satisfaction

Lovet börjar bra, vädret kunde ju inte bli bättre.
Säger som Dea, nästan lite sommar ute, så länge man inte tittar på snön.

Har bara lite småplaner för mitt lov men det känns som om det kommer bli bra. En sak vet jag och det är att vi har träningsuppehåll. Det är ju både bra och dåligt, mest dåligt.
Nu ska jag gå och se om jag kan sno åt mig några nybakade bullar som lillsyrran har knåpat ihop.
På återseende babies.

favoriter

hästkompisarna mina.

 
 


sweet dreams

jag säger som little sandra,
jag signar ut, SLUT
godnatt'

f-f-framtidsplaner

sådääärrjaaa, då har brännlund fixat biljetter till NHL-premiären i höst. DetroitRedWings vs. St.Louis. Jag, joel och brännlund åker en sväng, skööönt........t!

hemmakväll som fan ikväll. "Så ska det låta" med päronen, lillasyster och lillkusinen. Okej, fredag..jag firar att det är lov. HÖRS DÅ

Because I fly high above

LOV.LOV.LOV.LOV.LOV.LOV.LOV.LOV
har i princip lov nu, bara lite riö imorgon först. heeeeeeeeeeeeeeelt okej.

lina lina lina lina


I know your my love

Trodde seriöst jag skulle bryta benet idag på stavhoppsträningen idag. Inte för att det gick dåligt utan för att dagen inte har fört tur med sig.
Började med att jag kom till skåpet imorse och någon hade bytt kod till mitt lås, ALLTSÅ VAD FAN!!??? Sen funkade inte internet till en början när vi hade tretimmarslektion i Virtuell Design och sist men inte minst rasar det snö från taket över mig när jag ska gå från matan, mmm TOPPEN!
Men iaf, mitt lås!! Jag hade inte varit där och grejat så jag blev så jäkla paff, och mitt lås är inte det minsta heller. 4 st siffror som ska hamna rätt för att man ska kunna öppna det, bara typ 10000 olika kombinationer! Jag blev irriterad, riktigt irriterad. Skrek lite gjorde jag också. Stod och drog i låset och vred på alla siffror. Till slut drämde jag till låset rakt in i skåpet och gick därifrån. Då kommer Swallow och säger "Men ska jag visa hur man gör?". Och det räckte med att han flyttade några siffror och drog så öppnades det. Tror han blev minst lika förvånad som jag över att det funkade. Men happyface-jag trots allt.


jag gillare

Jag tror seriöst jag har ätit 10 semlor den här månaden. ååhhh gud! Godare. haha! Men nu börjar det bli dags för beach 09, så skärpning britta.

be allright

boys noizeeee

skön, skönare

tidsfördrivet

Sitter i biblo på skolan, med en laptop i knät, lyssnar på hardcore superstar och försöker komma framåt i mitt försök att hitta på en story till ett computer game. Går ju rätt bra, tror jag ska skjuta upp det lite och ta tag i det på lovet ist, lalalalal!

Alltsååå, läste i tidningen i morse om en dåre som anmält Storsjöbadet för att det är ett så vilseledande namn. VAAA??? Storsjöbadet har alltid hetat Storsjöbadet och anmäla det för att det varken ligger i storsjön, närheten av Storsjön eller för att man inte kan gå och bada i Storsjön efter man badat på Storsjöbadet var väl liiiiittteee att ta i.
Storsjöcupen då? Storsjöspelen? osvosvosv. Kände att ett LOL passade in här.

LOL

lovely lady

Haha, det här med test på facebook är ju lite keewwwl. Vilken sorts female är du var det den här gången, reslutatet då..nedan. Lät  ju ändå rätt najs att bli, vet dock inte hur väl det stämmer. hähäh!

