JW

Johan W3stman, jag saknar dig.

När jag skulle sova inatt så körde jag ner huvudet i hans kudde, låg och kramade hans täcke och snusade för att försöka känna lite Johanlukt. Tråkigt då att hela min näsa var igentäppt till max. FML

Minilördag

Snart är alla måsten gjorda för idag. Har jobbat, har tränat..ska duscha, ska plugga lite ord till på lördag. Sen ska jag se film. Sex and the City 2. Nu är det dags. Ska se om det finns lite gosaker kvar i kakburken annars så satsar jag på lite frukt, livsnjutarn.

Imorgon ska jag ta sovmorgon. Eller försöka iaf, brukar sluta med att jag vaknar runt 8 och kan absolut inte somna om. Vet inte hur många gånger jag har försökt ta sovmorgonsrekord, blir lika besviken varje gång. Inte gjord för sånt där.

.

Dags att bege sig mot spelhålan på Kvantum strax. Blir bra att få jobba lite, inte behöva tänka på denna träningsvärk. Så fort jag böjer, sträcker, spänner armarna så grinar jag några tårar för att triceps gör så in i bomben ont. Var i söndags jag tränade och idag kom träningsvärken?
De säger ju att träning är bästa botemedlet mot träningsvärk så tror jag ska köra något pass ikväll så att kroppen vaknar till liv, känner mig som en degklump nu.



UF-MÄSSA.............

Vilken dag!
Årets upplaga av UF-mässan har gått av stapeln och jag fick äran att sitta med i BästaUF-juryn, samt stå på scen och presentera vinnare osv. Öppen jylf hade jag också, tror min långa tröja lyckades täcka men man vet aldrig. Annars bjöd jag på det.

Ååååh, blev så insprirerad och började längta tillbaka. Måste starta ett företag, måste driva något eget. DAMN, roligare! Chef ska jag bli, inom vad vet jag inte men jag ska.

Sen har det varit tjejmiddag hos Pamela. Det blir svårt att toppa den här trerättersmiddagen kände jag. Nästa gång är det ju min tur att bjuda, måste kolla igenom mammas alla kokböcker. Eller så blir det hämtpizza.

Godnatt och puss till Johan.

det snurrar i min skalle

Har hunnit med en introduktionsdag i spelet idag. Mycket att ta in och allt snurrar i huvudet men det var riktigt kul. Blir uppföljning på onsdag, så är nog bäst att försöka komma ihåg allt.

Nu ska jag bege mig till stallet men tittade ut genom fönstret och ser att det snöar och blåser så jag blev inte vidare pepp. Tänk vad skönt att få gå och lägga sig istället, otoligt trött och har en otrolig träningsvärk. Tröttheten klagar jag på men inte träningvärken. SKÖN T.

godnatt

sötasötasöta hästtjejerna har varit och fikat hos mä ikväll. Ett kärt återseende och nästa gång har vi planerat att förflytta oss till relaxen på storsjöbadet.

Body pumpen var kul men måste nog gå ett par ggr för att få in det lilla extra. Jag gissar att en tjej som heter britta inte riktigt kommer kunna sträcka ut sina armar imorgon. Dubbla bicepspass, ett igår och ett idag gjorde sitt. Efter att ha tränat igenom hela kroppen igår och idag så kan det hända jag nöjer mig med en promenad och en timme ridning imorgon. Ska ju hinna med att stå min första dag i spelhålan på Kvantum imorgon också. Det är där jag ska hänga i sommar, lära mig helt nytt och komma bort lite från kassan. Blir en trevlig erfarenhet!

helg

Bakat muffins och tigerkaka så nu kan hästtjejerna få dyka upp. Jag är redo. Får dock vänta till ikväll då vi avtalat tid. Innan dess tänkte jag hinna med mitt första pass bodypump, lite mör i kroppen sen igår men jag är envis, jag ska.

Annars var hemmakvällen med mamma och pappa mysig. Vi släckte ner hela huset och gården och deltog så gott vi kunde i earth hour. Vi lämnade dock tvn på men hade ljus och en sprakande brasa. Bra kväll, längesen jag satt hemma en lördag men helt klart värt.


