle pussla ihop så vi fick till en plats där skatten låg. Snäll den där kaninen alltså.

Idag mätte det 46 grader i solen när vi satt på uppfarten hos farmor&farfar så ni kan ju tänka er vad hela familjen gjort idag. SOLEN! Tvättat bilar och satt på sommardäck har vi gjort också. Golfen glänser bra mycket mer än Passaten, anna&henkes saab och Johans lilla Lupo. Inge oklart!


Västerås och Thailandspojkar

Här var det livat.
Sedan jag skrev sist har jag haft några toppendagar. Västeråsbesöket var kanon. Jättekul att få träffa syrran och Henke. Fredagen spenderade jag ensam på stan och shoppade loss, sen gick jag och Anna på after work innan jag bjöd henne på middag. På lördagen tog vi alla tre en löprunda och sen åt vi lunch nere vi Mälaren. Sen åkte jag och Anna ut till deras nya IKEA, ett av Sveriges största. Det var invigning förra veckan och vi trodde att det samtidigt var invigning för de 150 andra butikerna som också skulle öppna men tji fick vi. 
Solen var framme hela helgen, så varmt så man dåsade till när man satt och solade på balkongen, lite färg fick bleka jag. Otroligt! Anna och jag var även ute och powewalkade äkta "Mickan-i-solsidan-style". Armarna svängde och vi gömde oss bakom solglasögon.
I söndagskväll tog jag tåget hem. Ett gå som dååånade fram, det gnisslade, krängde, tutade, tvärnitade. Jag inbillade mig inte när jag hörde att alla andra i kupen snurrade runt runt och inte kunde sova. Fäään!

Hann vara hemma någon timme innan det var dags att hämta hem Mr Brownie 1, 2, 3, 4 och 5. En annan blev lite sugen på att åka till värmen så att man också fick bli lite brun. Ett kärt återseende var det iallafall. Efter det blivit en massa häng och det känns skönt att ha pöjkarna tillbaka!

Nu ska jag duscha och stöka här hemma...I påsk blir det fullt hus när hela familjen är samlad. BÄST

resa

Har precis packat väskan, lovar jag glömt massa. Svårt att packa när man inte riktigt vet vad man ska sysselsätta sig med. Promenara på stan vet jag iallafall och förmodligen springa lite med syrran men sen vet jag inte så noga!
Har precis snackat med Juan, de var på plats i Koh Samui igen och skulle hyra moppar imorgon för att åka runt ön. Inte för inte man blir liiiite avis. Men nu börjar ju finvädret komma här i sverige också, så lite sol i ögonen får man ju!

Nää, nu måste jag fortsätta styra upp här hemma. Åker om en timme! GÖÖTTT

Min onsdag

Men skööönare pass ikväll. När Nathalie inte kunde komma till Ås slet jag med mig kusinen på bodypump. Kändes riktigt bra idag och tror jag kan lägga på lite vikt nästa gång. Skönt med en riktig genomkörare, fyfa-anm vad jag älskar att träna.
Imorgon är morgonschemat fullspäckat, släppa ut hästarna 6, träna 7, klippa mig 9 och sen tillbaka på ridskolan fram till 12. Sen kan jag äntligen få slappna av och packa inför Västerås. Tåget går 17.21 och jag är förväntansfull. Gillar att resa, sitta på tåg är mysigt. Bra bok, bra musik, lite gotta och våriga Sverige utanför fönstret. Nu kommer ju jag åka på kvällen och transporteras sista biten i buss men det funkar ju ändå. Keeeenon!

Nu ska jag smaska i mig jordgubbar med familjen. Lite kvällsfika sådär, jag byter ut vaniljglassen mot lite fil och müsli men känner hur det vattnas i munnen. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

träna och jobb...som vanligt

Blev lite jobb idag och kanske även imorgon. Det var inte väntat men det tackar vi för. Den här gången på ridskolan men det är ju lika roligt det. Tiden går jättesnabbt där, finns 100000 saker att göra.

NattisPattis pratade om att hon skulle komma till Ås och springa med mig en sväng. Jag hejar på henne. Vill ut och röra mig + att det är så mycket roligare med sällskap.

min fina

Idag längtar jag efter Johan extra mycket. Snart är de hemma!

kväll

Otroligt fina tjejer var här på middag ikväll. Efter många om och men lyckades pizzan bli klar, gräddad och hamnade till slut i våra magar. MÄTT! Knäppte upp byxknappen till och med.