 
Lovely Lady
You are lovely and caring. You help others and spread out a lot of sympathy. Your life aim maybe is to serve the people. But your weakness is that you forget about yourself, your own needs. All your time is hold back for your friends and family. You are always there for people in trouble. Ready for any emergency. You make a lot of sacrifices just to be a good human. But every woman has her needs, her longings and a destiny. Don't loose yourself in work or curing other people's souls. You will have your own problems in your life. Another problem is that you don't say your opinion when it's right and important to say it. People trample onto your soul if you are always so kind and lovely and helpful. They will play on you. Though you should try to relax more and enjoy your life, you should not loose the gift that was given to you to help others . Not everyone is created this way... You are uniqe and rare!


http://sverigessamstasida.se/party.php - fint folk, ohoooo

dagsrapport

down tjej hela dagen tror jag. kemin förstör min skolgång, starkt hat, verkligen.
sen blev det lunch på pizzaland. åh ska inte äta där, de gångerna jag varit där har jag typ fått någon allergisk reaktion och bränt upp munnen. INTE OKEJ.

Tävlat har jag hunnit med idag också. Sprungit lite 60m och sprungit lite häck. Faktiskt nöjd för en gångs skull.  brabra.

godnatt

KOM IGEN LINO, vi kirrar't


joooorrruuuuu

förreeesssttteeeen, GRATTIS DÅ BIGBIG ALEXANDER SWALLOW. nu kan du köpa din äckelsnus själv.

en dag när brännlund och swallow
skulle gå på ica mellan två lektioner:

britta: ååh, köp något gott och bjud mig
brännlund:
vad ska du ha då? snus?
britta: nejfan, inget godis.....

missförståndet var snabbt åtgärdat, huuj.

helghelghelg, ååh texten

Kan ju inte säga att jag är särskilt duktig på att skriva på helgerna. Får väl bli någon slags skärpning på det.
Skön och lugn helg var det som bjöds. Fredagen spenderades i klanghallen och sedan en tripp till byskogen till ett par trötta tjejer.
På lördageftermiddag åkte jag till Odensala och 18-årsfika hos Swallex som fyllde år i fredags, stor pojke nu....not! Iallafall så var det äckligt mycket fika där, och jag hade då inte ätit ordentlig frukost eftersom jag kunde smälla i mig av ungefär allt. NÖJD! Hade otroligt trevligt sällskap också, 8 små snorungar till BFOare, jag stortrivdes såklart.
Nu kommer jag till det som jag är mest stolt över med denna helg. Jag såg mirrors, så jävla nöjd. Rädd var jag, skrek  gjorde jag också, men jag såg hela filmen. Lidgren satt endast och skrattade åt mig och var machoman himself, ovanligt kände jag, eller så inte. Sen gick jag och hälsade på lillgusa en stund och diskuterade, han var ju tröttare än tröttast så jag lämnade honom till john blund efter ett tag och traskade vidare till Frida och spelade spel. Händelserik kväll som tog slut i någorlunda okej tid.
Igår var såååå skön dag. Jag och ingrid hade granne-powerhäng. Vi bakade gokakan och hade mission impossible-maraton halva dagen, söndag<3


Idag har jag bråkat med photoshop på skolan och åkt skridskor, kändes inte som om killarna brydde sig om att jag är tjej alltså, mörbultad. 


hot in heeerrrreeeeee

lalala, lunchdejt med lino idag, godare, mysigare, mättare.
ingenting att göra i skolan, lalala! underbart.
lov snart, BÄST

NU BLIR DET HOCKEY I BRUNFLO. hej dåråå!

brand new

ååh, huset är ett bombnedslag. Totalrenovering pågår. Tror det är ett rum på nedervåningen som ska stå orört, resten ska göras om. Sen blir det övervåningen också. FINALLY.
Fick ett erbjudande om att ta storasysters rum på nedervåningen, men alltsåååå. Att bo själv nere, mörkt, läskigt. Är det min grej? Samtidigt känner jag att det är dags för mig att komma över min mörkerrädsla (kommer aldrig ske) såattee, kanske ska prova. Skönt att få ett rum som är mer än dubbelt så stort som det jag har nu.