NU SKA JAG PLÖGGA. wish me luck, kan behöva det...utan tvekan

film

Försöker plugga till högskoleprovet. Det är tråkigt, tar det inte alltför seriöst känner jag utan längtar efter god middag, all B&J jag har i frysen och att få gosa ner mig i soffan med mor&far och se en film. Hyrde nyss Hämnden och Sex and the City 2, har inte sett 2an ännu så nu när man är grabbfri så ska jag spendera antingen natten eller morgonen med att se tjejfilm.

skäggfri

Lite toffel får man väl vara. KOLLA, JOHAN ÄR UTAN SKÄGG.
Det var tider det.




























hej då Johan, hej beach 2011

Efter en god våffelfrukost igår på självaste våffeldagen så var det jobbjobbjobb. Sen hade Johan lovat mig en promenad runt till alla bögar i hooden, något vi räknade med skulle ta max 2 timmar. Efter 3,5 var vi hemma igen.

Det var jobbigt att vakna imorse och krypa intill en varm kropp för sista gången gången på ett par veckor, det var jobbigt att äta frukost, det var jobbigt att få en sista puss, det var jobbigt att vinka av pojkarna. Några tårar kom faktiskt. Jag längtar redan till 18e april men klart jag ska hålla mig sysselsatt. Kan ju inte sitta här och ruttna, började dagen med ett hårt träningspass. Det är vad jag ska satsa hårdare på nu ett tag framöver, träning. Och högskoleprovet. ye!

Men först ska jag titta på tv. heheheheeeee



Nu har de varit i luften i 10min, bara 10 timmar kvar då.

kvällen

Premiärtur till Donken med några pratglada tjejer. Vidare till news/goa/greek, vi kan inte komma överens om vad det heter. En kaffe karlsson senare så var man nöjd.

Nu ska jag bänka mig vid tvn med lite CSI och chips. Mr Big får agera sällskap. GÖTTMOS!


stormigt

Jahaja, här hade man inte satt ett avstamp på ett par dagar. Har väl mer eller mindre bott hos Johan, jobbat och tränat. Var på mitt första pass på step in i tisdags. Bagge Jr blev min följeslagare, vi gick på bodybalance och var smidiga. Vill träna meramera men inser ett jag kanske behöver lite vila, trött konstant. Nu är det Johan som vaknar på morgonen och studsar upp och ner medan jag bara vill somna om.

Jozo tog körkort igår så ikväll ska vi få oss en åktur. I snöstormen. Träden ligger typ vågräta utanför fönstret ser jag, vinden viner och det är helvitt av snö. Där blev man lurad när man trodde det skulle bli vår.

söndag

Tänkte ta en löptur i solen men när jag kommit en bit så möter jag min kusin så det slutar med att vi tar en långpromenad med hundarna i solen. Bättre förmiddag!

Hade så gärna velat sitta i badhusparken idag men eftersom jag börjar jobba 14 så kändes det onödigt att ens tänka tanken. Sitta där och grilla korv och stirra in i solen. Det där med långfärdsskridskor och längdskidor på isen har jag inte riktigt förstått ännu.

HÖRS

sovdags?

Jobbjobbjobb. Hela veckan har bestått av jobb. På ridskolan och på Kvantum. Imorgon blir det lite till, några ridlektioner men sen ska jag försöka ha en ledig måndag. Tröttare än när vi kom hem från Sthlm förra helgen, fattar inte. Trött konstant nu för tiden men det känns som om jag sover tillräckligt på nätterna. Längtar dock efter en dag då jag inte ha ett smack planerat utan kan bara sova sova sova. En riktig sovmorgon, slå sovmorgonsrekord. Rekordet ligger nu på 11 ungefär.

Hade inte tänkt träna idag men fick något ordentligt ryck. Tänket ut och gå och småjogga lite efter middagen. Slutade att jag gick i ett rasande tempo, började jogga och det slutade med att jag kutade. Sen höll jag på så, första gången jag bara sprang och promenerade som jag ville utan att känna mig dålig för att jag gick några meter.

.

dålig, sämre, sämst

torsdagmorgon

Ingen träningsvärk. Less jag blir.
Ska ut och springa nu, sen köra lite triceps. Då kanske det händer ngt.

Sen ska jag sätta mig på biblioteket i stan och pluggaaaa.


UNDER COVERING UF



MEN NAJS!
Vi fick vara med på uppslaget. Vad glad jag blir, den där bilden togs i Stockholm när vi var med på SM. Då fick alla som vunnit Bästa UF-företag i sitt län gå in och leka modell. Vår bild hamnade även som omslag till handboken som alla lärare som jobbar med UF har.