Nu börjar det närma sig torsdag och avfärd mot västerås. En liten minisemester. Det är välbehövligt att ta såna ibland. Bara må gott!

nu kör vi

Trööööötttt. Gick bra att ta sig upp imorse men känner nu att man är ganska sliten. Riktigt trött i kroppen är jag men det hindrar mig inte från att åka iväg på step in en sväng nu och cykla lite. Beach 2011 och inte 2015 är det som gäller.

Har hela eftermiddagen uppbokad minsann. Ska iväg och fila lite på fötterna sen också, har verkligen ont i dem nu så lite fotvård behövs. Önskar jag kunde operara bort mina små benknölar som sitter vid lilltårna, skaver ju bara! Sen är det min tur att laga middag ikväll också, hemmagjord stenugnsbakad pizza tänker jag bjuda på. Samt lite gino till efterrätt, tror flickorna blir nöjda!

lediga dagen

Där var den dagen slut. Har hunnit med en massa bra grejor, bytt sängkläder, dammsugit, rensat bilder/musik på datron, anmält mig till kurser, sprungit, gått promenad, ridit, lagat mat, skypat med Juan samt Alex...Kul att vara ledig men samtidigt längtar man lite efter att jobba, lite för pengakåt ibland.

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar kliva upp och släppa ut hästar imorgon. Förhoppningsvis orkar jag vara där 6, återstår att se. Helst skulle jag vilja ha energin som jag hade för ett par veckor sen, då var jag ute och gick INNAN jag började 6. Nu vill jag bara sova istället, absolut inteee likt mig.


NATTI

livsnjutar'N

Näähää, om man skulle ta tag i den här dagen också. Har varit ute och sprungit och måste hoppa in i duschen först bara. Tror jag kommer vara ledig idag och då känns det onödigt att slänga bort den på att bara dega.
Bokade tågbiljetter till Västerås igår. På torsdag åker jag, på måndagmorgon kommer jag hem! Ska bli dunderkul att träffa syster och Henke. Shoppa loss lite, äta god mat, umgås..vara livsnjutare helt enkelt. Sen när jag kommer hem är det bara 3 timmar till pojkarna landar på frösön. EN VECKA KVAR BARA, exakt!

Livet är bra gött!

glass i stora lass

Äntligen var dagen slut. Gick kanon att jobba, eftermiddagen gick bara liiiite segt. Dagens mest överraskande var när Nazmi och Imer kom in i fikarummet och frågade om jag var sugen på glass, själva höll de en stor strut i handen. Jag svarade ja, de sa åt mig att gå till frysen för där stod en stor bananlåda med smakprov till nya glassorter. LYCKLIG!

Sen blev det bodybalance med kusinen. Idag var jag trött i kroppen även fast jag vilade igår och sov cirkus 10 timmar. Knepigt det där. Nu har jag kikat runt på lite kurser i uppsala och i stan. Ska fortsätta i veckan, ska övertala Johan att flytta med mig bara om jag nu flyttar. Håll tummarna!

tidig kväll. MEN SKÖÖÖÖNARRE


Saknar ju dig, snutten min!

Jag och Karin har kikat på Letters to Juliet precis och nu tror jag att jag signar ut. Är så himla trött och huvudvärken har inte släppt. Ska drömma om att jag också är i Thailand och ligger på en strand och blir brun. Hehe, om jag nu kunde bli brun. Det där med rödhåriga och sol, fräknar kan jag ju få iallafall. Eller så ska jag drömma om hur jag hoppar från poolkanten och skvätter ner sofie. Som på den gamla goda Kreta-tiden.

Nu ska det snuttas kudde, NATT


Trött, ge mig mat, Johan, Janne

Gaaaaaaash, kan huvudvärken bara släppa. Dunkdunkdunkdunk! Sedan klockan 8 imorse jag klev in på ICA så kände jag att jag ville hem. Dundertrött, gått som i en dvala hela dagen.

Nu ska jag laga lite middag till mig och lillasyster. Säkert kommer vi äta framför tvn, se någon baa film och sova tidigt. Jöbb imorgon igen, då ska jag förhoppningsvis vara lite piggare.