GODNATT. Grattis farmor på födelsedagen!

sen har jag varit oerhört effektiv och pluggat matte idag också. Välbehövligt, känner mig lite smartare än vanligt.



ljunkan, din jävel

dööööktig flikkaaaa

yeees, klockan är innan 22 och jag har lyckats gå och lägga mig. JAG ÄLSKAR MIG

tyngden på dalskidan

Så var årets friluftsdag avklarad. Åkt hejdundrande med skidor i Bydalen.
Benen känner sig en aning mörbultade med en träningsvärk sen träningen igår och all åkning idag, men så sjukt värt. Jag, Joel och Pontus har åkt hit och dit i hela bydalen men jag tror att jag blev ifrånåkt mest hela tiden, seriöst, spelade ingen roll om jag startade långt före och körde störtlopp hela vägen. Såklaaart susade dom förbi 5 sekunder senare, kom inte först ner en enda gång. NOLL GLID, ÅÅÅH!
Tappade staven i liften en gång också, kände hur paniken kom krypande fort som fan. Som tur var det ju en skidlärare strax bakom som kirrade det till mig.
Hade lite dåligt samvete som dissade Jozo och Matli, men jag kände inte riktigt för att fika i 4½ timme och åka skidor en timme, när man väl stod i backen ville man inte riktigt därifrån. hähähääh!

NU är det så sjukt mycket godnatt. styrketräning kl 8 img. TOPPEN
sleep tight. 

-sandra gillar basshunter-

tidsutfyllnad

Sitter och gör musik till en trailer med Twilight. Det blir lätt segtsegtsegt, så jag tog mig en liten rast. Ingen idrott har vi idag heller eftersom Kerstin tydligen ramlat och slagit sig.
Känner att jag snart börjar låta som Sandra, "onödig dag nummer 63".

Teknikprogrammet, det är här det händer.

från fredag 6/2

mina

nu ska vi se häääär...
maxi och timmiebooy  hos emil    
hunkigt  babyyyyy  mätli  
  jozo & matli  boysboysboys
   viktoor, sofiii & britten 
mys-lina  matilda och soife

does nothing

nu blir det en promenad i skogen, hälsa på älgarna. joruusåååatteee.....BRA SÖNDAG

sämst-

dåligdåligdålig. Tror fan det står i pannan snart.
Att tävla idag var ju minder trevligt. Märktes ju att häckträningen gett lite resultat men INTE OKEJ.
Jag strök mig i längdhoppet efter några hopp, var ingen mening att hoppa mer. Blev kortare och kortare. Och längre och längre ifrån plankträff. Sen 60m är väl det enda jag kan vara hyfsat nöjd med idag. Lite jobbigt är det dock att tävla i klssen kvinnor och tvingas springa mot "sverigeeliten" som min tränare så fint uttyckte det.
Är helt slutkörd. Spelar ingen roll om jag vilar, spelar ingen roll om  jag tränar. Känns som om allt går utför iallafall. Förhoppningsvis är det bara en svacka som jag någon gång ska försöka kravla mig ur, när vet jag inte, hur vet jag inte heller. En sak tror jag, det kommer ta tid.

Sedan var jag på innebandy med Elin&Carina. Längesen jag såg innebandy, ett kärt återseende. Dock en förlust för IBC. Förlust blev det för ÖHC mot piteå idag också, det var ju mindre kul. Fast det blev en vinst ändå mot piteå, men det fick de yngre ÖHC'arna stå för. J-18 vann, nääääjs.

Ikväll är det hemmamys med syskon och mami&papi som står på schemat. Ska kila ner och äta efterrätt och titta på en film.

på återseende, hej!

OKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

BRA konsert, duktiga pojkar. Alla vi tjejer blev dock på depp-humör,  INTE OKEJ!
tragisk bio, vi såg mammut. Kul att sitta och titta när 5-6 personers liv bara går upp i spillror, svar: nej!

nu är det sovasovasova. TÄVLING IMORGON.
tre grenar ska avverkas på en och en halvtimme. Färdigtävlad och klar 11.15. NICE


fridayfridayfriday

trött. Spenderade gårdagkvällen hos Ingrid. Vi besultade oss för att se mission impossible. Har aldrig sett filmen/filmerna. Insåg att jag måste börja komma ikapp i filmtittandet. Aldrig sett star wars, matrix osv osv! Känns som om man booorde.
ikväll blir det storsjöteatern med los brudos och sen kanske bio med min family. men myyys!