TRÄNING

Nu är kroppen rätt mör. Morgonpromenix, stalljobb vilket är jobbigare än de flesta tror, gym med kondition samt styrka och den efterlängtade powerwalken. Hoppas jag får träningsvärk, bästa som finns. Nu ska jag gosa ner mig i soffan med lite gottgott och några avsnitt desperate housewives. Har klivit upp 5-6 mest varje dag de senaste vardagarna så imorgon, när jag inte ska till stallet, så ska jag unna mig att sova någon extra timme. Till 8 eller så, en rejäl sovmorgon!

men först, alltid en dusch, inte lukta usch!

STOCKHOLM

             Stockholm mina vänner, Stockholm. Vi hann med det ena och det andra. 20-årsfirande av Leo på Lobby, shopping, hår, muskler, dans till fötterna värkte så man fick gå i strumpor hem, hotellfrukost, sömn, öl, fika. TOPPEN HÖRRNI!

onsdag

Ååååh, vad trött jag är. Blev en tidig morgon i stallet idag igen och jobbade sent på Kvantum igår. Ska nog gå och ta mig en liten nap nu så jag orkade med ett pass på step in samt en powerwalk med Pattis. Det går bara man vill. Har suttit och pluggat till högskoleprovet nu och man känner att pluggtakterna fortfarande sitter i litegrann. Koncentrationen och envisheten.


plögga

Högskoleprovetplugg och sen åker jag till ICA och avverkar ett pass. Lite trött är jag ändå måste jag erkänna, har ju trots allt mockat hästbajs i flera timmar idag. Muskulöst Britta!

TRÖTT

Hemkommen från Stockholm igår. Upp på jobb idag, har även hunnit med korvgrillning i badhusparken. Ska se om jag lyckas få in några fräna bilder från helgen men just nu orkar jag inte för nu ska jag banne mig sova så jag orkar dubbelpass i jobb imorgon. KALAS.

här kommer vi

Jobba gick bra. Gillar mina arbetskamrater väldans mycket! Lite småsur är jag över att åka till Stockholm i helgen för det innebär att jag missar personalfesten, har hört ryktas att det ska bli ett himla blötslag. Tar igen det andra april då det blir av igen.

Nu möblerar jag om lite på rummet för att se var spegeln sitter bäst, vilket nattduksbord jag ska ha och på vilken sida av sängen. Osvosv! Tror jag har packat färdig inför imorgon iaf, har dock en känsla av att jag glömt något. Vettfan vart Johan har tagit vägen, skulle kolla på en bil med Simon men längre än så verkar han inte ha kommit. vill nog helst gå och sussa nu.



 Vi åker till...

dem!


morgonpigg

Eftersom jag vaknat 5-6 varje dag den här veckan var idag inget undantag. Jag som skulle kliva upp strax innan 8. Sög ju, kan aldrig sova när jag bestämmer mig för att ha sovmorgon. Imorgon blir lika tidigt då, vi har bestämt oss för att vara iväg innan 6. Men känner vi nathalie rätt så kommer det bli 7, minst!

Nu blir det jobb. HEJ

Godnatt

Ändrades från en bra kväll till en dålig kväll. Dags att krypa till kojs. Jobb imorgon, löprunda, en övernattning i hooden på det och sen bär det av till stockholm.

morgon.

Smuttar på en dundergod smoothie och gör mig redo för ett pass på kvantum, de ringde kvart över 6 och undrade om jag kunde komma. Tro det eller ej men jag var vaken. Har varit ute på ett löppass efter det. Gick fint, lite blåsigt men ingen motvind.

Ikväll ska jag till Emmi på finmiddag och snart bär det av till stockhooolm. Fredagmorgon it is. Då packar vi in oss i Juans bil. Nathalie, holtan, alex, johan och britta. Miniroadtrip och OJ vad vi längtar.

hej

huvva

Huvudvärken börjar återkomma. Ensamheten är jobbig. Blåsten ute gör det värre.
Vill ha sällskap men familjen kommer hem från sina minisemestrar imorgon så antar man måste härda. Helvete - V.i.l.l. .i.n.t.e

träna?