Juan och grabbarna är i Patong nu. Får en lägesrapport nu som känns väldigt stabil,

[17:58:47] Johan Westman: Ja men precis. Tycker de är trist när man ska behöva ha Janne 63 med
[17:59:00] Johan Westman: Sin thaihora precis bredvid..
[17:59:07] Johan Westman: För sånt finns de gott om här :S
[17:59:19] Britta: Jaaa, Janne ja! MYSI
[17:59:56] Johan Westman: Usch. Så många gamla gubbar här med typ 20-25 åriga thaitjejer.

FINEMANG GRABBAR! Hehehee

börjar bra!

Dagen har redan börjat kanon och klockat är tjugo över sju. Eller? Jo, den är tjugo över sju men sämre start. Vaknade 05.45 och var på väg upp för trodde den var 06.45, det var banne mig close. Somnade om istället. Sen har jag precis gjort gröt, men läste fel på påsen. Tog så mycket gryn det skulle vara vatten och tvärtom. På köpet så brändes allt också. Smakade som brände popcorn men det gick ner, Karin var stolt över sin storasyster och åt hon med. Nu börjar jag få ont i magen, bättre dag, wey!

TJEJMIDDAG HOS JUZU

Alla tidiga mornar i veckan börjar ta ut sin rätt. Och i helgen kommer det fortsätta. Lite schleeten måste jag säga. Men det har jag inte tid att reflektera över, snart är det dags för middag hos Jozo, sen är jag uppbokad på jobb hela helgen. Jag som trodde jag skulle vara ledig imorgon och titta på ponnydressyr, tji fick jag. Blir en helg full av jobb och ljuvliga pengar istället, jag klagar inte.

Nu är det bara 10 dagar till pojkarna kommer hem. Räknar ner lite, längtar gör jag också. Inge kul att sova själv längre, är så tomt på sidan. Jag funkar ju så att jag inte lägger mig i mitten och tar upp hela sängen när jag är själv utan jag kurar ihop mig på min kant.

Nu måste jag göra mig fin. HEJDÅ

vuxet

Det här med avtalad skypedate är ju tydligen inte det lättaste när man är på andra sidan jorden, i thailand, på phiphi-öarna. Jajaaaa, jag är bara lite avundsjuk tror jag. Var lite mindre igår när det var kanonväder men idag har jag varit jätteavis. Skulle vara gött om man kunde hoppa direkt från vinter till fin vår, utan slask.

Funderar på att ta en löptur innan jag, sandra och jozo ska iväg på musiktreornas vårprojekt. Känner mig oerhört kulturell, konsert både igår och idag. Är ju lite mysigt ibland att gå på olika föreställningar och bara sitta och lyssna. Kravlöst.

hörs hej!


badflickor



hahahahahaha, det var då det!


Dagen

Jobbat sen 7 imorse. Jävlar vad mycket det var att ta in idag. Har testat hur man öppnar i spelhörnan. Ska prova själv imorgon och enligt Putte fick jag hålla på ända till jag slutade klockan 13 om jag ville, bara jag kände att jag fattade hur man gjorde och att det kändes kravlöst. Blir spännande, kan gå precis....hur som helst!

Nu ska jag se om jag hinner ut på en promenad innan det är dags för konsert med Decibel ikväll. Exciting!

tidig kväll

Träningen avklarad och det kändes riktigt bra idag! Var kul. Sen när man kom ut från gymmet spöregnade det, från strålande sol. S-Ä-M-S-T!

Nu tror jag att jag ska avnjuta en dusch och sen göra något vettigt så som se en film kanske. Börjar 7 imorgon så tror det blir en tidig kväll, sov sämst inatt plus att klockan ringde 05.30.

NATTI

stallet

Var på ridskolan klockan 6 imorse. Var riktigt taggad, vädret såg ut att bli kanon, hästarna var snela och det var inte så kallt så behövde inte trassla med massa täcken. Fick otroligt stöd från Marie som kommer från MICA som hjälper till på ridskolan.

Britta: "Ja Marie, vad är jag ute efter säger du?"
Marie: "Tjejer!"
B: "Nä, men det är jag ju inte."
M: "Nehe, men din kille i Thailand är nog det. Ute och raggar tjejer där borta som han ska ta med hem."
B: "Det tror jag faktiskt inte."
M: "Nää, han kanske letar kompis bara."