nu= powernap
sen=MAT <3

smile

segare dagar.
Igår kom man till skolan och upptäckte att man hade sovmorgon till 12.15 för läraren var sjuk. Idag har vi tretimmarslektion i virtuell design. Jag blev klar med arbetet på en timme. HEJ LÅNG HÅLTIMME.

birthday

Hörde vi hade två små födelsedagsbarn idag. lillstumpan sandi och stekmarcus.
datorn mår inte bra och vill inte ladda upp några bilder så det sket sig.
men GRATTIS då, tror jag sagt det minst 3 gånger till båda idag.
godnatt


stick

menåå, menååå, MENÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!
här är jag duktig och storbakar både en plåt chokladrutor och en liten kladdkaka. VAD GÖR JAG???
Jag tappar hela kladdkakan på golvet och så var det bara att slänga. fyfan

JOHAN BURK 18,

GRATTIS JOHAN BJÖRK.
18 år, stor kille nu, bästa du


hunkigt värre

jag hörde snygga, ni också?


somebody told me

jozo skickar tonvis med bilder(FINA) och jag diggar the killers. bra eftermiddag.
träna nu, hej

weekendsnack

okejokejokeeeeeeeeej....jag har varit väldigt off the record på det här med att skriva på sistone. Ingen tid, ingen ork, inga inlägg.

Fredag:  Då var det älgens som väntade. Har haft roligare kvällar men det var helt okej. Myste lite hemma hos Sofie i hoodensala med los brudos innan vi åkte till emil ederwall för att hänga lite i gäng innan vi for till bringåsen. Mätli var happyface och sandra satt i ett badkar och grät, det komemr hon förmodligen inte ihåg...men det gör jag..hähä! Trist i bringåsen, kul att träffa folk osvosv. Dålig musik, dålig garderob, halt golv...men annars så.
Lördag: Lite småtrött sådär men dagen var bra. Var på revyn tsm med Lino och lillsyrran. Jag skrattade, och skrattade lite mer. KUL JU! Familjemiddag sen på Lilla Siam innan jag blev tvingad att följa med på diiiiscooo*bowling tsm med los friidrottsbarn + Jon. Jag fick däng, dålig tjej. Men gjorde typ 5 strikes, rekord ju. Aldrig varit så nöjd.
Söndag: kemi+kemi+kemi+kemi gånger 1000. starkt hat. För att få ha lite kul denna söndag åkte jag till ishallen och såg ÖHC-asplöven. Vinst, bra! Kul med teknikare till sällskap. hähä!

min helg det.
Igår hade vi skridskor på idrotten, lätt roligaste lektionen hittills. Åkte runt med ett smajl hela lektionen. Sjukt kul ju, så himla dålig är jag faktiskt inte bara lite ringrostig..hähä!


* sandra, disco var till dig din lilla sjukling.

tid tid tid tid ingen tid

Jag lever fortfarande men tiden räcker allt annat än till.
Får väl dra en bigbig uppdatering senare, imorgon?

För övrigt så har jag pajat svanskotan genom att ramla av en häst ikväll, det går bra nu, oj vad det går bra nu.
KEMIPROV IMORGON, kul, sjukt kul. Jag var ironisk för den som inte förstod det.
godnatt

TNT

lååååång dag. Jävligt bra dag, nöjd britta som har hunnit med allt mellan himmel och jord.
Ska bli äckligt skönt med helg. Även fast den mest kommer bestå av kemi-plugg men iallafall.
Jobbade som aldrig förr på virtuella designen imorse. Vi har en uppgift om att ta en produkt och göra reklam för produktens brister. Faktiskt kul, för en gångs skull.

Min kväll har bestått av ACDC, kemi och degande på internet. helt okej. Nu blir det att dra sig tillbaka. En dag imorgon också.