Varför är det såhär? Varför får jag sådan ångest när jag bestämmer mig för "idag behöver inte du träna britta, du har inte haft en vilodag på 10 dagar så det är okej". Men så fort jag bestämt mig får jag sådan beslutsångest att jag måste ändå. Komplex tror jag det kallas...Visst, jag älskar att träna och röra på mig men vissa dagar är det piss också. Idag är det piss men ändå säger hjärnspöket "du måste".

Min dag har bestått av hästar, hästar, hästar. Fika med sofie&sandra och högskoleprovetplugg med mårten. Helt okej!

hörs

blö

Knät gör ondare, magen är bättre men huvudet mår ondast. Huvudvärk hela dagen lång. Går och lägger mig nu, fortfarande ensam....och rädd!

dåligt

Sämre dag.
Inte riktigt på humör alls, ont i magen har jag också..och knät.


hej

Överlevde natten. Inget jag vill göra om i närmaste taget, aldrig känt mig så ensam som när jag vaknade nyss. Nu ska jag svira om till hästigare kläder och fara iväg till stallet en stund innan jag ska till kvantum klockan 10.

Kväll

Fortfarande hemma. Ensam. Ska titta på solsidan nu, äta lite B&J och krypa till kojs, desto tidigare jag somnare, desto bättre. Kände dock att jag behövde vara lite ensam nu.

godnatt

helg.

Spenderat helgen hos Johan då päronen är borta och Karin är i fjällhalsen. Inatt och eventuellt i veckan ska jag dock göra ett försök att sova själv, lär ju sluta med att jag ringer grannarna farmor och farfar och ber att få komma dit. Så fort det börjar mörkna ute...men vi får se.

Idag har jag och alex cyklat. Jag gav upp då det började stråla i halva rumpan och ner över låret och då knät började värka, tycker inte man ska utmana ödet. 45min cykel och stretch fick räcka som söndagspass.

Dusch, middag och en film tror jag min eftermiddag/kväll nu ska bestå av.


britta.

Jävlar, nöjd med mig själv idag. Klockan 7 var jag på ridskolan för att avverka några timmars jobb, ett träningspass och sedan har jag suttit och pluggat till högskoleprovet. Ska nog gå an det där. Tack och lov att jag beslutade mig för att plugga till det och inte gå dit ovetandes.
Just nu vill jag bara bege mig till step in för att träna lite till men lata britta sa ifrån. Inte för lat för att träna utan för lat för att byta om och duscha igen. Sen tror jag inte Johan är så pepp att gå på en promenad med mig och min powerwalks-kompis är i offerdal.

Kanske ska försöka bli fri de här kläderna jag tänkt lägga ut på tradera i evigheter men hela tiden skjutit upp? JAG GÖRT NU!

onsdagmorgon.

Hunnit med en ridtur nu på morgonen. Vaknade tidigare än jag tänkt och var utvilad så där tjänade jag ju 45min. Nu ska jag göra mig lite god frukost. Mamma och pappa har börjat testa på det här med GI och gjort nötblandningar, proppat frysen full med bär och köpt god frukt. Jag kan inte annat än haka på....nästan, jag äter nog lite vaniljyoughurt istället för naturellyoughurt, någon måtta får det vara.

Nästa hela bär det av till Stockholm med mina glada vänner. Längtar efter ett litet break i vardagen OCH att få spendera lite sparade pengar. Johan längtade mest efter att få äta lunch på McDonalds under bilfärden ner.

avkoppling önskas

Lääängre dag. Man kan ju säga jag klev upp 05.25 i onödan. Hade tänkt träna klockan 6 i JK-hallen där det ska vara öppet från då, men tydligen behöver man en satans kod också, ingen som sagt det. Meeeen, åkte till ridskolan istället då där det har varit full kalabalik. Underbemannat, sjuk personal, halta hästar, trasiga hästar, veterinärer, stress. Det gick, jag fick komma hem klockan 15 iallafall. Hann även träna på lunchen, en löptur som bara blev längre och längre för det gick så lätt att springa.

Ikväll har jag suttit på kassa-möte i 2,5 timme och rumpan och benen värkte till slut sönder. De mesta av infon hade jag dessutom hört på personalmötet för ett par veckor sedan. KEWL! Dags att sova nu så jag orkar med en häst, jobb i 8,5timme, gym och fika hos NattisPattis imorgon. Tur att jag alltid haft lite överskottsenergi, kommer väl till pass nu vill jag lova. Kroppen är trött efter allt stalljobb och träning, huvudet trött efter så mycket information som kommer till mig.

RSS 2.0