Hon är rätt kul ändå. Sen fick jag åka och hämta chefen som har sin bil på lagning. Hittade rätt på första försöket, fick den största glassen hon kunde hitta som tack. Lätt värt! 

Nu ska jag tagga inför ett BodyBalancepass med min kusin.

GODNATT

Hoppat hezt, städat rummet och planerar nu att sussa så jag ska orka släppa ut hästar klockan 6 imorgon. Börjar hitta tillbaka till min forna energi men måste hålla efter med sömn och vettig träning. En balans i vardagen så att säga, fyndigt britta.

Hittade ett gammalt minneskort med massa roliga bilder på också...ååh! De måste publiceras någonstans. Ska nog göra lite fina fotoalbum!

nöjd

Efter 9km så var jag rätt nöjd men inser nu när jag är färdigduschad att jag vill träna merameraaa. Var ju skitkul idag för att vädret är ju sinnessjukt bra. Både här och hos grapparna i Thailand. Vilken tur de har med tanke på att det har varit spöregn där de senaste veckorna. Skypade lite med Juan nyss, han hade video på, han var alldeles röd dvs bränd. Snutten då.

Nu ska jag gå och joina mamma och pappa för lite lönch. Kurrar lite.

Igår

Låg i sängen precis hela dagen igår, iallafall till det var dags för jobb. Kände att jag behövde det, firade att jag inte behövde kliva upp någon speciell tid för att plugga till högskoleprovet. Sen blev det jobb, är rätt mastigt att komma hem klockan 23 när man jobbar på en matbutik. Men så är det nu, bara min andra stängning sen vi började med de nya öppettiderna så jag ska inte klaga. Kul att jobba, men idag är jag ledig!

Nu ska jag springa!

HEJA ICA

Kvällen började hos Blad. Dunderkul! Kändes som hela Kvantum var där, tror nästan det var så också. Halva iaf. Sen Olerays i vanlig ordning. Dans, dans, trevligt sällskap, skratt och en cheese på det. Nu ska jag gå och sussa och vakna upp till ett skypesamtal med min MrBig som är 6 timmar framför mig. Blir lagom, när jag vaknar så har de kommit tillbaka från deras snorkeltur.

Sen ska jag ju jobba imorgon också. BLIR BRAREEEEEEEE!
TACK SANDRA FÖR SKJUTSEN, vilken pärla.




PEPP

Äääääääntligen klar. Kan ju ha gått precis hur som helst, ska bli spännande. De lägger ut svaren på internet alldeles strax. Hahaaaa, åååh vilket skämt!

Nu ska jag börja ladda om inför kvällen. Vet inte riktigt vad jag ska klä på mig, är lite less på garderoben nu. Skulle behöva en till stockholmsresa. Fast jag klarar nog att vänta till helgen 15-17 april då jag ska bege mig till västerås och storasyster samt henke. Det längtar jag efter! Plus att grabbarna grus kommer hem på måndagen efter det. KALAS!

bra bil

Första april bjöd på en del. Körde fast med bilen för första gången. Genade där jag inte borde ha genat. Såg snödrivorna men tänkte att, det gåååår säkert. Insåg efter någon meter att det inte gjorde det. Då ringde jag pappa som nog önskade att jag förstaapril-skämtade, icke. Han kom med storbilN och drog loss mig på ett ögonblick. Min pappa, han kan han!

Nu sitter jag och äter dunderfrukost för om en timme sitter jag och skriver högskoleprovet. Hela dagen. Man lär vara hyfsat urladdad ikväll men då är det bara att bita ihop för då är det ICAKVANTUM-födelsedagsfest. WOW!

sömn

Blev en jäkla massa fika igårkväll när flickorna var här. Sandra fick med sig en hel kasse från bilbolaget och mina crumblemuffins samt tigerkaka gick också ner. Välbehövligt någon gång ibland. Både fika och tjejsnack.

Dags att bege sig till Jännifärs hezt och mocka lite bajs och packa lite hösäckar innan jag ska befinna mig i spelhålan klockan 10. Det hinns med men hade önskat jag hade fått en sovmorgon idag, blev inte vidare mycket sömn igårnatt och inte inatt heller. Gör inte saken bättre att högskolprovet är vid 8 imorgonbittt så då blir det inget sovande heller. Trodde aldrig jag skulle känna sånt behov av den trista aktiviteten, sova.

Hörs då

RSS 2.0