SOLSYSTEMET, ta dig en titt

godnatt

ljunkmeister? still there?

looking for gold

Åh, gillar att vara ledig. Tror det är min grej. Sjukt mycket min grej.
Trodde jag skulle få en skön sovmorgon efter att ha suttit och blivit mobbad av teknikjävlarna Marcus & Dea halva natten...sovmorgon? In my ass. Klockan 7 så var snickarna som ska renovera vårt hus här. Riktigt najs att vakna till hammarslag och krossat kakel. Fyfan, spelar ingen roll om man har sovmorgon framöver, bara att finna sig i att vakna kl 7.

Ikväll har jag, min lillasyster och storasyster haft en liten myskväll. Vi lagade god middag, hyrde en halvbra film och käkade morotskaka som lillsyrran bakat på sin prao. Kunde inte ha blivit mycket bättre.
nu ska jag ta och dejta john blund, rätt välbehövligt.
godnatt

förresten, HÖR OCH HÄPNA! SANDRA HAR TRÄNAT ETT DUBBELPASS idag.....alltsåååå vaaa! hon är typ sjuk, något är sjukt fel.

svartsvartsvartsvartsvartsvart

erik sofia. en evighet utan er, en evighet av svart

   

puss

Träna gick väl bra måste jag säga, tills mitt knä började göra ont igen. Är det tänk någonting som ska gå bra för mig nu? Men bara att bita ihop som vanligt.
Nu är storasyster hemma från Uppsala också så imorgonkväll ska vi tre snälla systrar som bor här i Backen ha myskväll och hyra film och annat kul, det var otroligt längesen.

Nu sitter jag och nöter kemi. Mol, substansmängd och homogena lösningar, finns inget mer effektivt sätt att plåga mig. Mitt hat till kemi A växer mer och mer för varje sekund som går.  skjuuut määää

herråååå

a cause des garcons

Vilken äckligt snorkall dag det har varit/fortfarande är. Hjälpte inte ett dugg att ha dubbla tights och dunjacka, har nästan frusit häcken av mig, men bara nästan. Iofs så kanske man ska ha något annat än linne och en tunn kofta på sig men ändå. VINTER<3

IMORGON ÄR ALLA SOM GÅR TEKNIK LEDIGA, dvs alla dom som inte har kemi, dvs BRITTA! hähähähä! Skadeglädje är den enda sanna glädjen.

yelle yelle yelle yelle yelle yelle

eller kanske (klicka på bilden) två olika versioner av en och samma skönsköna låt. NAJS

Helgen

Jag blev utsedd till man idag. Vi var på badhuset på idrotten. Det finns då ett ställe där man kan simma ut i kylan. Ute var det då ca 15 grader. Hårda grabbar som jag då har i klassen skulle visa vart skåpet skulle stå och sprang och rullade sig i snön. Efter mycket om och men tog även jag steget. La mig, i bikini och rullade något varv.  ÅH SATAN, kall-kallare-kallast. Sen blev jag man, ganska koolt.

Idag har jag varit så jävulskt trött. Helgen tog mycket energi. Fredagkvällen var cosy, för att inte tala om lördagskvällen. Då var jag ute på stocketitt med 70 andra festsugna personer, både yngre och mycket äldre. Familjen Röden hade 138-års kalas. Elin fyller 18, Simon fyller 20 och Kerstin och Peter fyller bägge 50 detta år. Efter en god tre-rätters middag (fyfan vad jag åt) så bjöds det upp till dans. Tror vi alla stod på dansgolvet, gamla som unga och körde isborren och diverse moves. Runt 2-snåret drog vi ungdomar vidare mot stan, till Linnea närmare bestämt. Där dunkade vi musik och spelade kort. Klockan 04.45 kom min far och hämtade mig. Haha och dum som jag är skulle jag springa ut till bilen, med klackskor på fötterna....weeeheeeey sa det så låg jag på backen efter att ha dragit en fet vurpa. Tur att ingen är vaken vid den tiden och kunde beskåda mig...hähä! Klockan 5 somnade jag och vaknade upp "utvilad" 6 timmar senare.

so long, imorgon är det engelskaprov och äckel-kemi. HEJ



RSS 2.0